aneta05 06.03.06, 19:15 zastanawiam sie wlasnie czy warto wybrac pakiet ktory oferuje kanal: Kino Polska. Czy mozecie mi powiedziec jakie filmy tam puszczaja i czy w ogole jest tam cos co wedlug Was warto ogladac? dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluedream Niestety, nie wybralam 06.03.06, 20:34 gdyz uwazam, ze wystarczy mi Polsat, TVN i TVN 24. Spelniaja moje oczekiwania i nie mialabym czasu na ogladanie filmow, ktore leca ciagiem na tym kanale:( Mialam w ramach promocji za free przez 3 tygodnie Kino Polska i powiem Ci, ze przeplataja filmy starsze z nowszymi i ....powtarzaja je kilka razy w ciagu zaledwie kilku dni:( Nie bylam zachwycona, ale wiesz to sprawa...wolnego czasu. Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link
aneta05 Re: Niestety, nie wybralam 06.03.06, 21:33 no wlasnie ja za duzo czasu nie mam i nie chce spedzac go przy ogladaniu polskich filmow chyba, ze bylyby tego naprawde warte. Tak wiec pewnie zamowie tylko wiadomosci bo zawsze moge sluchac i cos jeszcze w tym samym czasie robic - tak zwany 'multitasking" Odpowiedz Link
ertes Re: Popieram 07.03.06, 03:58 bluedream napisała: > TVN 24 jest swietny:) Dlaczego tak uwazasz? Odpowiedz Link
edytkus Re: polska telewizja - dish network 08.03.06, 02:11 ja w ogole nie polecam dish network, koszmarny odbior, banda oszustow, ciezko sie od nich wypisac, jedyny plus z uzytkownia ich prze trzy m-ce to ze jako ich exuzytkownicy dostalismy spora znizke wracajac do kablowki Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: polska telewizja - dish network 08.03.06, 02:18 A ja uzywam Dish od ponad 5 lat i nie narzekam - odbior bardzo dobry, customer service mily, nie sa natarczywi. Wczesniej mielismy kabel i to bylo jedno wielkie nieszczescie - dodzwonienie sie do nich trwalo godziny, sygnal kiepski, a jak sie wypisalem to jeszcze kilka miesiecy mi rachunki probowali wysylac. Choc potem przegrali jakis class action lawsuit i przyslali mi czek na $10... Odpowiedz Link
aneta05 Re: polska telewizja - dish network 08.03.06, 03:31 edytkus napisała: > ja w ogole nie polecam dish network, koszmarny odbior, banda oszustow, ciezko > sie od nich wypisac, > jedyny plus z uzytkownia ich prze trzy m-ce to ze jako ich exuzytkownicy dostal > ismy spora znizke > wracajac do kablowki tylko, ze ja chce miec polska TV (z TVNem) a to jest jedyne rozwiazanie, z tego co rozumiem nie moge miec samych polskich programow bez amerykanskich Odpowiedz Link
bluedream Podpisuje sie pod Markiem 08.03.06, 18:28 nigdy nie mialam (od 5 lat)zadnych problemow:) Odbior jest swietny, wszelkie problemy rozwiazywane sa od reki. A dlaczego lubie? Uwielbiam: Szymon Majewski Show Magda M. Taniec z gwiazdami Dzien Dobry ITVN i wiele, wielw innych. Odpowiadajac na pytanie Eresa - lubie TVN 24 ze wzgledu na biezace informacje i programy publicystyczne:) Lubie tez.....polskie reklamy, gdyz na TVN i Polsacie sa wycinane:) I to by bylo na tyle, Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link
aneta05 Re: Podpisuje sie pod Markiem - do Bluedream 08.03.06, 19:04 bluedream napisała: > nigdy nie mialam (od 5 lat)zadnych problemow:) > Odbior jest swietny, wszelkie problemy rozwiazywane sa od reki. > A dlaczego lubie? > Uwielbiam: > Szymon Majewski Show > Magda M. > Taniec z gwiazdami > Dzien Dobry ITVN > i wiele, wielw innych. > Odpowiadajac na pytanie Eresa - lubie TVN 24 ze wzgledu na biezace informacje i > > programy publicystyczne:) > Lubie tez.....polskie reklamy, gdyz na TVN i Polsacie sa wycinane:) > I to by bylo na tyle, > Pozdrawiam, > J. > No wlasnie ja juz od przyszlego tygodnia bede miala TVN i kiedy nadaja Taniec z Gwiazdami? Wiem, ze juz zaczela sie trzecia edycja. Widzialam fragmenty drugien na internecie i caly ten show jest o niebo lepszy od wersji amerykanskiej. Dzieki Zadowolona tez jestem, ze Durczok od maja bedzie prowadzil glowne wydanie wiadomosci w TVN. Odpowiedz Link
aneta05 Re: Aneta, 08.03.06, 19:30 bluedream napisała: > w niedziele, a w piatek....Magda M. > www.itvn.pl/ sorka, ale jakas niekumata jestem bo nie moge znalezc Tanca w "programach rozrywkowych" O ktorej godzinie to leci? (czasu USA) Odpowiedz Link
bluedream Re: Aneta, 08.03.06, 19:47 Ostatnia edycja leciala w niedziele o 9:30 jak sie nie myle:) Odpowiedz Link
marthas Re: Aneta, 08.03.06, 20:26 Ja tez lubie TVN i TVN24, Polsat ogladam bardzo sporadycznie. Na wspolnej ogladam regularnie, lubie tez "Wydanie drugie poprawione" oraz Fakty. Taniec z gwiazdami w poprzedniej edycji byl tydzien pozniej, niz w Polsce, ale jeszcze nie widzialam zapowiedzi w TVN. Jak trafie na Kryminalnych to tez ogladne ;-) Lubimy tez w weekend jesc sniadanie przy "Dzien dobry TVN". Mam polskie kanaly prawie od poczatku ich wprowadzenia (TVN) i jestem bardzo zadowolona. Marta Odpowiedz Link
katlia Re: polska telewizja - dish network 09.03.06, 01:35 Mozesz, miec tylko polskie, ale musisz placic jakies dodatkowo $5-6 za miesiac. Odpowiedz Link
bozena73 Re: polska telewizja - dish network 08.03.06, 20:26 Ja mam TV Polonia i w sumie ja mam tylko dlatego gdyz jestem uzalezniona od M. jak Milosc i Na dobre i na zle..czasami jest dobry program ale w wiekszosci tysieczne powtorki znanych seriali..chociaz akurat teraz puszczaja dobry serial w niedziele - Glina..wiec czasami cos jest ciekawego, ale zawsze gdy jest brzydka pogoda (wiekszy deszcz czy snieg) to po prostu nie mamy tego programu.. A mamy to przez Time Warner. Idealnym pakietem byloby dla mnie TVN24, ITVN i TV Polonia razem (bez Polsatu) Moze kiedys bedziemy mieli taki luksus ze bedziemy mogli wybierac co chcemy ogladac, co nas interesuje a nie kupowanie pakietow i polowa programow jest nieogladana... Odpowiedz Link
marthas Re: polska telewizja - dish network 08.03.06, 20:29 Ja to inaczej rozwiazalam - M jak Milosc i Na dobre i na zle oglam na internecie, abonament to jest kilka dolarow miesiecznie, a moge sobie ogladnac kiedy mam akurat ochote, a nie wtedy kiedy jest w telewizji. Marta Odpowiedz Link
kaja7 Re: polska telewizja - dish network 08.03.06, 21:12 Jak ogladasz ze seriale w internecie? Na tv polonia? Czy jakos inaczej? Odpowiedz Link
aneta05 Re: polska telewizja - dish network i TVPolonia 08.03.06, 21:40 Ja dokladnie to samo zrobie. TV Polonie juz od lat ogladam na internecie za $6.99 miesiecznie (ale przy oplacie za rok z gory jest 1 miesiac za friko) i tam ogladam polskie seriale/opery mydlane i wiadomosci. Dalej bede to trzymac. A teraz zdecydowalismy sie na dish network tylko ze wzgledu na TVN bo chcialm miec dostep do ichniejszych wiadomosci a tu sie dowiedzialam, ze oni tez oferuje inne ciekawe programy. W taki ukladzie to nawet lepiej. Zastanawiam sie teraz czy brac Polsat, moze tylko TVN mi wystarczy? Musze to jeszcze przemyslec (mam czas do wtorku.) Odpowiedz Link
samo polska telewizja w necie 09.03.06, 02:53 Taniec z gwiazdami 3 zaczal sie teraz na Telewizji Plus w necie.Magda M juz leciala, obejrzalam caly serial. Kryminalni tez byli. Teraz m. in. Szymon Majewski Show Szansa na sukces HBO na stojaka Rozmowy w toku Pod napieciem Co z ta Polska? Tomasza Lisa Grasz czy nie grasz? Wydarzenia Seriale: M jak Milosc Na dobre i na zle Klan Zlotopolscy Plebania Samo zycie Fala zbrodni Na wspolnej Tango z aniolem Wiedzmy Pelna Para Czarne chmury Kamienie smierci Egzamin z zycia Poza tym 9 roznych kreskowek dla dzieci i 16 filmow, m.in Pogoda na jutro Stuhr'a i Czesc Tereska. Place $13 miesiecznie, przerzucilam sie z Polonii, bo wiecznie sie powtarzali i sa strasznie opoznieni z serialami. Nigdy nie mialam problemow z odbiorem, swietna jakosc i duzy wybor programow ze wszystkich kanalow telewizji w Polsce.Bardzo polecam TV Plus! www.telewizjaplus.com/ Odpowiedz Link
samo jeszcze cos 09.03.06, 02:58 Na TV Plus podaje sie haslo i login. Za pomoca tego samego hasla moga spokojnie ogladac TV 3 rozne adresy IP, wiec proponuje zrzutke na probe, jesli ktos sie waha. Wiadomosci, Panorame i Teleekspress mozna ogladac za darmo na tvp.pl Odpowiedz Link
edytkus Re: jeszcze cos 10.03.06, 05:17 kiedys chcialam skorzystac na probe z telewizjaplus.com ale cos mi nie dzialalo, wyslalam im e-mail jak sie polaczyc z Safari a oni na to... co to Safari?! Odpowiedz Link
peter_b polska telewizja na dish network to poprostu dno 09.03.06, 21:09 mam dishnetwork na ktory jest OK ale polskie kanaly na nim oferowane to czyste dno (no jeszcze TVN24 - no ale ile mozna ogladac dziennika?)- zmuszony jestem zalozyc jeszcze pare talerzy aby sciagac TVPolonia itp. bo tego co DishNetwork Polskiego offeruje nie da sie poprostu ogladac ... Poziom fatalny a wiekszosc czasu to bezprzerwy powtarzajace sie i tez kompletnie fatalne reklamy ... Poprostu paranoja ... Odpowiedz Link
bluedream Wiesz, sa gusta i 09.03.06, 22:21 guscika. Ja nie narzekam :) Dlaczego nie zrezygnujesz?Szkoda sie zmuszac i cierpiec. Odpowiedz Link
peter_b Re: Wiesz, sa gusta i 10.03.06, 15:43 Wlasnie to zrobilem :-) zaraz po dodaniu programu HydePark - wtedy sobie juz dokladnie zobaczylem dno tych kanalow ... A tak na marginesie jakie programy na tych kanalach Tobie sie podobaja? Jest oczywiscie pare ale ze te pare tyle kasy placic? :-))) teraz TVPolonia ogladam przez internet - ale widze ze GlobeCast ( www.globecastwtv.com/ch_tvp_package.htm ) ma jakas nowa promocje TVPolonia, TV3, Tele5 z filmami ... wiec moim zdaniem o wiele lepsze niz oferta DishNetwork... Odpowiedz Link