macko74 Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 09:51 Nie zdazylem dopisac sorki. ---------------------------------- Naszego zalozyciela widziec mialem zaszczyt 1 (slownie JEDEN) raz a reszty no Ewcie moze (ewka5 i rowniez jeden hihi)... ----------------------------------------- Jak sie spotykacie to gdzie i kiedy , a jak nie to czas zaczac nie zbiedniejemy o te $20 ;-) (jakies piwo trzeba wypic). -------------------------------------------------- Pozdrowka @ll. Macko. Odpowiedz Link
evek Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 15:34 no i masz... biorac pod uwage ostatni weekend to zadales pytanie za 1000 punktow!!! to proponuje poczytac z najnowszych watkow: "labor day grill/spotkanie forumowe" oraz "sobotni wschod slonca" tam BYLO O SPOTKANIACH!!!!! i to z wyprzedzeniem sporym zostaly wrzucone te watki!!!!! Odpowiedz Link
w5w7 Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 16:43 No Macko..refleks szachisty:)) Za rzadko tu bywasz chyba? Odpowiedz Link
macko74 Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 18:26 evek w5w7 W szachy lubie pograc, a na sprawdzenie refleksu to zapraszam na "Delta Force" lub "Medal of Honor" hihi... Temat wznowilem bo z tamtego watku wyniklo dla mnie ze to bylo az "jedno" spotkanko i pytajac mialem na mysli cos bardziej cyklicznego, ale teraz sobie mysle ze Jestesmy w Hameryce i kazdy rabota jak moze , tak i ciezko sie spotykac, ale zawsze jest forum ;-) Pozdrowka. Macko. Odpowiedz Link
littlewing Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 19:10 cykliczne tez bylo ;)))lw Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 22:03 Ja mam pomysla na topic jednego spotkania za niecaly miesiac;-) :"Pozegnanie Smiechow":))))) ps moze zmnienie sobie nick na "placze w ciemnosci';-)hihih Odpowiedz Link
marxx Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 22:12 niby fajnie ze mozemy sie spotykac...ale wolalbym jakies normalniejsze powody Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 22:20 a prosze... moze za jakis czas "powitanie niektorych uczestnikow forum w Ladku Zdroju?;-) Odpowiedz Link
w5w7 Re: FORUM SPOTYKACIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 22:20 smiechy..powiedz ze to byl tylko zart.. Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: FORUM SPOTYKACIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 22:21 Nie zart, tylko prawda.Bede Waszym drugim korespondentem zagranicznym:) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: FORUM SPOTYKACIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 22:27 Jakas zaduma ?;-) Odpowiedz Link
w5w7 Re: FORUM SPOTYKACIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 22:37 no..nie żal Ci Hameryke opuszczać? Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: FORUM SPOTYKACIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 23:05 Nie szczegolnie...Bedzie mi jedynie brakowalo znajomych.Na "hameryce" mam nadzieje swiat sie nie konczy. Odpowiedz Link
w5w7 Re: FORUM SPOTYKACIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 07.09.05, 23:19 Na pewno sie nie kończy K:) I do domu będzie bliżej..Powodzenia:))) Odpowiedz Link
evek Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 08.09.05, 00:00 SMIECHY powiem tak: bedzie nam Ciebie brakowalo! (choc ku mojemu ubolewaniu znamy sie krotko!!!!) :O) a teraz ustalmy konkrety: gdzie i kiedy pijemy?! ;O)))))))) ale w sumie to z Londynu wcale do USA nie tak daleko! i w odwrotnym kierunku tez ;O))) wiec nie znasz dnia ani godziny... :O) oj, bedzie sie dzialo ;O)))) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 08.09.05, 00:44 Oj milo, milo:))) Mam nadzieje, ze bedzie sie dzialo, ale tylko dobrze:) Co do ostatniego spotkania( mojego) to mamy jeszcze chwile, a najblizsze, jak tylko bede miala wolny wieczor. Ostatnio pracuje po 15 godzin dziennie( oby to sie skonczylo, jak najszybciej) i po powrocie do domu padam na twarz. Odpowiedz Link
irenkap Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 08.09.05, 01:05 a pazdziernikowe spotkanie bedzie pt. Pozegnanie Irenki.. Chyba bede plakala na tym spotkaniu.. coz.. bede nastepnym korespondentem zagranicznym.. Odpowiedz Link
marxx Re: FORUM SPOTYKACXIE SIE TYLKO TUTAJ ??? 08.09.05, 01:05 nie mam slow...i Ty Smiechy opuszczasz szikagowo! :( chociaz z drugiej strony jedz....jestem cholernie ciekaw angolskiech muzycznych wydawnictw! no i ten dom Bowiego! tak czy srak....bedziemy trzymac kciuki! howgh m Odpowiedz Link
marxx PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 08.09.05, 01:07 Smiechy, Irenka no i T :((( m Odpowiedz Link
irenkap Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 08.09.05, 01:11 no to wyglada na to, ze w pazdzierniku, tym pieknbym miesiacy bedziemy sie czesto spotykac, a za to pozniej nie nadazymy z czytaniem nowych watkow :)) ale spoko, wrocimy, jak ptaki .. jakie wtedy beda spotkania, ho ho :))) Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 08.09.05, 01:27 Czyli co jakas masowa tendencja do opuszczania Chicago...??? Sam sie zastanawiam czy by nie bylo rozsadniej sie przeniesc np. wlasnie do Anglii... Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 08.09.05, 01:34 Tia.. moze wroce, jak mnie laskawie wpuszcza za dziesiec lat;-).. ciekawe, jak wtedy bedziecie wygladac, co sie zmieni w Chicago... czy Marxx nadal bedzie milowal Bowiego, czy OK bedzie istnial, czy.... jestem ciekawa co bedzie za dziesiec dluuugivch lat. A moze wszyscy spotkamy sie w Polsce?:) ps Irenka, a Ty tez?:) Odpowiedz Link
macko74 Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 08.09.05, 06:20 GDZIES SIE PEWNIE SPOTKAMY....W NIEBIE...... ;-) Zartowalem. Tiaaaaa...gratuluje odwagi tym co do polszy wracaja..... Po miesiacu wiekszosc pewnie w UK lub okolice uderzy.....,ale stop nie czas na moje dywagacje hihi... Pozdrowka @ll. Macko. PS NIE ZAMIERZALEM ALE WYSZLO ZE WIELU Z WAS OFICJALNIE NA TYM WATKU SPOTKALEM HIHI... Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 08.09.05, 20:28 Macko, ja nie jade nawet do "Polszy":) Odpowiedz Link
marxx Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 08.09.05, 18:40 ta odpowiedz mnie satysfakcjonuje Odpowiedz Link
evek Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 08.09.05, 18:42 bedziemy tu oboje gasic swiatlo w pubie OK ;O)))) no, moze Mila.Pani.Co.Kieruje.Ruchem sie jeszcze przylaczy co??! ;O))) pozdroofka! Odpowiedz Link
irenkap Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 09.09.05, 00:53 nawet nie wiecie jak bede za Wami tesknila.. sama nie wiem czeguj... :)))) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 09.09.05, 02:19 Ja czuje, ze sie strasznie pobecze na lotnisku uuu jak sobie teraz pomysle, to mi smutno robi:( Odpowiedz Link
evek Re: PAZDZIERNIK miesiacem pozegnian... 09.09.05, 17:16 nie mysl na zapas! :O) to znacyz mysl - ale o tym jak tu sie jeszcze z nami spotykac!!! :O) Odpowiedz Link