Dodaj do ulubionych

Swędzący problem

27.10.11, 22:04
Od jakiegoś czasu mam zaczerwieniony i swędzący wzgórek łonowy . Tylko w jednym miejscu. Nie jest to aż tak bolesne tylko męczące i uporczywe. Nie goliłam się, nie zmieniałam ani proszu ani płynu do płukania, wszystkie środki piorące używam te same od dawna. No i sama nie wiem co to może być, nie mam żadnych innych objawów, tylko swędzenie i zaczerwienienie. stosowałam Tantum Rossa i clotlimazorum. Niestety nic nie pomaga, jestem umówiona do lekarza dobiero na 9 listopada, a to swędzenie zaczyna mnie coraz bardziej dobijać.Miał ktoś takie objawy? bo zaczynamsobiewkręcać różne dziwne rzeczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: grzybica Re: Swędzący problem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.11, 16:10
      To jest grzybica.
    • michal.lew-starowicz Re: Swędzący problem 01.11.11, 22:55
      Sugeruję konsultację u lekarza dermatologa. Opisywane dolegliwości sugerują reakcję nadwrażliwości (alergiczną) lub infekcję (bakteryjną, grzybiczą), jednak powinno to zostać zweryfikowane badaniem przez specjalistę.
    • Gość: Zakochany Re: Swędzący problem IP: *.toya.net.pl 18.12.11, 23:13
      Hmm nie wiem ale chyba bez lekarza się nie obędzie poczytaj tutaj piszą tez o podobnym swedzącym problemie 123seks.pl/2011/08/129/
      • peperonia321 Re: Swędzący problem 27.12.11, 16:22
        ja na podobne problemy stosuje clotrimazol w kremie (wczesniej mialam tez bethadine glob) i bakterie kwasu mlekowego provag doustnie, ale wszystko dostalam od lekarza, mnie zawsze pomaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka