Dodaj do ulubionych

Kac moralny

22.11.14, 06:56
Witam. Od pewnego czasu spotykam się z pewną starszą kobietą (ja 25 ona 45). Relacja przyjacielsko -seksualna. Pisałem o tym w innym wątku. Kobitka jest otwarta na różne propozycje ale wczorajszy wieczór mnie trochę przerósł.
Otóż wczoraj siedziałem z moimi 2 kumplami u siebie popijając gorzałkę. Przyszła też ona i trochę z nami posiedziała. Wszysycy byliśmy wcięci. Ona puściła muzykę. Były tańce ale po pewnym czasie ona zaczeła się rozbierać i ewidętnie nas kusić. Koledzy byli zadowoleni bo wiele razy mówili, że zazdroszczą mi trochę.
Przejdę do rzeczy. Doszło do seksu grupowego. My troje i ona. I to ewidentnie z jej inicjatywy. W sumie bardzo mi się podobało ale mam jakiegoś kaca moralnego, że to zrobiłem.
Obserwuj wątek
    • torado Re: Kac moralny 22.11.14, 11:44
      bagins666 napisał:

> Witam. Od pewnego czasu spotykam się z pewną starszą kobietą (ja 25 ona 45). Re
      > lacja przyjacielsko -seksualna. Pisałem o tym w innym wątku. Kobitka jest otwar
      > ta na różne propozycje ale wczorajszy wieczór mnie trochę przerósł.
      > Otóż wczoraj siedziałem z moimi 2 kumplami u siebie popijając gorzałkę. Przysz
      > ła też ona i trochę z nami posiedziała. Wszysycy byliśmy wcięci. Ona puściła mu
      > zykę. Były tańce ale po pewnym czasie ona zaczeła się rozbierać i ewidętnie nas
      > kusić. Koledzy byli zadowoleni bo wiele razy mówili, że zazdroszczą mi trochę.
      >
      > Przejdę do rzeczy. Doszło do seksu grupowego. My troje i ona. I to ewidentnie z
      > jej inicjatywy. W sumie bardzo mi się podobało ale mam jakiegoś kaca moralnego
      > , że to zrobiłem.

nie rozumiem dlaczego? a nie miałeś kaca moralnego uprawiając seks z mężatką? :>
      • bagins666 Re: Kac moralny 14.02.15, 16:53
        Kac moralny z tego powodu, że nigdy nie brałem udziału w takiej orgii. Sam seks rewelacja. Było naprawdę ostro. Z poczatku myślałem, że nawet za bardzo ale ona była mega podniecona:) Ale pozniej miałem wątpliwości czy powinienem brać w czymś takim udział. Głupie.
        Ale to było już dawno a spotkanie powtarzaliśmy z jej inicjatywy:) Pozdrawiam.
        • maria2211 Re: Kac moralny 17.02.15, 02:49
          No i fajnie, skoro wszystkim się podoba, nikt z tego powodu nie narzeka, to należy się pozbyć chorych zahamowań wbijanych nam od najmłodszych lat, że to jest ok, a coś innego nie. Musisz jednak pamiętać, że jeśli ten stan będzie dominował, a Twoja natura się od tego uzależni, to trudno będzie później mieć 1 partnerka i normalny dom, zawsze chce się więcej i więcej, bo to co staje się normalne i trwa długo ,staje się nudne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka