jaga_nj 25.05.06, 16:01 Nie wiem co wcisnelam, ale mam to jako default mail i chce spowrotem wrocic na msn. Czy ktos mi powie jak? Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekatlanta71 Re: outlook express, pytanie 25.05.06, 18:43 Start/Set Program Access And Defaults/Custom Odpowiedz Link
triskell Re: outlook express, pytanie 25.05.06, 22:52 Marek, Ty chyba nie o Outlook Express piszesz, tylko o jakichś ogólnych ustawieniach programowych. W Outlook Express klikasz na górze Tools, wybierasz "accounts" (przedostatnie), pokaże Ci się okienko popup "internet accounts", z listą wszystkich Twoich kont. Zaznaczasz to właściwe (MSN o ile pamiętam) i wśród opcji po prawiej stronie klikasz na "set as default". I już :-). Odpowiedz Link
jaga_nj Dzieki Triskell:) bo wlasnie 26.05.06, 02:21 mecze sie z tym co Marek napisal i za nic mi nie wychodzi:) Odpowiedz Link
jaga_nj tylko, ze na tej liscie nie ma 26.05.06, 02:26 msn mail i nie wiem jak to wsadzic tam:( Odpowiedz Link
triskell Re: tylko, ze na tej liscie nie ma 26.05.06, 02:53 W takim razie zaczynasz tak samo: Tools -> accounts, następnie, jak już masz ten popup z listą, po lewej stronie masz "add", potem "mail", a potem już powinien otworzyć Ci sie wizard z dalszymi wskazówkami. Dla większości kont trzeba znać skróty serwerów pop i smtp i manualnie zaznaczyć, że poczta wychodząca wymaga autentyfikacji, ale chyba z MSN jest to jakoś zsynchronizowane, nie jestem pewna. Jeśli nie, to tych informacji musisz poszukać na stronie MSN. Odpowiedz Link
jaga_nj Triskellku kochany:)))) 26.05.06, 03:05 Dziekuje. Co ja sie z tym nameczylam...no wiesz...tuman komputerowy:) Odpowiedz Link
natkos1 Re: outlook express, pytanie 26.05.06, 03:13 Ja mam caly czas jako dafault jedno konto, poza tym nie moge wysylac wiadomosci z outlooka, moge je tylk oodbierac. Mam wsyztsko poustawiane, poczte przychodzaca, wychodzaca tak smao jak na interii i nic, nie moge wysylac i juz : ( Odpowiedz Link
triskell Re: outlook express, pytanie 26.05.06, 06:32 Ja też mam z dwoma kontami takie problemy. Jeśli masz w opcjach tego konta (w Outlook Express) zaznaczone "My server requires authentification" (bo bez tego nie wysyła), to nie wiem na 100%, co to może być, ale podejrzewam, że coś z portami. Ale nie wiem, na jaki port to zmienić. Odpowiedz Link