marxx 25.08.05, 00:01 26 sierpnia Stocznia Gdanska...koncert bedzie dostepny w Trojce www.jarre.pl/pl/radio.htm m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenkap Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 25.08.05, 11:23 a ja bylam lat temu kilka, chyba w 1997 roku, na koncercie JMJ w Spodku w Katowicach. niesamowity koncert.. Odpowiedz Link
marxx Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 25.08.05, 13:15 zaraz z zazdrosci zjem klawiature! Odpowiedz Link
irenkap Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 25.08.05, 18:09 pamietam, ze bylo bardzo glosno, ze dluuuugo jechalismy, bo kilkasset kilometrow na ten koncert, bylo duzo ludzi i bylo to wlasciwie widowisko, z roznymi elementami scenografii.. no i nie zapomne nigdy tej jego HARFY z laserow.. stal sobie na srodku sceny jak bog i gral na swietle - z gory na dol biegly zielono-niebieskie promienie laserowe, on je jakby dotykal (pamietam ze mial pewnie specjalne rekawice)- struny ze swiatla - niezwykle!! Odpowiedz Link
zielony.lisc Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 13:41 Dzisiaj z rodzina jade na ten koncert . Brata zostawiam w domu i z TVP1 bedzie nagrywal caly koncert . U nas ma sie on rozpoczac o 20.55 po wystepie Stanislawa Sojki . Poza tym w lokalnyj rozglosni tez bedzie transmisja ale to tak na marginesie. Odpowiedz Link
marxx Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 21:19 Slodka Ty Moja Jedyna...Listku Moj Jedyny Zieloniutki....czy moglabys mi odpalic taka kaseciunie...a ja obiecuje , ze pokryje wszystkie koszta z tym zwiazane! m Odpowiedz Link
w5w7 Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 21:43 Marxx..dzwięk jest dobry tutaj, przynajmniej u mnie, Sprawdz. www.polskieradio.pl/ "Zycie to nie tasma magnetofonowa. Nie mozna go cofnac, ani nagrac od nowa”. Odpowiedz Link
w5w7 Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 22:08 No trzeci, wystarczy kliknac z lewej:sluchaj w internecie Odpowiedz Link
marxx Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 26.08.05, 22:10 no wlasnie oni maja kiepska jakosc Odpowiedz Link
zielony.lisc Re: Jean Michel Jarre - koncert w Gdansku 27.08.05, 12:01 Dobrze . Nie ma probemu . Tyle tylko ,ze to co zaoferowala w swoim przekazie TVP1 nie rowna sie temu co mozna bylo zobaczyc na zywo . Pokazu fajerwerkow jaki byl do obejrzenia nie oddaja nawet w polowie ale tutaj chyba wazniejsza jest muzyka . W zwiazku z tym dzwiek i oolnie cala wizualizacja jest jak najbardziej w porzadku. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
macko74 Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 04:56 Jest szansa "czesciowo" tam byc : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10032&w=28197256&a=28197279 Pozdrowka. Macko. Odpowiedz Link
marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 16:32 jak mozna nagrac z internetu ten koncert??? Odpowiedz Link
marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 20:48 Cholera jakosc dziwieku beznadziejna ...obrazu nie ma!!! :((( Mogliby to jakos zorganizowac ! Odpowiedz Link
marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 21:08 Zaraz padne ...ja tam nie moge byc!!!! !!!! PKoncert jest w programie 3 ...tylko dzwieki takie sobie ! :((( Odpowiedz Link
ladybug Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:13 Marxx, jestesmy na drugim koncu swiata i mamy mozliwosc sluchania koncertu na zywo. To chyba duzo - nie marudz:) Odpowiedz Link
marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:23 no tak, masz racje......ale jest od cholery stacji radiowych w internecie ktore zapodaja rewelacyjny dzwiek!!!! Odpowiedz Link
w5w7 Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:25 Mimo wszystko szkoda, ze nie mozecie tego zobaczyc w TV:( Odpowiedz Link
w5w7 Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:32 Na "otarcie lez" wysylam "Mury" mp3. Marxx dostal pierszy, ktos jeszcze sobie zyczy? Odpowiedz Link
marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:39 juz dostalem ...dzieki! do Ciebie idzie Auguscik pierwsza czesc Odpowiedz Link
w5w7 Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 22:44 No i tez dzieki:))))) Odpowiedz Link
marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 26.08.05, 23:35 Koncert fajny....chociaz jako koncert to przypominal troszke bardziej skladanke przebojow niz normalny koncert z poczatkiem srodkiem i zakonczeniem , te przerwy miedzy nagraniami ciut niesympatyczne......ale chcialbym byc tam na miejscu...za pozno :( Odpowiedz Link
macko74 Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 27.08.05, 00:03 A ja sobie koncert nagralem hihi... Nie bedzie to super jakosci cudo , zywcem z wyworni SONY itp , ale mi na razie wystarczy ;-) Odpowiedz Link
marxx Re: Chcecie byc na kocercie Jarre w Gdansku ....? 27.08.05, 00:08 Macko!!! zaraz Ciebie udusze!!!! dlaczego nie napisales jak nagrac!!! Odpowiedz Link
cvaniaceq itvp.pl 27.08.05, 04:28 a ja koncert ogladalem ... ;) juz sama kocnowke w sumie ale widzialem www.itvp.pl Odpowiedz Link
marxx Re: itvp.pl 27.08.05, 15:40 a mi sie nie otwieral obraz.....tak czy tak sadze ze dali ciala z serwerami...przy takim jedynym w swoim rodzaju koncercie to wpada nie do wybaczenia Odpowiedz Link