Dodaj do ulubionych

Dziwny związek problem z seksem

IP: *.dynamic.mm.pl 16.01.16, 04:46
Witam wszystkich.
Postanowiłem napisać na forum ponieważ nie za bardzo wiem co o tym wszystkim myśleć, chodzi o problem z seksem, ale myślę że najlepiej zacząć od początku.
Mam 26lat i jestem w związku z moją dziewczyną od 5 lat. Jest to pierwsza i jedyna dziewczyna z którą kiedykolwiek uprawiałem seks (nie wliczając seksu oralnego). Na początku, jak to na początku zafascynowani sobą na wzajem, wszystko było kolorowe, a seks pierwsza klasa (tak mi się wydaje, chociaż nie mam w sumie porównania, no ale niech będzie :)) Twierdziła, że nikt nigdy nie zadowolił jej aż tak w takim stopniu (jej nogi trzęsące się przez długi czas zdawały się to potwierdzać ale nie jest to istotne). Kochaliśmy się bardzo często, potrafiliśmy robić to całymi nocami i dniami ale z czasem coraz rzadziej aż dotarliśmy do jednego razu na 1-3 miesięcy. Strasznie mi to przeszkadzało no ale myślałem, że ma może zły okres w swoim życiu. Zawsze gdy zaczynał się temat seksu słyszałem, że ja tylko o jednym, a na każde moje 'podrywy' otrzymywałem wymówkę (Za późno, no weźźź, nie teraz, nie tutaj, boli mnie głowa itd itp). Czasami zdarzał się dzień w którym to ją naszła ochota, oczywiście odmówić w takiej sytuacji gdy jest się tak spragnionym seksu, to przecież niewykonalne. W tym momencie pojawił się kolejny problem, przyspieszony wystrzał. Znowu długa przerwa i falstart, kolejna "szansa" (bo tak to zacząłem odbierać) falstart. Zaczęła się w mojej głowie wytwarzać presja aż doszło do tego że zamiast skupić się na seksie, myślałem tylko o tym żeby nie skończyć za szybko, ale jak na złość im bardziej o tym myślałem tym było gorzej. Były momenty gdy kochaliśmy się np codziennie przez trzy-cztery dni. Przestawałem już o tym myśleć, zacząłem czerpać z tego przyjemność a nie traktować jako szansę no ale co z tego jak przede mną kolejne tygodnie lub miesiące oczekiwań. Na szczęście mój problem w sumie już minął, ale za to ona (od czasu falstartów) jest spięta i nie może się rozluźnić podczas seksu i wygląda jakby za wszelką cenę chciała osiągnąć orgazm i nie chodzi tu już o czas czy intensywność stosunku. Uwielbiam seks, jest on dla mnie niezmiernie ważny, dosłownie chciałbym opanować go do perfekcji bo przecież największa satysfakcja to satysfakcja drugiej osoby a nie seks bez emocji, sztywny, zero spontaniczności (jedynie wieczorem w łóżku o ile się uda). Mówiła mi, że po prostu nie potrzebuje seksu, że nie akceptuje swojego ciała i stąd te problemy. Poza seksem nie mogę narzekać bo jest mi z nią dobrze ale...Chcę normalnego seksu! Bardzo zastanawia mnie również jak to jest z inna dziewczyną bo nie mam żadnego porównania. Co o tym wszystkim myśleć, co robić?

Obserwuj wątek
    • kupala1 Re: Dziwny związek problem z seksem 16.02.16, 16:22
      Witaj :)
      Na początek polecać zmienić trochę swój seks, może jest zbyt monotonnie - pomyśl zmianie w pozycjach, może jakieś nowe pozycje. Spróbuj zastosować wspomaganie seksu - dla Ciebie polecał bym środki na opóźnienie wytrysku - to wydłuży Twój stosunek da Tobie więcej pewności siebie oraz ułatwi doprowadzenie Twojej partnerki do orgazmu. Dla Twoje damy polecałbym środki na pobudzenie lub pomagające w osiągnięciu orgazmu. Sprawdź, ten artykuł jak rozpalić ochotę na seks w związku nockupaly.pl/pobudzenie/jak-rozbudzic-pobudzenie-w-zwiazku-i-nie-tylko/

Pozdrawiam Kupała :)
    • ranker2 Re: Dziwny związek problem z seksem 24.09.16, 13:34
      PW to głównie problem pschyfiki, w Twoim przypadku zapewne długo nie rozładowywanego napięcia seksualnego. Jeśli nie akceptuje swoje ciała to, mów jej często komplementy, jakieś drobne prezenty a nawet randki jak za młodych czasów. Zwracaj na nią uwagę, kiedy ubierze coś ładnego to powinno ją dowartościować i może znów będzie otwarta na seks. Podczas samego seksu również o nią odpowiednio zadbaj, długą gra wstępna, pieszczoty lubi każda kobieta. Pomysły znajdziesz na wiecejmeskosci.pl/gra-wstepna-przed-seksem , do tego możesz przygotować dla niej od czasu do czasu kolację i tutaj również możesz coś więcej zdziałać używając do niej naturalnych afrodyzjaków. Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka