tradycja1 25.04.06, 20:35 Oj co to dzis z nieba lecialo? jakas kaszka deszczowo-gradowa z silnym wiatrem... Jezusicku ale zmarzlam, bom sie wyletnila za bardzo. Kwiecien plecien.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evek Re: IMGW Pogoda 25.04.06, 20:43 a evek przezornie ubrala sweterek (cieply ;O) a na gore kurteczke Columbii - NIEPRZEMAKALNA! ale i tak nie bylo milo :O( rzeczywiscie jakis gradzik nie- gradzik z nieba sypal... :O( a w ogole to teraz juz nie pada, ale jest ZIMNO!!!!!!! wyszlam w sweterku tylko do pobliskiego sklepu i poczulam co to znaczy WINDY CITY :O( ale... wlasnie jakies slonce przebija sie przez chmury!!! 3majmy zbiorowo kciuki za wielkie ocieplenie! pozdroofka! cieple!!! :O) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: IMGW Pogoda 25.04.06, 20:58 A ja z rozpedu ubralam sie lipcowo bo jakos przez kilka ostatnich dni bylo cieplo i niezle za kare przemarzlam...musialam sie w samochodzie dogrzewac. Oczywiscie wyszlam do pracy spozniona i juz nie chcialo mi sie wracac do domu po odzienie ;) myslalam ze w mojej samochodowej szafie ubran cos znajde ale niestety ;) Odpowiedz Link
evek Re: IMGW Pogoda 25.04.06, 21:08 o biedna istoto! na rozgrzewke najlepsze sa naturalne futr, na przyklad pies, albo krolik... ;O) polecam tego drugiego! jak sie czlowiek za nim nabviega to tak cieplo sie robi... :O) a ja mam w pracy tak potwornie zimno, ze chodze caly czas opakowana w kilka warstw :O( swoja droga - rzeczywiscie bylo cieplo w ostatnie dni, ale wieczory nadal sa zimne :O| kilka razy wyszlam sobie po poludniu w krotkim rekawku no i potem bylo zimno... zaraz sprawdze prognozy na najblizsze dni! Odpowiedz Link