marxx 09.06.05, 20:46 Pobierzcie z tej strony www.angelamccluskey.com/ piosenke (wiadomo ze z audio!) pt. "It's been done" !!!!!! I CO?????????????????????? Zawsze Wasz (nawet jesli pisze tylko do siebie)! marxx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w5w7 Re: Blagam Was! 07.09.05, 20:41 No i piękna:)) > > Zawsze Wasz (nawet jesli pisze tylko do siebie)! > > marxx I wcale nie tylko do siebie:) "wszystko co piszesz zostanie przeczytane" :) To Twoje słowa. Odpowiedz Link
evek Re: Blagam Was! 07.09.05, 20:49 nie blagaj tylko wiecej takich linkow podsylaj!!! CUD-MIOD dla mych uszu!!! dzieki o wielmozny! ;O)))) Odpowiedz Link
marxx Re: Blagam Was! 07.09.05, 23:27 no jak bede mial jakies pereleczki to mozecie na mnie liczyc Odpowiedz Link
macko74 Re: Blagam Was! 08.09.05, 06:42 Sciagnac nie moglem(ze strony) , ale jak mi drugi laptopik sie naprawi to moze i sciagne .....moze nieee....bo piratem mnie okrzykniecie.... ;-) -------------------------------------------------------------------- Mile dla uszu Marku TX ;-) Pozdro. Macko Odpowiedz Link