Dodaj do ulubionych

czy będzie lepiej

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.01, 22:29
Mam 17 lat i niedawno rozpocząłem pożycie płciowe. Niestety podczas zbliżenia
mam problemy z erekcją, bo jest słaba, i przeżywam orgazmy bez niej, często
jeszcze zanim umieszczę członka w pochwie. Moja dziewczyna jest bardzo
wyrozumiała ale ja boję się czy to już zawsze tak będzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: czy będzie lepiej IP: *.52.117.87.cmbr.grid.net 04.08.01, 19:59
      Hej! Nie przejmuj sie. Ja tez mam 17lat i dopiero zamierzam zaczac wspolzycie z
      moim facetem. On tez ma 17. I wiesz co? Ponoc na poczatku nie bedzie od razu
      idealnie, bo facet nie jest przyzwyczajony do okreslonych przezyc. Na pewno
      bedzie lepiej. Zobaczysz. Pozdrawiam.
    • andrzej.depko Re: czy będzie lepiej 04.08.01, 22:53
      Będzie lepiej. Zapewniam Cię. Przedwczesny wytrysk oraz zaburzenia erekcji sš u Ciebie wyrazem nadmiernego pobudzenia seksualnego charakterystycznego dla mężczyzn rozpoczynajšcych aktywne życie płciowe bšd� następstwem lękowego podej�cia do zjawiska przedwczesnego wytrysku. Dla nadmiernie pobudzonego młodego mężczyzny zaburzenia erekcji i przedwczesny wytrysk sš naturalnym rozładowaniem skumulowanego napięcia i podniecenia. W miarę częstego powtarzania siš kontaktów seksualnych powinno doj�ć do obniżenia pozimu napięcia nerwowego i sprawno�c seksualna powinna się wyregulowac samoistnie. U mężczyzn chwieljnych emocjonalnie, nerwowych lub nadpobudliwych może jednak doj�c do lękowego utrwalenia się takiego typu reagowania. Wówczas niezbędne jest leczenie farmakologiczne i problem również skutecznie zostaje rozwišzany.
      • Gość: 2001 Re: czy będzie lepiej IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 21:57
        chcialabym tobie tylko powiedziec-tez mam 17lat,moj chlopak to samo,niedawno po
        raz1sie kochalismy.a wczesniej,w ogole nie moglismy,poniewaz moj chlopak mimo
        ze mnie kocha,nie mogl..a pierwsze razy trwaly ledwo co 1minute..jednak i tak
        bylo przyjemnie,bo z osoba,ktora kocham..a teraz jzu jest dluugo i
        dooobrze..bedzie lepiej,zobaczysz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka