IP: *.162.netric.pl 03.11.11, 21:33
juz sama nie wiem co mam o tym myslec, ponad dwa miesiace temu zdecydowalam sie na peeting z chlopakiem, jednak nie uprawialismy seksu i nie doszlo do wytrysku, obawialam sie tylko czy nie doszlo do przeniesienia preejakulatu na palcu, bałam się czy nie jestem w ciąży , w nastepnych dwoch miesiacach mialam normalne miesiaczki tak samo dlugie i obfite, czy jest to mozliwe zebym byla w ciazy? caly czas wmawiam sobbie jakies ojawy np powiekszenie brzucha, zamartwiam sie i nie wiem co robic prosze o odpowiedz :(
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: pomocy :( 03.11.11, 21:47
      Hm... a nie przyszło Ci do głowy, żeby kupić test ciążowy (dla pewności nawet ze 3 testy) w najbliższej aptece?
    • Gość: ona37 Re: pomocy :( IP: *.play-internet.pl 03.11.11, 21:53
      Z całą pewnością jesteś w ciąży... z głupotą! :P takie trudne słowa jak "preejakulat" używa, a podstaw o seksie i antykoncepcji nie zna... Powodzenia w "dorosłym, pełnym seksu życiu";p wiem, jestem złośliwa, ale jak czytam takie wynurzenia nastolatek, które bawią się w seks myśląc, że to już dla nich, bo takie dorosłe, a pusto w głowie maja, to ręce opadają... Potem się dziwić, że rodziny są niewydolne wychowawczo;p
      • Gość: Anita Re: pomocy :( IP: *.162.netric.pl 03.11.11, 21:59
        Nie szkodzi że jest Pani złośliwa , nie jestem jakas malolata ktora nic nie wie na temat seksu , mam 19 lat i tak wyszlo ze nie jestem zbyt doswiadczona a panikuje poniewaz rozstalam sie z chlopakiem z ktorym bylam dlugo i teraz nie wiem co bym zrobila w przypadku ciązy :(
        wiem ze to moze byc glupie pytanie, ale podobno mozna miec okres będąc w ciąży i też jest mozliwosc zajscia w ciaze przez preejakulat, prosze o powazxne odpowiedzi , nic nie poradze na to ze jestem taką panikarą
        • triss_merigold6 Re: pomocy :( 03.11.11, 22:02
          19 wiosenek i nie znalazłaś drogi do apteki?!
        • Gość: mikka Re: pomocy :( IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.11, 22:16
          No to kup ten test ciążowy i sprawdź!!! A przede wszystkim przestań panikować i się nakręcać jak ruski budzik, bo w ten sposób podnosi się ci prolaktyna w organizmie, a podwyższony jej poziom może czasem wywołać objawy jak u kobiet w ciąży. Ode mnie mała rada, może wyluzuj sobie oglądanie "Ciąża z zaskoczenia" na TLC :)))
        • Gość: ona37 Poważna odpowiedź IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 16:13
          W takim razie udzielam Ci poważnej odpowiedzi: idź do apteki i zrób test ciążowy. Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś. A szanse zajścia w ciąże w ten sposób są jak główna wygrana w totolotka;p
      • triss_merigold6 Re: pomocy :( 03.11.11, 22:01
        Och, ale słit focia na FB jest na pewno i 2 godziny katechezy tygodniowo w szkółce zamiast porządnej biologii. P
        • Gość: Anita Re: pomocy :( IP: *.162.netric.pl 03.11.11, 22:05
          prosilam o powazne odpowiedzi, ale niektorzy widocznie maja za duzo czasu i potrafia tylko obrażać ludzi na forum , juz nie chodze do szkolki a na studia od 2 lat , i nie mam fb ani sweet foci jak to pani ujęła
          • triss_merigold6 Re: pomocy :( 03.11.11, 22:10
            Mam oceany czasu, który poświęcam na forumowy streetworking.
            No dobrze, masz nawet maturę, cudownie, to bardzo cenne. Ale powiedz dlaczego w ciągu tych 2 miesięcy wątpliwości nie nabyłaś testu ciążowego w promocyjnej cenie 9.99?
          • Gość: ... Re: pomocy :( IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.11, 22:12
            Jeśli nie doczytałaś się rad w poprzednich postach, to napiszę tak:
            kup w aptece test ciążowy, przeczytaj załączoną ulotkę i zastosuj się do tego, co w niej napisano.

Może być?
            • mar.sew87 Re: pomocy :( 03.11.11, 23:29
              Kolejna zagadka - widziałaś kiedyś kobietę, u której ciążą była widoczna już w drugim miesiącu? To tak a propos rosnącego według Ciebie brzucha..

Koleżanko droga, rozumiem Twoje obawy, choć uważam je za kompletnie bezpodstawne. Dam ci dobrą radę - skoro masz przeżywać taką traumę przy każdym bliższym kontakcie z mężczyzną, to na razie sobie odpuść. Seks to nie jest odpowiednia "zabawa" dla dzieci..
              • lilyrush Re: pomocy :( 04.11.11, 11:57
                mar.sew87 napisała:

> Kolejna zagadka - widziałaś kiedyś kobietę, u której ciążą była widoczna już w
                > drugim miesiącu? To tak a propos rosnącego według Ciebie brzucha..

Kochana nie jesteś na czasie!. za 2 tygodnie wchodzi do kin kolejna cześć "zmierzchu" gdzie u bohaterki będzie widać ciążę znacznie szybciej niz po 2 m-cach. No a książka jest juz od wielu lat. Biorąc pod uwagę bajkowość uczucia łączącego 2 bohaterów bycie w takiej ciąży stanie sie niedługo obiektem marzeń sporej części przedstawicielek płci żeńskiej w tym kraju, niezależnie od wieku
          • n.wataha Re: pomocy :( 04.11.11, 11:22
            Gość portalu: Anita napisał(a):

> prosilam o powazne odpowiedzi, ale niektorzy widocznie maja za duzo czasu i pot
            > rafia tylko obrażać ludzi na forum , juz nie chodze do szkolki a na studia od 2
            > lat , i nie mam fb ani sweet foci jak to pani ujęła

Ależ otrzymałaś poważne odpowiedzi - że masz kupić test ciążowy, a nie za przeproszeniem zawracać dupę. Niby jak bardziej od zrobienia sobie testu ciążowego mają Ci w Twojej sytuacji pomóc forumowicze?
            No fakt, mogą jeszcze spróbować wywróżyć ze szklanej kuli ale forum dla wróżek znajduje się w innym miejscu.
            • m.wataha Re: pomocy :( 05.11.11, 01:22
              Pieprzycie Mocium Panie.
              Ot wszystko w temacie.
    • ewa.zeromska Re: pomocy :( 04.11.11, 11:55
      Nie wiem, ile masz lat, ale chyba niewiele, poza tym chyba nie uważałaś na biologii, kiedy było o rozrodzie. Wróć do podręcznika, poczytaj, jak funkcjonuje organizm kobiety, czym jest miesiączka, jak dochodzi do zapłodnienia.
      Do seksu, nawet w formie pettingu trzeba dorosnąć i zawsze trzeba coś wiedzieć?
      Zdarza się, że krwawienie występuje, kiedy kobieta jest w ciąży, ale nigdy nie wygląda jak normalny, dla danej kobiety, okres.
      Pomyśl, czy te erotyczne zabawy są dla ciebie, może jeszcze za wcześnie!?
    • zawsze_na_nie Re: pomocy :( 04.11.11, 11:59
      osoba, która stwierdza :"nie doszlo do wytrysku, obawialam sie tylko czy nie doszlo do przeniesienia preejakulatu na palcu, bałam się czy nie jestem w ciąży" musi być trolem

,
      • Gość: mozambique Re: pomocy :( IP: 148.81.254.* 04.11.11, 12:11
        no wiesz , ona uprawiala cos kosmicznego , jakis PEETING ,

ktos wie co to jest ?
    • niewiem133 Re: pomocy :( 04.11.11, 19:28
      Chcesz zrobić jej dobrze, jednak za szybko dochodzisz? Wejdź na : www.kontrolawytrysku.pl/ i zobacz jak prosto się tego nauczyć..:) Polecam!
    • Gość: lusia Re: pomocy :( IP: *.szczecin.mm.pl 04.11.11, 23:17
      A ja powiadam ci , że za siedem miesięcy porodzisz córcię i nadasz jej imię Jezus. Amen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka