Dodaj do ulubionych

czy jest ktos tu z WI, Manitowoc?

04.08.05, 07:48
czy jest ktos z was na tym forum z Wisconsin, Manitowoc, lub wogole z WI??

Pozdrwaiam
Obserwuj wątek
    • marta_midwest Re: czy jest ktos tu z WI, Manitowoc? 04.08.05, 22:29
      Moja imienniczka o nicku "samo" jest z WI, ale nie pamietam dokladnie z ktorej
      miejscowosci. W tej chwili jest na wakacjach, ale odezwij sie do niej za kilka
      dni. Ja jestem z sasiedniego stanu, MN.
      • triskell Re: czy jest ktos tu z WI, Manitowoc? 05.08.05, 08:09
        marta_midwest napisała:
        > Moja imienniczka o nicku "samo" jest z WI, ale nie pamietam dokladnie z ktorej
        > miejscowosci.

Jeszcze tak, ale Samo się przecież przeprowadza do Seattle. Podobno ma tu
        mieszkać jeszcze przed końcem roku :-).
        • marta_midwest Triskell 05.08.05, 16:35
          A skad te wiadomosci??? Mowila ze chce studiowac w Madison od przyszlego roku...
          Mam nadzieje ze zarty sobie robisz Tryniu, bo juz sie cieszylam ze mam kogos w
          miare blisko.
          • triskell Re: Triskell 05.08.05, 20:20
            marta_midwest napisała:
            > A skad te wiadomosci???

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=26761708&a=26777883
            • marta_midwest Re: Triskell 05.08.05, 20:40
              to ja juz nic nie rozumiem, jak rozmawialam z nia ostatnio na czacie mowila ze
              bedzie studiowala w WI, hmmm....
              • kaja7 Re: Triskell 05.08.05, 20:46
                Marta, wlasnie ogladalam twoje zdjecia na Yahoo. Przecudowne, a te pod woda,
                zaprly mi dech. Patrzylam i patrzylam, jednym slowem piekne.

No szkoda ze ta osoba wyjechala z WI, z tego wynika ze wyjechala.

Pozdrawiam
                • marta_midwest Re: Triskell 05.08.05, 21:09
                  Dziekuje Kaja. A Samo jeszcze nie wyjechala, pojawi sie na forum za kilka dni i
                  bedziesz mogla z nia pogadac:)
    • samo Re: czy jest ktos tu z WI, Manitowoc? 10.08.05, 04:21
      Na samym początku- i Marta i Triskell mają rację :o) Chcę studiować w Madison
      ale to jest 13 uniwerek w US i akceptują tylko kilkanaście procent z
      aplikujących transfer students. Istnieje więc ryzyko że się w tych procentach
      nie zmieszczę (chociaż mialam prawe same piątki więc może...) i wtedy nie będę
      miała już żadnego argumentu żeby się do Seattle nie przenieść, a przyjaciółka
      lobbuje straszliwie. Właśnie wróciłam do domu z kryjówki bo mnie tornado zastało
      na mieście- uroki życia w WI, podczas wakacji w nocy w namiocie przeżyłam atak
      paniki podczas najgorszej burzy w moim życiu. Wszystko to sprawia że mam coraz
      bardziej dość tego stanu i tęskno mi do jakiegoś umiarkowanego klimatu. A z
      drugiej strony mam tu już status rezydenta i opłata za studia będzie niższa niż
      w Seattle. No i nie wiem. Przykro mi. Ja zazwyczaj takie decyzje podejmuję w
      kilka godzin, więc się okaże. W pażdzierniku mi odpowiedzą z Madison, jak mnie
      nie przyjmą to spadam do Seattle. Może się jednak okazać że tam już tylko Trinia
      będzie na mnie czekać bo kilka dni temu przyjaciółka stwierdziła z kolei że już
      jej się Seattle znudziło i myśli o Texasie lub Arizonie. Ech, życie :o) A
      jestem w Stevens Point, 113 mil od Manitowoc.A co robisz Kaju w krainie sera i
      zardzewiałych pick-up'ów kaszlących przeżutym tytoniem przez okna?
    • irena2005 Re: czy jest ktos tu z WI, Manitowoc? 11.08.05, 01:43
      A ja jestem z Chicago....To tylko 3 godziny od Ciebie.
      • kaja7 Re: czy jest ktos tu z WI, Manitowoc? 22.08.05, 06:24
        Ja bede mieszkała dopiero w Manitowoc od grudnia lub stycznia. czyli jeszcze 4
        miesiące w Polsce. Wychodze za mąż a terza czekam na wize narzeczenską.

• samo Re: czy jest ktos tu z WI, Manitowoc? 22.08.05, 08:06
          Czyli przyjedziesz w samym środku naszej wspaniałej zimy! :o) Będzie śnieg po
          kolana i minus 20 stopni, ale pewnie w domku u Ciebie będzie gorąco. Jeśli
          chcesz to odezwij się po przyjeździe, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka