Dodaj do ulubionych

Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku

25.08.05, 00:01
26 sierpnia Stocznia Gdanska...koncert bedzie dostepny w Trojce
www.jarre.pl/pl/radio.htm
m
Obserwuj wątek
    • irenkap Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 25.08.05, 11:23
      a ja bylam lat temu kilka, chyba w 1997 roku, na koncercie JMJ w Spodku w
      Katowicach. niesamowity koncert..
      • marxx Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 25.08.05, 13:15
        zaraz z zazdrosci zjem klawiature!
        • irenkap Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 25.08.05, 18:09
          pamietam, ze bylo bardzo glosno, ze dluuuugo jechalismy, bo kilkasset
          kilometrow na ten koncert, bylo duzo ludzi i bylo to wlasciwie widowisko, z
          roznymi elementami scenografii..
          no i nie zapomne nigdy tej jego HARFY z laserow.. stal sobie na srodku sceny
          jak bog i gral na swietle - z gory na dol biegly zielono-niebieskie promienie
          laserowe, on je jakby dotykal (pamietam ze mial pewnie specjalne rekawice)-
          struny ze swiatla - niezwykle!!
        • zielony.lisc Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 13:41
          Dzisiaj z rodzina jade na ten koncert . Brata zostawiam w domu i z TVP1 bedzie
          nagrywal caly koncert . U nas ma sie on rozpoczac o 20.55 po wystepie
          Stanislawa Sojki . Poza tym w lokalnyj rozglosni tez bedzie transmisja ale to
          tak na marginesie.
          • marxx Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 21:19
            Slodka Ty Moja Jedyna...Listku Moj Jedyny Zieloniutki....czy moglabys mi
            odpalic taka kaseciunie...a ja obiecuje , ze pokryje wszystkie koszta z tym
            zwiazane!

m
            • w5w7 Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 21:43
              Marxx..dzwięk jest dobry tutaj, przynajmniej u mnie, Sprawdz.

www.polskieradio.pl/

"Zycie to nie tasma magnetofonowa. Nie mozna go cofnac, ani nagrac od nowa”.
              • marxx Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 22:05
                czyli program 3
                • w5w7 Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 22:08
                  No trzeci, wystarczy kliknac z lewej:sluchaj w internecie
                  • marxx Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 22:10
                    no wlasnie oni maja kiepska jakosc
            • zielony.lisc Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 27.08.05, 12:01
              Dobrze . Nie ma probemu . Tyle tylko ,ze to co zaoferowala w swoim przekazie
              TVP1 nie rowna sie temu co mozna bylo zobaczyc na zywo . Pokazu fajerwerkow
              jaki byl do obejrzenia nie oddaja nawet w polowie ale tutaj chyba wazniejsza
              jest muzyka . W zwiazku z tym dzwiek i oolnie cala wizualizacja jest jak
              najbardziej w porzadku.
              Pozdrawiam serdecznie :)
    • macko74 Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 04:56
      Jest szansa "czesciowo" tam byc :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10032&w=28197256&a=28197279
      Pozdrowka.
      Macko.
      • marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 16:32
        jak mozna nagrac z internetu ten koncert???
        • marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 20:48
          Cholera jakosc dziwieku beznadziejna ...obrazu nie ma!!! :((( Mogliby to jakos
          zorganizowac !
          • marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 21:08
            Zaraz padne ...ja tam nie moge byc!!!! !!!! PKoncert jest w programie
            3 ...tylko dzwieki takie sobie ! :(((
            • ladybug Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:13
              Marxx, jestesmy na drugim koncu swiata i mamy mozliwosc sluchania koncertu na
              zywo. To chyba duzo - nie marudz:)
              • marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:23
                no tak, masz racje......ale jest od cholery stacji radiowych w internecie ktore
                zapodaja rewelacyjny dzwiek!!!!
                • w5w7 Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:25
                  Mimo wszystko szkoda, ze nie mozecie tego zobaczyc w TV:(
                  • w5w7 Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:32
                    Na "otarcie lez" wysylam "Mury" mp3. Marxx dostal pierszy, ktos jeszcze sobie
                    zyczy?
                    • marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:39
                      juz dostalem ...dzieki! do Ciebie idzie Auguscik pierwsza czesc
                      • w5w7 Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:44
                        No i tez dzieki:)))))
                        • marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 23:35
                          Koncert fajny....chociaz jako koncert to przypominal troszke bardziej skladanke
                          przebojow niz normalny koncert z poczatkiem srodkiem i zakonczeniem , te
                          przerwy miedzy nagraniami ciut niesympatyczne......ale chcialbym byc tam na
                          miejscu...za pozno :(
                          • macko74 Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 27.08.05, 00:03
                            A ja sobie koncert nagralem hihi...
                            Nie bedzie to super jakosci cudo , zywcem z wyworni SONY itp , ale mi na razie
                            wystarczy ;-)
                            • marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 27.08.05, 00:08
                              Macko!!! zaraz Ciebie udusze!!!! dlaczego nie napisales jak nagrac!!!
                              • cvaniaceq itvp.pl 27.08.05, 04:28
                                a ja koncert ogladalem ... ;) juz sama kocnowke w sumie ale widzialem
                                www.itvp.pl
                                • marxx Re: itvp.pl 27.08.05, 15:40
                                  a mi sie nie otwieral obraz.....tak czy tak sadze ze dali ciala z
                                  serwerami...przy takim jedynym w swoim rodzaju koncercie to wpada nie do
                                  wybaczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka