Gość: wacor IP: 130.225.149.* 10.09.01, 11:55 Przez kilka miesiecy zona miala spiralke. zauwazylem istotny wzrost popedu seksulanego. czy to mozliwe? Jezeli tak, to czy to sprawa psychiki, czy inna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wacor Re: poped IP: 130.225.149.* 13.09.01, 18:30 dziwilem sie, czemu inni narzekaja na brak odpowiedzi, ale teraz musze zrobic to samo. po datach listow widze, ze Pan doktor tu byl, a nie odpowiedzial. Ja sie nie wyglupiam, tylko pytam sie na serio: czy moja uwaga, ze zona miala wiekszy poped z wkladka ma jakies uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: poped 14.09.01, 08:41 : Lęk przed niepożądaną ciążą jest istotnym czynnikiem blokującym psychikę kobiety przed pełnym przeżywaniem kontaktu seksualnego. Wkładka domaciczna pozwala na podejmowanie kontaktów w miejscu i czasie dogodnym dla kobiety. Uwolnienie się od lęku przed niepożadaną ciążą pozwala kobiecie na zmianę nastawienia psychicznego. Wyzwala w kobiecie optymizm, pozwala na aktywnośc we współżyciu, ułatwia pełniejsze zaangażowanie w grę miłosną , w pełniejszy odbiór wrażeń i bodźców. Brak lęku poszerza skalę wrażeń i przeżyć. Pogłębia się psychiczne nastawienie na możliwośc osiągania orgazmu, który nie jest tuż przed wytryskiem partnera blokowany myślą ” ale dziś nie mogę do końca ” Odpowiedz Link Zgłoś