Dodaj do ulubionych

flirt sieci

IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 17:08
Przypadkiem dowiedziałem się, że moja kobieta flirtuje w sieci :-(
Mam ochotę pie...** ją w łeb.
Zastanawiam się co Wy zrobilibyście (-łybyście) w takim przypadku gdyby to był Wasz partner?

Na razie jestem tak zły, że nie mogę zmusić się żeby z nią porozmawiać...

chylę czółko
embe
Obserwuj wątek
    • mar.sew87 Re: flirt sieci 19.11.11, 17:28
      Rozumiem Twoje wzburzenie, ale jako kobieta doradzam Ci, żebyś nie robił niczego w afekcie. Nie zostawiaj też tej sytuacji, bo frustracja może tylko narastać. Ochłoń, daj sobie trochę czasu i spróbuj z nią spokojnie porozmawiać. Daruj sobie oskarżenia, raczej zażądaj wyjaśnień. Niech to będzie rozmowa, a nie Twój monolog, czy kłótnia.

Pewnie gdybym ja przyłapała mojego faceta na flircie w sieci to również byłabym wściekła. A on jeszcze bardziej - zaraz "rzuciłby się" na mnie z oskarżeniami, że ingeruję w jego prywatność. U nas na pewno skończyło by się wojną, dlatego odradzam atakowanie partnera.
    • ewa.zeromska Re: flirt sieci 19.11.11, 22:02
      Więc jak emocje ci trochę opadną i będziesz w stanie normalnie rozmawiać, to zapytaj. Radzę ci nie robić awantury. Spokój i opanowanie robią dużo większe wrażenie.
      Może jakoś to wytłumaczy, a może okaże się, że źle ulokowałeś uczucia. To się niestety czasami zdarza.
      Najważniejsze, to nie trać nad sobą kontroli.
      Pozdrawiam
    • ona85ona85 Re: flirt sieci 19.11.11, 22:28
      Tak jak Pani Ewa myślę, że najpierw trochę ochłoń, a za jakiś czas (dzień? kilka dni?) spytaj. Ja tak kiedyś zrobiłam i dzięki temu dowiedziałam się, że człowiek, z którym się spotykałam, nie traktował mnie poważnie.

Powiedz wprost, że natknąłeś się na tę informację i nie wiesz, o co chodzi. Podnoszenie głosu, pretensje i obrażanie się podziałają źle. Zapytaj lekko, zwyczajnie, nie stawiając sprawy na ostrzu noża. Wtedy jest szansa, że usłyszysz prawdę. Może ona kogoś ma, może szuka bo czegoś jej z Tobą brakuje, a może to jej kumpel z podstawówki i bycie miłą nic nie znaczy bo facet ma żonę i dziecko. Zapytasz, to się dowiesz.
      • amandina Re: flirt sieci 20.11.11, 15:03
        ona85ona85 napisała:

> Tak jak Pani Ewa myślę, że najpierw trochę ochłoń,

A ja myślę, ze komuś bardzo się nudzi- ,,Mam ochotę pie...** ją w łeb''
        Za mało w szkole zadali?;)

• potwor_z_piccadilly Re: flirt sieci 20.11.11, 20:18
          amandina napisała:

> A ja myślę, ze komuś bardzo się nudzi- ,,Mam ochotę pie...** ją w łeb''
          > Za mało w szkole zadali?;)

W sąsiednim wątku napisałem że przez ciebie przemawiają emocje.
          No i popatrz, miałem rację.
          Przemyśl to.
          • amandina Re: flirt sieci 21.11.11, 09:27
            Jeśli nie umiesz odróżnić rozsądku od emocji...
    • Gość: embe Re: flirt sieci IP: *.emea.ibm.com 21.11.11, 08:22
      Emocje nie są najlepszym doradcą, a chwila oddechu rzeczywiście pomogła.
      Mieliście rację, dziękuję.

embe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka