Dodaj do ulubionych

Problem z orgazmem

01.02.13, 18:11
Mam 22 lata nie mam chłopaka więc od kilku lat czasami zaspokajam się poprzez masturbację. Niestety mam problemy z osiągnięciem orgazmu. Odczuwam przyjemność, szybsze bicie serca, lekkie skurcze w pochwie a po wszystkim zwykle łechtaczka jest nadwrażliwa, ale to wszystko.Nie ma tego niesamowitego uczucia o którym słyszałam. Może kilka razy zdarzyło się że odczucia były silniejsze, ale to wszystko. Poza tym dziwi mnie, że mimo iż jestem kobietą to trwa tak krótko tzn. od 2-5 minut (to rzadziej), a kilka razy zdarzyło się nawet w minutę. Nigdy nie byłam w dłuższym związku. Spotykałam się z kilkoma mężczyznami, ale żadnego nie pragnęłam na tyle, żeby doszło do bardzo intymnych pieszczot czy stosunku. Ogólnie mówiąc nie mam miłych wspomnień i doświadczeń erotycznych. Czy przez to mogę być nierozbudzona seksualnie? Poza tym wcześniej zdarzało mi się masturbować celem rozładowania stresu.Czy to może mieć wpływ na jej czas? Boję się, że z partnerem również będę miała tego typu problemy.
Obserwuj wątek
    • r.a.s Re: Problem z orgazmem 05.02.13, 09:33
      Wydaje mi się, że masz te problemy na tle emocjonalnym. Jak bardziej będziesz wyluzowana, to ędzie lepiej. To co opisujesz to jest nic innego jak próba zrzucenia napięcia i stresu przez masturbację. poprostu uwarzasz, ze Ci to pomaga. Niestety to co szukasz, czyli prawdziwy orgazm ma się dopiero jak nie będziesz mieć stresu, który wydaje mi się sama wywołujesz. Jestem praktycznie pewny, że to że Twoje oczekiwania od siebie są takie że miusisz mieć orgaz powoduje już samo napięcie. Również to, że nie pragnełaś faceta było moim zdaniem związane z tym, że zakładałaś, że pewnie i takl nie da rady Ci ę doprowadzić. To co masz siedzi w Tobie i w Twojej głowie. Musisz się tego wyzbyć i zaakcetować, to, że komuś może się udać. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka