w5w7 28.11.05, 14:56 Wszystkiego najlepszego dojrzała 18-to latko z 31-letnim doswiadczeniem:)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macko74 Re: BASIA 28.11.05, 18:19 Nie wiem jaka Basia , ale co tam : Wszystkiego naj +Zdrowka+Spelnienia tego czegos waznego chwilowo nieosiagalnego ;-) Macko. Odpowiedz Link
monika19753 Re: BASIA 28.11.05, 19:04 dolaczam sie i ja, nie mam jeszcze orientacji, ktora Basia, ale zyczenia jak najszczersze, wszystkiego naj... Odpowiedz Link
monika19753 Re: BASIA 28.11.05, 20:39 wlasnie poszperalam w roznych watkach i doszlam do tego, ze zyczenia skladam dzis Basi-bar-nata Odpowiedz Link
littlewing Re: BASIA 28.11.05, 21:11 Samych fajnych chwil.Braku zmartwien i codziennego usmiechu na twarzy.A rowniez spelnienia marzen najskrytszych.Pogody ducha,wytrwalosci w codziennosci,mozliwosci w chwilach niemozliwych. ;) lw Odpowiedz Link
irenkap Re: BASIA 28.11.05, 21:47 I ja z całego serca zyczę Ci Basiu wszystkiego najlepszego, radosnych chwil, ciepłych i jasnych, dobrych miłości.. pod kazdą postacią:)) i nieustających dziecięcych zachwytów.. :)) Odpowiedz Link
evek Re: BASIA 28.11.05, 22:02 po amerykansku bedzie: HAPPY BIRTHDAY! ;O) wszystkiego naj! Odpowiedz Link
bar_nata Re: Dziękuję:)) 29.11.05, 00:18 Wszystkim Wam bardzo dziękuję, jesteście bardzo mili i wzruszyłam się:))) Odpowiedz Link
irenkap Re: Dziękuję:)) 29.11.05, 00:35 eeeee tam.. Basiu.. :))) widzę, że i na Ciebie działa ostatnio jakaś smętna aura.. Tobie źle, Wandzi też jakoś tak niepewnie, ja pozbierać się nie mogę... do diabła z tym.. koniec! Od jutra precz smutkom! Odpowiedz Link
bar_nata Re: Dziękuję:)) 29.11.05, 00:37 Taak jest!.......przynajmniej będę próbowała:) Odpowiedz Link
littlewing Re: Dziękuję:)) 29.11.05, 12:16 Dopiero zatrybilem ...To Ty takze Strzelec? Witaj w klubie ;)))lw Odpowiedz Link
monika19753 Re: Dziękuję:)) 30.11.05, 23:45 ha, strzelec to najfajniejszy znak :-), dopisuje sie do klubu Odpowiedz Link
littlewing Re: BASIA 29.11.05, 12:23 ale dalej cyferki ...szkoda gadac ;) Trzeba wiedziec ,kedy ze sceny zejsc niepokonanym ;))lw Odpowiedz Link
bar_nata Re: BASIA 29.11.05, 12:37 nie narzekaj:)).....jak widze to ja mam najbardziej pożółkłą metrykę na tym forum;))), ale wcale mnie to nie martwi:-) Odpowiedz Link
littlewing Re: BASIA 29.11.05, 12:42 mojej wcale nie ma .Spalila sie w wielkim pozarze Chicago.....eeee a w ktorym to bylo roku? wygralem ;) lw Odpowiedz Link
bar_nata Re: BASIA 29.11.05, 12:45 8-10 października 1871r ......o to Ty już na częściach zamiennych chyba jedziesz;-)) Odpowiedz Link
littlewing Re: BASIA 29.11.05, 12:47 dalibog tylko panewki wymienione.A tak poza tym to funkiel-nowka.Nawet dyferencjal niewytarty.Tylko zmienilem tapicerke.Na taka jak ma Marxx ;)) lw Odpowiedz Link
irenkap Re: BASIA 29.11.05, 12:46 co z Wami? zakładacie Klub Seniorów, czy co.. nie jest tak źle.. na Uniwersytet trzeciego wieku jesteśmy za młodzi :) wiem, bo chciałam się tam zapisać, hi hi Odpowiedz Link
irenkap Re: BASIA 29.11.05, 12:51 no to ciut poezji do południowej kawki. W.Szymborska:) Kiedy ktoś zapyta, jak ja się czuję ? Grzecznie mu odpowiadam, że dobrze, dziękuję! To, że mam artretyzm, to jeszcze nie wszystko, Astma, serce mi dokucza i mówię z zadyszką , Puls słaby, krew mesja w cholesterol bogata, Lecz dobrze się czuję, jak na moje lata. Bez laseczki teraz chodzić już nie mogę, Choć zawsze wybieram najłatwiejszą drogę. W nocy przez bezsenność bardzo się morduję, Ale przyjdzie ranek, znów dobrze się czuję. Mam zawroty głowy, pamięć figle płata Lecz dobrze się czuję, jak na moje lata. Z wierszyka mojego ten sens się wywodzi, Że kiedy starości niemoc przychodzi, To lepiej się godzić ze strzykaniem kości I nie opowiadać o swojej słabości. Zaciskając zęby z tym losem się pogódź I wszystidch wokoło chorobami nie nudź. Powiadają: starość okresem jest złotym, Kiedy spać się kładę, zęby w wodzie studzę, Oczy na stoliku, zanim się obudzę, Jeszcze przed zaśnięciem ta myśl mnie nurtuje: Czy to wszystkie części, które się wyjmuje? Z czasów młodości, mówię bez przesady, Łatwe były biegi, skłony i przysiady. W średnim wieku jeszcze tyle mi zostało, Żeby bez zmęczenia przetańczyć noc całą. A teraz na starość czasy się zmieniły, Spacerkiem do sklepu, z powrotem bez siły. Dobra rada dla. tych, którzy się starzeją, Niech zacisną zęby i z życia się śmieją: Kiedy wstaną, części pozbierają Niech rubrykę zgonów w prasie przeczytają. Jeśli ich nazwiska tam nie figurują To znaczy, że zdrowi i dobrze się czują Odpowiedz Link
bar_nata Re: BASIA 29.11.05, 12:53 A ja proponuję założyć nowy klub na forum: "Klub pożółkłej metryczki":)) Odpowiedz Link
irenkap Re: BASIA 29.11.05, 12:54 wstęp tylko za okazaniem chocby jednej zamiennej części :) Odpowiedz Link
bar_nata Re: BASIA 29.11.05, 12:56 No i oczywiście byłby to klub elitarny, a co nie dla każdego;) Odpowiedz Link
irenkap Re: BASIA 29.11.05, 12:58 pewnie, małolatów i tych niedojrzałym emocjonalnie, będziemy banować.. niech skrobią pod drzwiami.. Odpowiedz Link
littlewing Re: BASIA 29.11.05, 12:58 i podfora "wypieki ciotki Amelii i wujka Zenka na twarzy" "wyrob swiec i figurek z masy solnej" "jak naprawic zegarek nie rozkrecajac go" "warcaby dla mlodszych i starszych" "klub pajaka wiercipiety" "to ostatnia niedziela...zanim " never ;(lw Odpowiedz Link
littlewing Re: BASIA 29.11.05, 13:01 ...i to na Twoim Basia watku...przykro mi ..nie ja zaczalem ;) lw Odpowiedz Link
bar_nata Re: BASIA 29.11.05, 13:03 podrofa cdn: "skoczyłem wreszcie na bunge" "nareszcie jeżdę na rowerze bez trzymanki" "mój pierwszy raz na torze formuły I" "straciłem emeryturę w kasynie" "co zrobić zlikwidowali mi najblższy klub GoGo" Odpowiedz Link
bar_nata Re: BASIA 29.11.05, 13:07 a co tam odrobinę szleństwa nikomu nie zaszkodzi ;) Odpowiedz Link
littlewing Re: BASIA 29.11.05, 13:08 i nastepnie opanujemy Forum Nowy York.Pokazemy sie tam z dobrej strony ;) **wszak po 40-ce mozna sie jeszcze wiele nauczyc,nawet jezdzic na lyzwach** Odpowiedz Link
w5w7 Re: BASIA 29.11.05, 13:32 No pieknie poszaleliscie:-) Liczba postów wzrosła tak, ze aż oczy przecieram. Dobrze, ze mam do nich część zamienną:) Odpowiedz Link
irenkap Re: BASIA 04.12.05, 01:45 Barbara mrozi, Mikołaj lód zwozi. Barbara święta o górnikach pamięta. Barbara wskazuje mrozem, niech się chłop szykuje wozem.. Gdy Barbara w błocie tonie, szykuj sanie, podkuj konie. Na świętą Barbarę, dobądź ze skrzyni czamarę. Niech każdy pamięta: jaka Barbara, takie święta. Basiu! Wszystkiego naj-naj-naj-naj-naj-naj-najlepszego:))) www.madzia.olp.pl/imiona/abc_slow.htm "Barbara to po grecku "barbarzynka". Tak wołano w dawnej Grecji i Rzymie na niewolnice sprowadzane z dalekich, barbarzyńskich krajów. Obca śród swoich, struchlała zawsze, gotowa z lęku do walki, bezbronna wobec dziecka, służącej i rywalki, lubi pokoje, w których słońce na grubych pokładach kurzu leży, lubi ciszę, ciasnotę i mur gruby - tak by było coś na kształt wieży. Szuka męczeństwa, brnie wszędzie, gdzie trud, znój i opór. Lgnie do biednych, brudnych, chorych i nieporządnych, wielbi uczonych i śmieje się cicho z przesądnych. Rzuca się jak lew w niebezpieczeństwo i lęka się pająka, myszy i kwiatu. Barbara męczennica, obca sobie i światu. Barbary są wrażliwe na zew natury. Nie wytrzymują długo w mieście i na salonach. Od wysoko cywilizowanego środowiska wolą wędrówki po polach i lasach, mgły, poranne chłody i dotyk ziemi pod bosą stopą. Bez kłopotu aklimatyzują się na wsi i w miejscach, gdzie panuje swojski prymityw. Stosunek Barbar do najbliższych jest szczególny. Jeżeli czas jest pomyślny, pozwalają im robić, co się komu żywnie podoba. Za to kiedy się źle dzieje, budzą się w nich uczucia opiekuńcze i poczucie odpowiedzialności. W razie zagrożenia gotowe są walczyć jak lwice. Silny jest u nich instynkt rodzinny i rodowa solidarność." Odpowiedz Link
w5w7 Re: BASIA 04.12.05, 09:18 Basia-samych szczęśliwych chwil w zyciu, spelnienia marzeń...i zdrówka:-) cmok Odpowiedz Link
littlewing Re: BASIA 04.12.05, 10:31 Wszystkiego najlepszego zycze ;) Zdrowka ,szczescia,pomyslnosci i samiutkich radosci.Trojwymiarowo i szerokopasmowo ;) lw Odpowiedz Link
marxx Re: BASIA 04.12.05, 13:23 ja tez sie przelaczam do zyczen...internetowowirtualnie ale szczerze....usmiechow i zdrowia :) m Odpowiedz Link
bar_nata Re: BASIA 05.12.05, 00:20 Witajcie! Wszystkim Wam bardzo dziękuje za zyczenia. Jesteście bardzo mili....... jak zwykle:)) Odpowiedz Link