Dodaj do ulubionych

urodziny byłej

IP: *.x66.x22.104.jaskom.pl 23.04.12, 22:44
postaram sie krótko , a wiec rozstałem (ona mnie zostawiła ) sie z 4 miesiecy z była (byłem z nia na studniówce) -od tego czasu 0 kontaktu , 1 tyg temu na moje urodziny wysłała mi sms z zyczeniami (ja jej nie odpisałem nic ) , a ona jutro ma urodziny i niewiem co zrobic ?1. olać to 2.wysłać sms 3. zadzwonic
Obserwuj wątek
    • r.a.s Re: urodziny byłej 24.04.12, 08:51
      Jeżeli boli cie ta sytuacja, to żeby móc się z tym pogodzić i zacząć żyć, powinieneś to OLAĆ.
      Jeśli wyślesz i nie dostaniesz żadnych podziękowań, tak jak zrobiłeś to Ty to będziesz myślał, czy może zadzownić. Nie szarp się w myślach...OLEJ
      • Gość: lilya Re: urodziny byłej IP: *.static.korbank.pl 24.04.12, 12:41
        zależy w jakim klimacie się rozstaliście.
        zależy, co jeszcze czujesz w związku z nią.
        zależy, co ona czuje w związku z tobą i z jakimi intencjami wysłała ci życzenia (bo może myslała o powrocie, może chce aby łączyła was relacja kumpelska, itp.).
        dużo zmiennych :)

1. jeśli się nie odezwiesz --> komunikat będzie brzmiał "nie chcę mieć z tobą już żadnego kontaktu"
        2. jeśli wyślesz smsa urodzinowego --> "ciągle o tobie i twoich urodzinach pamiętam"
        3. jeśli zadzwonisz --> "ciągle o tobie pamiętam, myślę, mam nadzieję, że może zmieniłaś zdanie i może znowu będziemy razem".

jakie są twoje intencje w tej relacji? jeśli chcesz ją definitywnie zamknąć, dopuszczalna jest tylko i wyłącznie opcja nr 1.
        • Gość: asda Re: urodziny byłej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 13:14
          ja bym wysłała sms-a lub meila z życzeniami. Ale oczywiście treść powinna być krótka i mało wylewna. Dodam, że ja do swojego ex, a on do mnie wysyłamy sobie życzenia z okazji urodzin, imienin, ślubu. Dlaczego mielibyśmy tego nie robić? w końcu kiedyś coś nas łączyło i tego już nie zmienimy.
          • Gość: beel1 Re: urodziny byłej IP: *.doplaty.gov.pl 24.04.12, 14:36
            tak jak napisała asda - nie rób z tego podtekstów.
            chcesz wysłać bo uważasz, że to miłe - wyślij.
            nie masz ochoty wysyłać - nie zmuszaj się tym, że ona to zrobiła.
            nie dorabiaj nic to wysłania życzeń, one powinny być szczere i wynikać z chęci i dobrej woli.

Chyba, że masz plany co do niej to wtedy zagłębiaj się dalej, rysuj plan powrotu i wykorzystuj takie sytuacje - np. poczta kwiatowa :) szarmancki bądź - nie stań się miekką mazgajowatą galaretą, która się trzęsie i rozpływa jak ją zobaczy. go get her! :)
        • Gość: Tomasz Re: urodziny byłej IP: *.x66.x22.104.jaskom.pl 25.04.12, 14:21
          szcerze to myśle że ona chce utrzymywac relacje koleżeńskie teraz ;(
    • labadine Re: urodziny byłej 24.04.12, 18:39
      To bardzo latwe,napisz "ja rowmiez skladam ci szczere zyczenia urodzinowe" i w ten sposob za jednym zamachem odpowiesz na jej zyczenia-wilk nasycony a owca jeszcze nie zjedzona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka