IP: *.ztpnet.pl 10.04.12, 19:49
witam was
pare dni temu kochalam sie z facetem pare razy ,chlopak mi wsadzal penisa do srodka potem GO wyciagal i konczylam reka by dostal wytrysk na zewnatrz jest szansa na zajscie w ciaze?
ale prosze o normalne odp nie glupie
dziekuje Wam
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc 45 Re: pomocy!! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.12, 20:04
      Oczywiscie jest szansa na zajscie w ciaze, podczas stosunku wychodza juz plemniki. Aby zajsc w ciaze, nie jest potrzebny wytrysk.
      Odpowiedz na takie pytanie otrzymasz w googlach i oczywiscie w szkole (biologia) tyle co pamietam chyba w 4 klasie ^^
      Zamiast siedziec na takich forach i zadawac takie pytania powinnas poczytac o zabezpieczniu podczas sexu ;P
      • Gość: kwiecien ona Re: pomocy!! IP: *.ztpnet.pl 10.04.12, 20:13
        ale chyba sa male szanse ?hmm::(
        • Gość: Gosc 45 Re: pomocy!! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.12, 20:29
          Czy szanse sa male czy duze, to chyba bez roznicy. Ty sie martwisz czy zaszlas w ciaze a pomyslalas moze ze on Cie czyms zarazil? Szansa na takie cos jest o wiele wieksza i raczej powazniejsza. Tak czy tak, dzialalas malo rozsadnie.
      • thelma.333 Re: pomocy!! 10.04.12, 23:22
        jestes straszny ;-)
        jeszcze dziewczyna ci uwierzy, daj zyc
        • Gość: Gosc 45 Re: pomocy!! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.12, 23:46
          ;))))))))) Niekiedy takie cos pomaga i pozostawia slady w pamieci
    • r.a.s Re: pomocy!! 11.04.12, 13:27
      odpowiem ci szczerze, potrzeba więcej informacji jaka jest długość cyklu, kiedy miałaś miesiączkę i czy jest ona regularna

Pozdrawiam
      • Gość: kwiecien ona Re: pomocy!! IP: *.ztpnet.pl 11.04.12, 14:39
        cykl mam nieregularne raz co 28 dni raz co 30/32
        dostalam dzis okres tylko ja od paru miesiecy malo krwawie czy to moze byc przez nerwwy,diete?
        • Gość: alicja Re: pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 14:53
          a ile ty masz lat, że zadajesz takie głupie pytania? Nie dość, że mogłaś zajść w ciąże, to jeszcze nabawić się jakieś choroby wenerycznej. co do nieregularnych cykli, to przy takich najszybciej zaliczyć wpadkę, tym bardziej gdy ktoś się bawi tak jak ty. Ale cóż dzisiejsza młodzież najpierw robi, później myśli o konsekwencjach. A na końcu...jak to się mogło stać??
          • Gość: Gosc 45 Re: pomocy!! IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.12, 16:23
            Pozwol mi zgadnac, 15-16 gora a moze i mniej :))))) Zagadaj taka na miescie to Ci powie ze glupia jestes i nie znasz sie na niczym ;) Niestety taka jest prawda
            • Gość: ala Re: pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 21:39
              tu nie ma co zgadywać. To po prostu widać po wypowiedzi autorki, że dziecko dorwało się zabawki pod nazwą "sex" a teraz biedactwo nie wie co począć?. Czego oni teraz uczą w tych szkołach?
              • tehuana Re: pomocy!! 17.04.12, 13:29
                Przeciez o seksie sie w szkole nie mowi/nie mowilo sie nigdy-ani glosno ani rozsadnie.
            • Gość: ona37 Re: pomocy!! IP: *.play-internet.pl 14.04.12, 09:48
              A mnie zawsze ciekawi kolejność młodych... najpierw seks a potem wiedza....;p Ja chyba jakaś niedzisiejsza byłam, bo ja najpierw poszukiwałam jakichś informacji, a potem ..... przyjemności ;););) Dziewczęta w pięknym młodym wieku: najpierw poczytajcie co nieco, potem wybierzcie się do lekarza i zdecydujcie się na metodę antykoncepcji - wówczas unikniecie stresów, nie będziecie miały potrzeby wchodzenia na forum z głupawymi pytaniami licząc na mądre odpowiedzi... Jak udzielić mądrej odpowiedzi na niemądre pytania?... <hmmm...>
        • r.a.s Re: pomocy!! 12.04.12, 10:33
          Pomimo tego, że szanse na zajście są niewielkie to jednak istnieją. Poczekaj kilka dni, jeżeli wiesz, że Twój okres pownien wystąpić teraz to zrób test ciażowy (lub dwa bo najczęściej z takiego ząłożenia wychodzą kobiety ;) ) i sprawdzisz. Co do poziomu krwawienia różnie to napewno wyglada dla róznych kobiet. Możesz sprawdzic poziom hormonów i skonsultować to z zlekarzem. To taka rada na przyszłość.

Ja wiem jak ciężko w chwili podniecenia i wzajemnch pieszczot mysleć o zabezpieczeniach, być może trzeba się zastanowić na następny raz, że warto mieć przy sobie prezerwatywę. Nie tylko mężczyźni za to odpowiadają. W życiu bywa różnie i na wiadomość o ciąży ężczyzna może odejść a problem zostanie z Tobą. Także zabezpieczaj się a tu się nie martw.

Co do samej diety, ma ona wpływ na okres i obfitość może nie w dużym stopni pośrednim, ale ma wpływ na samopoczucie, stres i inne działania organizmu, które wpływ na okres mają już znaczący.

Co do wcześniejszych wypowiedzi własnie dlatego stworzyłem forum, kótrgo link doąłczam, żeby nie było mówienia, że ktoś nie wie podstawowych rzeczy, że ktoś pyta o to co już było. Nie wszyscy są tak mądrzy i wspaniali jak na tych forach czasem się syszy. Ale cóż jak jktoś nie potrafi w paru słowach doradzić to najlepiej jest krytykować. To nam wychodzi najlepiej.

Pozdrawiam
    • fomica Re: pomocy!! 11.04.12, 21:48
      Tak, jest szansa na zajście w ciąże.
    • poranny_zapach_kawy Re: pomocy!! 14.04.12, 06:29
      Gość portalu: kwiecien ona napisał(a):

jest sz
      > ansa na zajscie w ciaze?
      > ale prosze o normalne odp nie glupie
      > dziekuje Wam

Jest szansa

P.S. Nie musisz mi dizekowac za porade
Inne wątki na temat: