evek 23.08.05, 18:46 ja i Smiechy.W.Ciemnosci - dzis w OK Pubie o 6.00 ktos sie przylaczy? moze mnie "Smiechy" nie zabija za to info?! ;O) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: opijamy smutki! 23.08.05, 18:58 Smiechy maja zawsze w swojej torebeczce tasak! Uwazaj! Info publiczne..znaczy sie zaproszenie. PS: a kto czytal "Znaczy kapitan"??? m Odpowiedz Link
marxx Re: opijamy smutki! 23.08.05, 19:08 Cudowna ksiazka!!!!! Ja czytalem tez cale wieki temu, moze ze trzy razy...ale z chcecia zabralbym sie ponownie!!! Odpowiedz Link
evek Re: opijamy smutki! 23.08.05, 19:08 tasak na kotleta ;O) info upublicznilam i juz sie cofnac nie da. chyba ze mnie krol wykasuje ;O) z co to tez "Kapitan"??? warto poczytac??? ps. ja sie musze do biblioteki zapisac! :O) Odpowiedz Link
marxx Re: opijamy smutki! 23.08.05, 19:12 Warto przeczytac!!!!!!!!! Trzeba!!!!!!!!! Po tej ksiazce buzka sama sie usmiecha!!!!! m Odpowiedz Link
evek Re: opijamy smutki! 23.08.05, 19:34 eee... niech inni czytaja. ja nie mam nastroju. pojde sie napic. ale moze kiedys... Odpowiedz Link
w5w7 Re: opijamy smutki! 23.08.05, 19:41 Myslalam, że od lat nie było wznowienia tej ksiązki, ale sie myliłam. Bylo:)) Tylko kurcze cena...hmmmmm. Ksiązka tego warta, wydanie ładne zapewne... www.littera.pl/catalog/product_info.php/products_id/237 Odpowiedz Link