07.12.05, 18:59
Szanowni Panstwo! Tom Waits konczy dzis 56 lat
Obserwuj wątek
    • irenkap Re: Tom Waits 07.12.05, 20:06
      Ej, czy to przypadek, że nie napisałeś, że Tom Waits ma dzisiaj urodziny.. ale
      ze kończy 56 lat.. zabrzmiało to tak jakbyś informował, że zapadł na
      nieuleczalną Smiertelną chorobę.. no cóż.. zycie to śmiertelna choroba.. ale 56
      lat to jeszcze nie agonia :)) Myślę, że T.Waits nas jeszcze nie raz zachwyci..

polecam pierwszy post z wątku "warto przeczytać".
      fragment: " Atrakcyjność nie ma wiele wspólnego z wiekiem. Atrakcyjność to stan
      umysłu, poczucie humoru, wrażliwość i pragnienie życia. To błysk w oku. Jeśli
      oczy nam błyszczą, wciąż jesteśmy młodzieniaszkami. I wciąż mamy płeć. Nie ma
      nic gorszego niż utrata płci, a zwłaszcza umysłowa impotencja. To impotenci
      wywołują wojny, robią wszystko, by świat wyleciał w końcu w powietrze. Nie wolno
      być impotentem, to wielkie nieszczęście. Jak tylko się da, trzeba być królem
      życia..."
      • ubukrool Re: Tom Waits 07.12.05, 20:20
        Z tego co wiem to miewa sie calkiem dobrze, a to sie mnie tak napisalo po prostu
      • ubukrool Re: Tom Waits 07.12.05, 20:20
        Z tego co wiem to to miewa sie calkiem dobrze, a tak sie po prostu mnie napisalo
        • marxx Re: Tom Waits 07.12.05, 23:10
          tak to prawda....z zalem musze stwierdzic ze Tom Waits mam 56 lat...i cale
          szczescie ze czuje sie swietnie pomimo niezbyt zdrowego trybu zycia :)
          Niech nagrywa swoje genialnie cudowne plyty, niech gra w filmach i niech pije
          kawe i pali papierosy :)
          • marxx Re: Tom Waits 07.12.05, 23:22
            Oj chcialbym isc na jego koncert...ale z ta jego czestotliwoscia koncertowania
            bedzie to raczej niemozliwe....za to jak sobie przypomne koncert Nicka Cave
            to od razu robi mi sie milo na duszy :)

• ubukrool Re: Tom Waits 07.12.05, 23:32
              a ja jak sobie przypomne, ze nie bylem w wawie w kongresowej w maju 2000 to...
          • irenkap Re: Tom Waits 09.12.05, 13:53
            dzisiaj w nocy oglądałam w polskiej tv koncert jubileuszowy Elżbiety Adamiak -
            śpiewała Umer, Rodowicz, Sojka, Nowak, Łobaszewska.. wszyscy robią sie jacyś
            tacy "wiekowi".. Rodowicz skończyła 60 lat, sorry, 18 + 42
            ... o mój Boże...
            • gdansk70 Re: Tom Waits 09.12.05, 16:21
              Jak to mowil chinski filozof:"Starosc nie radosc,smierc nie wesele"
            • ewka5 Re: Tom Waits 10.12.05, 04:49
              irenkap napisała:

> /.../ Sojka

* mamy tu jego bliskiego krewnego - Darka, gitarzyste swietnego. Grywa i spiewa
              w AGK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka