Dodaj do ulubionych

PRAWDA O FORUM CHICAGO.

18.03.05, 00:04
WY WSZYSCY , SZANOWNI FORUMOWICZE MACIE PRAWO PISAC TYLKO DOPUKI MAXSOWI SIE
TO PODOBA ! ZDELETOWAL MOJ WATEK I POSTY BEZ POWODU, NIE BYLO W NIM
PRZEKLENSTW NI OBELG ! TERAZ SOBIE PRZEKLNE ! PIERWSZY RAZ ! MAXSIU ! POCALUJ
MNIE W DUPE !
Obserwuj wątek
    • tenzinn Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 00:10
      Zaraz jak to bylo??
      Sloneczko, mistrzuniu.
      Niunia nie denerwuj sie bo sendowanie nie wyjdzie.
      • pulaski Odczep sie od moich skarpetek... 19.03.05, 04:26
        ...bo takowych nie posiadam, dziadek chodzil w onucach, tata chodzili w onucach
        to i ja chodze w onucach. I piore je co sobote po robocie. Osz kurde ale
        siermieznie mi wyszlo. To juz lepiej napisze cos o moich plamach na kozuszku. A
        tak nawiasem to na plamach mozna w tym kraju zbic sporo kasy, czego dowodem
        panna Monika.
    • marxx Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 00:55
      No to spotkajmy sie, to ci ja pocaluje
      sfrustrowany kontraktorze

marxx
    • ladybug Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 03:18
      Ale byki, a fe...
      No ale przeklenstwo...przyznac musze - pierwsza klasa.
      Nie goraczkuj sie Pulaski, tylko wypij, za zdrowie.Patryka, bo dzis na czasie
      albo swoje - psychiczne.
    • mrozosia Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 03:32
      no per pulaski!!!! Dopoki pisze sie przez o z kreska...
    • pulaski Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 03:37
      NAJWAZNIEJSZE ZE ZROZUMIELISCIE PRZESLANIE. NIE CHCE MI SIE Z WAMI GADAC.
      • tenzinn Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 03:42
        Sloneczko, mistrzuniu ..........
    • littlewing Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 12:37
      Jako byly uczestnik tego Forum pozwole sobie na kilka slow, zanim je
      opuszcze.Doszlo ,do czego mialo w koncu dojsc.Kazde PRYWATNE Forum ma cos w
      sobie ze zwierzecego folwarku.Wierze w to ,ze kazdy z forumowiczow czytal ,badz
      chociaz obejrzal w formie kreskowki ta wspaniala opowiesc ze swiata ludzi i
      zwierzat.Wolno jest gospodarzowi wycinac posty "niepokornych" aczkolwiek
      troszke barwnych przybyszow na to Forum.Byc moze kilka malych dranstw jest
      wiecej warte aniezeli kilka slow dobranockowo-papatkowatych?Marxx-zycie jakie
      jest ?Pelne malych dranstw,brzydkich slow,i jeszcze gorszych czynow.. Byc moze
      sie myle.A myle sie na pewno,zwazywszy na atmosfere "rozowego saloniku" w
      ktorym ktos raczyl "zepsuc powietrze".Wierze rowniez w to iz "inne" wartosci
      czesto nigdy nie zostaly nigdzie wprowadzone bo jegomosc wszedl na korytarze w
      ubloconych buciorach i przerazil popijajace herbatke towarzystwo.Jest przeciez
      miejsce w wirtualu na bezcenne informacje dotyczace nieraz zadawanych pytan,na
      wspaniale miejsca w Chicago ,na papatki i kozuszki z plamami,...myslalem ze
      jest tez dla Pulaskiego i smiesznego czasami chicoo ? To tylko wirtualny
      Swiat.Czesto o czym sie ostatnio przekonalem ludzie "niepokorni" w wirtualu sa
      wspaniali w realu i ze jestesmy w stanie w tych dwoch Swiatach zachowac swoje
      ego nie bedac lajani przez innych "poprawnych" Do ery Internetu nic nam nie
      dawalo az tak wielkiej swobody. Ja akurat z niej nie korzystam.Jestem podobny w
      necie jak i realnym Swiecie,ale to chyba z racji wieku i po trosze
      charakteru.Nie wystepuje w obronie chamstwa i arogancji totalnej---ale takiego
      nie zauwazylem na tym Forum .Nie stalo sie nic co by upodobnilo je do Poloni
      lub Poloni 2 ,a nawet do Praca w Ameryce.W takim jak tamte przypadku warto
      oddzielac ziarno od plew.A tu kazdy mial swoje 5 minut...Mial...Ale Folwark
      zwycieza zawsze.Tego sie nie da opanowac.Nie istnieje Happy End.Moze byc tylko
      Happy...Dla tych co zostaja.Ostatnie dwa dni rozstrzygnely --kto jest be a kto
      cacy.Widzialem te posty i uwazam ze nie bylo o co robic takiego hallo..
      Kamienie lezaly pod stopami ale slychac bylo tylko Marxx.... Marxx... Gratuluje
      Unarm Robbery...Leza nadal(te kamienie)...czekam i papatki lw
      • littlewing Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 13:16
        ..dodam ,poniewaz rozsmieszyl mnie jakos ten fakt...jutro jest Miedzynarodowy
        Dzien Kastracji i Sterylizacji Zwierzat...a pojutrze sielska i anielska Palmowa
        Niedziela.. i nie gniewaj sie Marxx...ten tramwaj jest naprawde Twoj ;))) lw
      • marxx Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 13:25
        LW
        Przeceniasz Pulaskiego...........ani dowcipny, ani sympatyczny w swoich
        zlosliwosciach.........za to "doskonaly w opisywaniu"
        amerykanskiego zycia innych. Gdyby chociaz dodal cos o sobie ...widac wtedy by
        bylo, ze traktuje nas bardziej serio niz tylko jako arene docinek.

A jesli jest tak dobry jak myslisz, to nie obrazi sie na nas i napisze juz
        niedlugo piszac cos o sobie a nie tylko o innych.

EEEE...my nie salon....moze tylko jakis tam przed przedpokoj.....ale milo jest,
        jesli nawet ktos przechodzac szybciutko obok nas przez "przedpokoj" powie
        CZESC a nie zacznie od krytyki.

m

• littlewing Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 15:15
          Marxx,
          Nie staje w niczyjej obronie.Powtorze wolno i wyraznie..N.I.C.Z.Y.J.E.J ,ani
          rowniez nie ganie nikogo.Nie mam patentu na nieomylnosc.Jestem "przeciwny"
          wprowadzaniu wczesnej cenzury na dopiero naprawde budujacym sie Forum.Ale
          szanuje rowniez Twoja wole jako admina tegoz.Dziele sie tylko wlasna
          refleksja.Zaden domek nie jest zbudowany z cegielki tylko klinkierowej.W kazdym
          jest troszke szarego obskurnego cementu,piachu i kontraktorskich przeklenstw.To
          moje zdanie.A Twoje szanuje i wiesz o tym ze ... polubilem Cie chlopie ;))

a to moja nowa sygnaturka ...
    • mrozosia Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 20:45
      Idea forum polega na tym ,ze kazdy moze wlezc i sie wpisac, pomimo tego ze
      nie zawsze ma cos ciekawego do napisania. Denerwuja mnie opinie ,ze to forum
      jest o niczym, porusza glupie tematy , itp. Jesli Ci/Wam ( i jest to skierowane
      do wszystkich forumowych dusz) cos nie odpowiada, to napisz/cie cos ciekawego
      co zmotywuje innych do riposty, pomysleni, itp.
      Mnie tez nie wszystko sie podoba,a jesli jakies watek jest moim zdaniem
      durny, lub banalny, i szczerze nie wiem, o co dana osoba walczy, to nie
      odpowiadam, ignoruje. Cukiereczkow tez jest sporo , ale to slodkie dziewczeta
      tak slodza. Moze rzeczywiscie Pulaski wnosi nam tu troche "swiezosci" potu
      meskich skarpet i moze tego niektorym trza??
      Natomiast, jesli ktos mnie atakuje, no to wiadomo najlepsza obrona jest
      atak, wiec ripostuje. Usuniety watek Pulaskiego nie byl moim
      zdaniem "straszny" , a forumowe dusze dzielnie sie na jego niwie bronily. To
      tyle chcialam powiedziec i pozdrawiam Was!!! ( choc nie wiem czy powinnam, bo
      spoufalanie sie na forum jest zle widziane np. przez Littlew.)
      • littlewing Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 21:07
        Chcialem miec ten 7770 post ;) Trzy siodemki---oczko. Szanuje Twoj punkt
        widzenia i nie zmieniam swojego.A lukru polalo sie ostatnio tyle ze nijak do
        tego dopasowac odrobiny "peci".Aha..i wcale nie mowilem o spoufalaniu sie ,w
        zadnym miejscu swego postu.Pozdrawiam
        • mrozosia aha 18.03.05, 21:20
          Czujny i gotowy LW;-)

No, takie haslo na nadchodzaca wiosne: szanujmy sie i kochajmy sie !!,
          hahahhahaah.

Pozdrawiam jeszcze raz.

Ps. W Cafe Lura w sobote bedzie mozna na zywo posluchac coverow The Doors, moze
          ktos nabierze ochote??

mro
        • tradycja1 Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 18.03.05, 22:49
          Littlewing chyle czola temu wszystkimu co dzis napisales.
          Mialam tu nie pisac ale nie ukrywam ze podczytuje czasami.

Littlewing... musisz kiedys do nas wpasc ...tylko zadzwon przedtem, zebysmy...
          byli w domu :)
          • marxx HUUUUUUUUUUUUUUURRRAAAAAAAAAAAAA 18.03.05, 23:09
            Szkoda ze w takim watku.....ale wyszla z ukrycia!!!!!!!!!!!!!!!!

HEEEEEEEEEEJJJAAAAAAAAAAAA!!!

m

• t.durden Re: HUUUUUUUUUUUUUUURRRAAAAAAAAAAAAA 19.03.05, 07:04
              Wracajac do calosci. Uwazam, ze mozna poprzec zarowno Marxxa jak i Littlewing-
              a. Folwark istnieje i zawsze bedzie istnial, bez wzgledu na to,
              jakiego 'zgromadzenia' bedzie dotyczylo. Nie da sie ukryc, ze pulaski
              wprowadzil delikatne zamieszanie na forum, dalo sie to zauwazyc w wielu
              watkach, co zarazem draznilo oko. Krotkie aczkolwiek ciete, zlosliwe
              odpowiedzi. W jakim celu? Byc moze 'rozrusznie' 'saloniku'. Wydaje mi sie, ze
              salonik salonikiem, skoro to komus odpowiada, dlaczego nie.
              Od dawien dawna uczono kazdego, przedszkole, szkola czy inne, temu podobne
              instytucje, negowaly raczej wszelkie przejawy 'chamstwa' i w jakikolwiek sposob
              starano sie temu zapobiegac. Jest to miejsce w pewnym sensie pod wladaniem
              Marxxa, wiec ma prawo zrobic z tym co zechce, postawic do kata czy wykasowac
              watek. Wazne czy nie, bez wiekszych korzysci dla potomnych. Bo daremne wysilki
              przelozonych.
              Nie jestesmy w stanie zrobic wiele, to zawsze bedzie istnialo i kazdy ma do
              tego prawo. Sa sytuacje, w ktorych trzeba byc chamski i szorstki, ale to
              niestety troche odmienne 'srodowisko'. Forum jest forum i skoro wiekszosc i
              chyba znaczna wiekszosc udzielajacych sie na nim osob jest uprzedzona do
              zbednych, krytycznych komentarzy, wiec chyba nalezaloby to uszanowac i nie
              pchac sie z buciorami. Buciory pozostawic na progu, w gotowosci. Bywaja gorsze
              okolicznosci.
              Plamy na kozuszku? Niech beda. Ktos szuka rady...dobrze, ze moze uzyskac w
              odpowiedzi cokolwiek. Rada nie rada, blahostka, przeciez nie ma sensu wypluwac
              komus, ze je ma i ze jest to problem.
              Forum jest 'swieze', organizujac spotkania pokazuja, ze chca sie poznac i
              zapewne nie po to, zeby dogryzac sobie wzajemnie.
              Nie podoba sie komus, niech nie pisze, zacisnie zeby, nie czyta a swoja zlosc
              czy jakiekolwiek uczucie odbije w innym miejscu.
              Pozdrawiam
              • tuptus4 Re: HUUUUUUUUUUUUUUURRRAAAAAAAAAAAAA 19.03.05, 21:08
                co on wlasciwie tam nawypisywal? nie czytalam jego postu! moze ktos mnie
                oswiecic, czepial sie do kozuszka? a to dran!
    • rhino1 Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 19.03.05, 07:51
      A wedlug mnie Marxx robi dorba robote trzymiac reke na pulsie ( mimo ze w
      zeszlym roku wymazal i moj post tez :) )

i jakby takich kilku Marxxow na innych forach bylo to zaraz by porzadek byl a
      tak to sie ludzie oburzaja ze operator wykasowal cos - co w jakis sposob bylo
      nie nieodpowiednie ;

( bo na wiekszosci innych forow jest to "dozwolone" - a moze po porstu nikomu
      sie nie chce siedziec i sie przejmowac i poznije dochodzi do tego ze jedna
      osoba zadaje pytanie i mamy watek z 55 postami tyle tuylko ze sa tam moze 2
      odpowiedzi a reszta to porpostu obrazanie sie nawzajem )

Marxx tak trzymac !
    • and_rzej Re: PRAWDA O FORUM CHICAGO. 20.03.05, 03:33
      Kiedys, Marxx tez ostudzil moja rozgoraczkowana glowe. No i dobrze. Zauwazylem,
      ze ludzie z tego forum maja klase. I to jest cenne. Lubie to forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka