Dodaj do ulubionych

Ból partnera przy stosunku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 11:17
Podczas stosunku z moim partnerem zdarzyło się coś dziwnego. W dość intensywnym momencie on nagle skrzywił się, zwinął z bólu i pospiesznie wyjął penisa z pochwy, mówiąc, że "coś go tam uszczypnęło". Ja żadnego bólu nie poczułam, więc byłam nieco zdezorientowana. Uprawialiśmy seks w pozycji misjonarskiej. Mój partner ma dość spore przyrodzenie, ale nigdy wcześniej ani w tej, ani w innych pozycjach nic podobnego się nie zdarzyło, conajwyżej mnie zdarzało się odczuwać lekki dyskomfort.

Chciałabym przynajmniej wiedzieć co mogło spowodować taką sytuację, bo zawsze wydawało mi się, że pochwa jest wewnątrz raczej miękka i gładka i nie ma żadnych "szczypiących" elementów.
Obserwuj wątek
    • r.a.s Re: Ból partnera przy stosunku 31.07.12, 08:43
      mogła to być suchość w pochwie. Nieraz się zdarza, i tak się charakteryzuje :)
    • eruiluvatar Re: Ból partnera przy stosunku 01.08.12, 13:01
      vagina dentata ;)
      • Gość: doctor b. Re: Ból partnera przy stosunku IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 13:09
        Czy sytuacja się powtarza?
        • Gość: abubu Re: Ból partnera przy stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 21:04
          Nie. Zdarzyło się to tylko raz, ale zaniepokoiło mnie i nie jestem w stanie zidentyfikować przyczyn, więc boję się, że sytuacja może się powtórzyć.

Normalnie pomyślałabym, że to jakieś niefortunne wygięcie penisa, które okazało się bolesne, ale partner wyraźnie określił uczucie jako "uszczypnięcie" jakby kraba albo raka.
          • zyga776 Re: Ból partnera przy stosunku 03.08.12, 11:49
            Pewnie to tylko takie złudne wrażenie. Wydaje mi się, ze jego penis ułożył się w takiej niefortunnej pozycji i w czasie ruchów chciał wypaść, on się wystraszył i stąd to "uszczypnięcie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka