bozena73 02.09.05, 18:42 Dla wszystkich forumowiczow.. duzo slonca i duzo wypoczynku na dlugi weekend... Bozena :-))) PS. Dzisiaj wychodze juz o 1szej..ale fajnie :-))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta05 Re: Have a great Labor Day weekend! 02.09.05, 19:01 i ja tez Wszystkim zycze dobrego wypoczynku a wychodze z pracy o 1.45...to juz o 2.30 bede w domku!!! Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: Have a great Labor Day weekend! 02.09.05, 20:46 to fajnie, tez bym sie wczesniej urwala ale za to wyplata dzisiaj jutro tez pracuje... Odpowiedz Link
greeneyes27 Re: Have a great Labor Day weekend! 02.09.05, 23:58 Dziekuje i nawzajem! Na jutro mam zaplanowane zakupy ubraniowe i kolacje w wiekszym gronie rodzinnym. Reszta weekendu - jeszcze nie mamy planow. Odpowiedz Link
evek Re: Have a great Labor Day weekend! 03.09.05, 00:01 a ja wychodze za jakies pol godziny i tez mam dluuugi weekend! zacznie sie milo, bo jutro o wschodzie slonca sniadaniem na plazy ;O) a potem - odpoczynek, odpoczynek, odpoczynek! wszystkim wiec: GREAT LABOR DAY WEEKEND! :O) Odpowiedz Link
cuski Dlugi weekend ! 03.09.05, 05:50 Dlugi weekend ! Czas na wypoczynek nad jeziorem, przy kieliszku i pieczonej kielbasce ! :) Odpowiedz Link