Dodaj do ulubionych

golenie podbrzusza

06.04.02, 14:25
Mam pytanie do Pan,
chcialbym namowic moja dziewczyne zeby ogolila swoja cipka. Bardzo mnie to
podnieca. Czy jest to popularne wsord pan? A jesli tak to moze jakas
podpowiedz od pan jak to zrobic.
Obserwuj wątek
    • zepsuty_wibrator Re: golenie podbrzusza 08.04.02, 20:44
      ktt3 napisał(a):

> Mam pytanie do Pan,
      > chcialbym namowic moja dziewczyne zeby ogolila swoja cipka. Bardzo mnie to
      > podnieca. Czy jest to popularne wsord pan? A jesli tak to moze jakas
      > podpowiedz od pan jak to zrobic.

Wsrod pan (szczegolnie na zachodzie) jest to nie tylko popularne ale rowniez
      uwazane za element higieny osobistej. Cipka niewygolona, to jak niemyte od
      miesiaca zeby.
      • bbona Re: golenie podbrzusza 08.04.02, 22:43
        zepsuty_wibrator napisał(a):

> Wsrod pan (szczegolnie na zachodzie) jest to nie tylko popularne ale rowniez
        > uwazane za element higieny osobistej. Cipka niewygolona, to jak niemyte od
        > miesiaca zeby.
        ---To już lekka przesada:)
        Golenie nóg i okolic bikini jest po prostu modne i należy do kanonu urody. W
        pewnym sensie jest więc elementem higieny. Świadomie pomijam samą higienę,
        ponieważ to może higienie sprzyjać, acz nie musi - wszystko zależy od sposobu z
        jednej strony, a faktycznej potrzeby z drugiej - i z trzeciej: wywarzenia tego,
        co niezbędne i tego co porządane. A dokładnie mam na myśli ewentualny dysonas
        między obecnymi trendami w urodzie ( i higienie), a ewolucyjnie wykształconymi
        zależnościami ludzkiego organizmu i wielkiej masy drobnoustrojów, które przy
        okazji dezynfekowania naszego ciała niszczymy narażając się na atak mniej
        przyjaznych drobnoustrohjów, które w sojuszu z nami nie są. Ponoć jest to też
        podstawowa przyczyna występowania wielkiej ilości alergii, jakiej wcześniej nie
        notowano.
        Wracając do meritum: higiena jest jednym z podstawowych warunków zachowania
        zdrowia; przesada - jak zawsze jest niezdrowa. Mówiąc o depilowaniu wszelkich
        mozliwych niemodnie zarosniętych okolic ciała nie powołujmy się na higienę. Przy
        goleniu, ewntualnie, chyba można.
        Non plus ultra!
        Pzdr!

• bbona Re: golenie podbrzusza 08.04.02, 22:46
          bbona napisał(a):

"wywarzenia tego,"

Sorry! Nie miałam na myśli "warzenia", tylko "ważenie":)
          • piasia Re: golenie podbrzusza 10.04.02, 08:20
            z własnych obserwacji - wygolona ma znacznie delikatniejszy zapach. Ta
            futrzasta dużo szybciej nabiera intensywnej woni.

problem - przy odrastaniu strasznie swędzi, czasem robią się krostki (co
            ciekawe, tylko na wzgórku łonowym)

ale spróbowac warto, choćby dla samej przyjemności spróbowania ;)))

a może się okazać, że Ty bardzo lubisz np. 3milimetrową szczecinkę, która lekko
            drapie ;)))
    • ssij Re: golenie podbrzusza 10.04.02, 09:38
      najlepiej to jej wypal te kudly na cipsku... nie dosc ze zrobi sie czerwona i
      wieksza to po jakims czasie utworza sie strupy... bedziesz mial niezle doznania
      a jak zdrapiesz te strupy wyplynie z nich taka klejaca masc niezly poslizg
      • poznaniacy Re: golenie podbrzusza 10.04.02, 09:49
        ssij napisał(a):

> najlepiej to jej wypal te kudly na

co za debil... czy po prostu andrew lepper ma synka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka