Dodaj do ulubionych

Prosba do adminki Bozeny !

29.12.05, 03:19
Bardzo prosze o przywrocenie Irka do tego forum... wiem ze ON nie jest
idealem, ale obiecal mi poprawe z nowym rokiem.

PS. 1 Jezeli Irek dalej bedzie obrazal, to mozesz i mnie zabanowac !

PS. 2 Wstawiam sie za NIM, bo jest jednym z uzytkownikow forum, ktore
prowadze... mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK, w przeciwnym razie,
obaj poplyniemy z tego forum.

Z gory dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • samo Re: Prosba do adminki Bozeny ! 29.12.05, 20:36
      On chyba powinien przeprosic tych,ktorych obrazal, a nie obiecywac CI poprawe.
      Jak obiecuje,ze nie bedzie CIEBIE obrazal, to dyskutuj z nim u siebie,skoro
      jestes taki liberalny.
      Mial na to czas.Spedzil go jednak na kolejnych glupich wypowiedziach.
      • cuski Re: Prosba do adminki Bozeny ! 30.12.05, 01:00
        Ten watek jest skierowany do adminki, wiec nie psuj go
        i nie sprowadzaj na inne tory !

PS. Fajnie jest kopac kogos, kto nawet nie moze sie bronic, co nieee ???
        • samo Re: Prosba do adminki Bozeny ! 30.12.05, 01:07
          Ja go nie psuje,ani tym bardziej nie sprowadzam na inne tory.Trzeba bylo pisac
          na priv, a nie umieszczac na forum.
          Ja ci zadam inne pytanie: dlaczego bronisz kogos, kto kopal innych???
          • cuski Dlaczego bronie kogos, kto kopal innych ??? 30.12.05, 01:23
            Dlaczego bronie kogos, kto kopal innych ???

Po pierwsze Irek jest jednym z uzytkownikow mojego forum (a ja dbam o swoich
            ludzi), a po drugie sam kiedys bylem kopany przez niego (odczulem to bardzo
            bolesnie) jednak przyszedl dzien, w ktorym publicznie mnie przeprosil za
            wszystko... wybaczylem mu i dalem kolejna szanse na zmiane... wierze, ze ten
            czlowiek zrehabilituje, tylko wszyscy musza dac mu szanse.

PS. 1 Jedna z obrazanych osob, mianowicie Polishbellydancer juz mu wybaczyla
            (co mnie bardzo cieszy) - zyczylbym sobie wiecej takich osob na moim forum.

PS. 2 Polishbellydancer, dziekuje Ci w imieniu Irka, ktory niestety nie moze
            tutaj pisac.
            • samo Re: Dlaczego bronie kogos, kto kopal innych ??? 30.12.05, 01:34
              Jestem wzruszona!
              Dla Irka zas musi to byc dramat, byc zabanowanym...
    • samo Re: Prosba do adminki Bozeny ! 30.12.05, 04:18
      Bolek/ireneusz/andrzej-multiple personality napisal:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=33995053&a=34092970
      Jak nie bedzie plakal i nie po drodze mu z ludzmi o pogladach inne niz
      kaczofaszystowskie, to po co to wszystko?Zreszta i tak zaraz wroci pod innym
      nickiem!
      • cuski Do Samo ! 30.12.05, 05:42
        Masz wszelkie predyspozycje na trolla... jakos inni zamkneli temat Irka,
        a ty nadal ruszasz jadaczka, tzn. buzka (psujac ten watek) !!!

PS. Chcesz nadal krecic temat Irka, to zaloz se osobny watek !!!
    • samo szczerosc Ireneusza multiplenickusza i Cuskiego 30.12.05, 04:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=33953359&v=2&s=0
      IRENE.USZ:
      Jako Irene.usz pisalem krotko na forum "Polki w stanach". Pisalem, bo juz nie
      moge. Zakaz.
      Jak sfora psow trzy osoby rzucily sie na mnie. Nie wytrzymalem i
      rzeczywiscie troche przekroczylem normy dobrego zachowania. Nie zamierzam
      jednak przepraszac Ertesa, Polishbellydancer ani tym bardziej Samo.
      Ertes odegral sie za dwa prztyczki. Raz wychylil sie, ze Irakijczykow to
      mozna zabijac, drugi raz,ze Polacy to maja weza w kieszeni i nie wspieraja
      akcji charytatywnych. Nie przytoczyl zadnych dowodow.
      Polishbellydancer zachowuje sie jak "swieta krowa" i mysli, ze kazdy
      zachwyci sie tym jak zarabia na papu. Mysli, ze jak rusza brzuchem to tak
      samo dobrze jej idzie z ruszaniem mozgiem. Co ja ruszylo? Wiem. Sama to
      napisala. "Idz kobieto do szkoly i naucz sie czegos". Nie trzeba byc
      psychologiem.
      Samo? Nawet nie chce mi sie zastanawiac dlaczego sie przyczepila. Wiazalbym
      to z Forum Chicago. Ruchomy brzuch reklamuje sie na roznych forach. Pisal i
      na F.Ch. Niewazne.
      Po tych atakach za " niewinne 7 $ na godzine" mialem dosc. Sami znacie to
      uczucie. Swora pieskow...
      I tak mialem zamiar przestac pisac w OGOLE...Zostawic sobie czytanie. Jak
      juz napisalem na forum "Polki w stanach" - fora to kopalnia tematow za darmo
      dla psychologow i socjologow.
      Nie bede tam sie dobijal ponownie pod innymi nickami. Dosc. Takie typy jak
      Ertes czy Samo wyzywaja sie atakujac innych forumowiczow.
      Za godzine ide na wigilie i mialem chwile czasu aby podzielic sie z Wami ta
      informacja.
      Ps. mam nadzieje, ze spirala trzyma sie dobrze. Nie zaluje tego skopiowanego
      fragmentu. Zaiteresowani? Watek 7 $ na godzine - forum "polki w stanach".
      Rozumiem "solidarnosc" zasprezynowanych z bioracymi tabletki.

CUSKI:
      A teraz napisze cos dla wszystkich uzytkownikow... moi drodzy,
      tak naprawde wszystko zalezy od admina... jesli szef jest skurwielem,
      to i forum jest kurewskie... nie macie pojecia, jak mozna pokierowac
      dyskusja (tu przyciac, tam dodac) by zrobic z kogos potwora !!!

Andrzej, wymieniles trzy nicki: "Ertes", "Polishbellydancer" i "Samo"... teraz
      postaram sie powiedziec cos na ich temat:

1. Ertes - wiem tylko tyle, ze osoba ta pisze na forum "Polki w Stanach"

2. Polishbellydancer - nie mam nic do tej osoby (przynajmniej narazie)

3. Samo - co do tej osoby mam wiele zastrzezen... wedlug mnie prowokuje wiele
      burd na roznych forach, zwykle pojawia sie tam, gdzie ja wlaczam sie w dyskusje
      i na moj nos, osoba ta ma wiele wspolnego z naszymi szikagowskimi adwersazami,
      z sasiedniego Szikagowa... wcale sie nie dziwie, ze osoba ta atakuje Ciebie,
      w koncu olales tamto forum i postanowiles pisac u nas.

MYSZA 81:
      Panie Cuski masz racje.Nie pozwolmy by porobilo sie tak,jak jest na innych
      forach.Bo powiem,ze jak tam zagladnelam,to mis sie cos w zaladku po przewracalo
      na sam widok tych chamskich zaczepek
      • cuski No coz, napisalem cala prawde o Tobie !!! 30.12.05, 05:47
        No coz, napisalem cala prawde o Tobie !!!

PS. 1 Jezeli bylbym na miejscu adminki, to usunalbym Ciebie z forum
        (za prowokacje i wszczynanie klotni) zamiast Irka !!!

PS. 2 O moim forum mozesz se pomarzyc !!!
        • samo Re: No coz, napisalem cala prawde o Tobie !!! 30.12.05, 06:51
          Przepraszam, cuski,ze tak dlugo nie odpisywalam, ale plakalam. Juz zamierzalam
          wypowiadac sie na twoim forum i jego arcyciekawych watkach.

Nie bede zakladac osobnego watku. Uznalam,ze warto przytoczyc wasze taktowne
          wypowiedzi- chyba nie masz powodu do nerwow?

I nie zapominaj, kto zaczal. Ja sie nie doczekalam przeprosin za tekst
          sprezynydomacicznej na USA i Kanada. Nie bez powodu ta wypowiedz zostala
          usunieta. Zeby nie bylo watpliwosci- nie czerwienie sie na widok mojego posta.
          Nie wiem natomiast co ma w glowie czlowiek, ktory sledzi moje wypowiedzi na
          Zdrowiu Kobiety i ekscytuje sie tym,ze kobieta stosuje antykoncepcje!
          • cuski Do Samo ! 31.12.05, 02:40
            Sama sledzisz posty innych (udowodnilas to miedzy innymi w tym watku),
            a masz pretensje do Irka.
            • samo Re: Do Samo ! 31.12.05, 03:49
              Prosze cie, nie badz zalosny. Irek obrazil nie tylko mnie. Nie obchodzi mnie to,
              czy E. juz mu wybaczyla i ze ja tez w takim razie powinnam.Zajrzalam na twoje
              forum, bo wiedzialam,ze dopiero tam bedziecie szczerzy co do swoich intencji.
              Nie mylilam sie. Poziom twoich i jego wypowiedzi jest tak niski,ze nawet nie mam
              zamiaru tam wracac. Przyjmijcie do wiadomosci,ze Ireneusz ma bana i dyskutujcie
              na temat moich motywacji u siebie.
              • cuski Re: Do Samo ! 31.12.05, 04:29
                Gadasz jakbys byla co najmniej adminem tego forum !!!
                • polishbellydancer Re: Do Samo ! 31.12.05, 07:04
                  Samo jest nasza skarbnica wiedzy wiec niemalze jak druga po admince ;o)
                  • zyta2003 Re: Do Samo ! 31.12.05, 16:03
                    przelecialam watek cuski - kontra samo. Calkowicie popieram cuski, tym
                    bardziej, ze zdanie samo, ze Ire.... ma poglady kaczofaszystowskie i jest mu z
                    nami nie po drodze jest niebezpieczne. Zwlaszcza czesc "faszystowskie" (w
                    ktorym momencie sa one takie?) Czy tylko tacy tu moga pisac, ktorzy maja
                    poglady zblizone do wiekszosci forumowiczow. W takim razie ja tez nie
                    powinnam, bo w wielu wypadkach mysle zupelnie co innego niz wiekszosc
                    forumowiczek. Zaczyna mi sie wydawac, ze niektorzy stad mogliby pracowac w
                    biurze cenzury i wyrzucac tych, " z ktorymi nie po drodze".
                    Mozna miec zastrzezenia do chamskiej wypowiedzi w sprawie spirali, z tym, ze
                    jak juz pisalam ten sam temat mozna bylo doglebnie wyjasnic, nie piszac tak
                    szczegolowo o sobie. Dla mnie to kwestia dobrego smaku. Uwazam, ze szczegoly
                    wizyt u ginekologa mozna omawiac przy winku z kolezankami, a nie na forum
                    publicznym. Jesli czyjas natura nakazuje to omawiac publicznie, to trzeba sie
                    liczyc z ryzykiem naglosnienia. Jest kilka innych forow, gdzie szaleja
                    mizogenisci. Nie dalabym glowy, ze i tam post ten nie jest cytowany. Dlaczego
                    ten naprawde niefortunny post zostal teraz usuniety, skoro nie przekroczyl
                    pewnej granicy?
                    Jak pisalam nie ma osoby, ktora nie ma zastrzezen do sposobu zycia
                    niektorych, i o tym prywatnie rozmawiamy, a Ire... wyglasza to na forum. To za
                    to nalezy go zabanowac? Mysle, ze zabanowanie owego forumowicza zostalo
                    spowodowane tzw. "solidarnoscia jajnikow". Czy w zwiazku z tym ostatnim
                    stwierdzeniem tez zostane zabanowana? Wszystkiego dobrego w nowym roku.
                    • cuski Zyta2003 31.12.05, 20:24
                      Dziekuje Ci za Twoj glos rozsadku !!!

Jestem pewien, ze ten Irek z ktorego zrobiono tego najgorszego
                      podziekuje Ci osobiscie na moim forum !!

PS. 1 Tam moze pisac i pisze pod nickiem Bolek2006.

PS. 2 Szkoda tylko, ze Bozena milczy i nic nie mowi.
    • hannamay Re: Prosba do adminki Bozeny ! 31.12.05, 20:48

ja tez pozwolilam sobie poczytac troszke i ..

1. uwazam ze przytaczanie wypowiedzi tylko po to aby z kogos zadrwic jest
      tragiczne. tym bardziej tych najbardziej osobistych - nie zgadzam sie z zyta ze
      "jesli czyjas natura nakazuje to omawiac publicznie, to trzeba sie
      liczyc z ryzykiem naglosnienia". forum tematycznym np. "w oczekiwaniu" czy
      "zdrowie kobiety" istnieje po to aby sie dzielic takimi sprawami wlasnie tam i
      kwestia dobrego smaku jest niekopiowanie takich wypowiedzi i ukazywanie ich
      publicznie na innych forach bez zgody autora i w celu jego/jej osmieszenia.

2. czasami nalezy pozegnac niektore miejsca z honorem. uwazam ze cuski lepiej
      zrobilby kopiujac post irka z przeprosinami ( jezeli taki istnieje) i
      podziekowaniem za pobyt na forum Polski w Stanach. w ten sposob oczyscilby imie
      irka i przywrocilby dobra atmosfere tutaj.

3. osobiscie uwazam za bardzo dziecinne zachowanie takei ciagle biadolenie -
      prosze o przywrocenie .. irek osobiscie podziekuje .. chlopy gdzie wasza godnosc!!

pozdrawiam!

Nasza Ukochana Alexandra!
      • zyta2003 Re: Prosba do adminki Bozeny ! 31.12.05, 23:41
        Nie zauwazylas, ze caly czas podkreslam chamskie, dziecinne (tez)
        zachowanie Ire, nie moge jednak zgodzic sie, ze aby opisac skutecznosc spiralki
        celem ratowania zdrowia kobiet trzeba szczegolowo opisywac swoje dwie wizyty u
        ginekologa. W tym przypadku zupelnie nie bylo to potrzebne, wstaw w
        miejsce "ja" forme bezosobowa. Na koncu jesli juz to uznasz za konieczne
        dodajac ogolnie - sama na sobie to sprawdzilam. Powiem ostrzej - odnosze
        wrazenie, ze niektore lubuja sie w opisach swojej kobiecosci, jesli nie jest to
        przy winku i herbatce, to trzeba sie liczyc z konsekwencjami. Mozna i tak,
        ale dla mnie w dalszym ciagu to brak dobrego smaku i jak pisze, zapewne nie
        tylko chamowaty Ire zasmiewal sie nad tym postem. Jest teraz szeroka na
        niejednym forum dyskusja o rodzeniu, nie mysle, ze z chociaz jednego postu
        mozna by zadrwic. Przykro mi, ze rowniez do Ciebie nie dociera szerszy
        kontekst sprawy, nie mozna komus dorabiac latki ponad miare, np. kaczofaszyzm i
        dlatego go wyrzucic. Wszak duzo forumowiczek ma tu, moze nie zdajac sobie
        nawet sprawy z tego poglady partii PiS. Co do 2, i 3 punktu - to tez jest to
        sprawa indywidualna, Ciebie razi natretne namawianie do przywrocenia
        zabanowanego, innych co innego. W tym mozna sie bez niczyjej krzywdy roznic.
      • cuski Moja godnosc... 02.01.06, 07:10
        Moja godnosc jest umiejscowiona w odpowiednim miejscu.
    • mysza_81 Re: Prosba do adminki Bozeny ! 02.01.06, 18:07
      Przylaczam sie do tej prosby.Uwazam,ze kazdemu nalezy sie druga szansa:)
      • samo Re: Prosba do adminki Bozeny ! 02.01.06, 21:49
        Cuski widze zwolal totalna mobilizacje na swoim forum,zeby ratowac dume Bolka-
        Irka.Tak wiec witamy Mysze_81! Zapewne jest to jedyny watek,w ktorym masz
        zamiar sie wypowiadac :D
        • mysza_81 Re: Prosba do adminki Bozeny ! 02.01.06, 22:11
          Nie wiem,moze:)Nie szkodze innym,wiec nikt nie ma powodu mnie "wyrzucic":)
          • welinda A moze glosowanie? 02.01.06, 22:43
            Czy nie byloby demokratyczniej przeprowadzic
            glosowanie na forum? Unikneloby sie wrazenia,
            ze wykluczenie jest tendencyjne i autokratyczne.
            Kazdy ma prawo do swoich opinii. Niekoniecznie
            pokrywajacych sie z "glowniepiszacymi".
            Pozdrawiam.
            • cuski Do Welindy 02.01.06, 22:49
              Co racja, to racja !

PS. Szkoda, ze wykluczenie Irka nie odbylo sie sposob demokratyczny :-(
              • welinda Demokratyczne glosowanie. 02.01.06, 23:06
                Byc moze bedzie mozna wniesc korekte w procedure wyklucznia :).
                Bozena nie wypowiedziala sie dotychczas. To jej forum.
                • cuski I wlasnie, to mnie dziwi. 02.01.06, 23:27
                  I wlasnie, to mnie dziwi.
                  • bozena73 Re: I wlasnie, to mnie dziwi. 03.01.06, 15:11
                    Wlasnie dopiero teraz zajrzalam na te forum..nie bylo mnie bo mialam wakacje co prawda domowe ale
                    wzielam tez wakacje od komputera :-)))
                    no i przeczytalam ta dyskusje ..i w sumie to nie pomoglo mi w podjeciu decyzji ...a wiec po prostu
                    zaloze nowy watek i zobacze kto jest za a kto przeciw aby z powrotem przywrocic Irkowi prawa do
                    bycia forumowiczem naszego forum...
                    • cuski Bozena 04.01.06, 02:08
                      Dziekuje w imieniu moim i Irka, ktory raczej juz nie zawita na to forum.

PS. No chyba, ze cud sie zdarzy !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka