Dodaj do ulubionych

Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt?

15.06.06, 20:47
Szukajac dobrego kremu pod oczy natknelam sie na krem firmy Dr. Brand - Lineless Eye Cream.
W Sephorze polecili mi ze jest to bardzo dobry krem na zmarszczki mimiczne, dostalam probke,
wchlania sie lekko i pewnie go kupie..na rezultaty jeszcze za wczesnie..ale moze ktora z Was uzywala
czegos tej firmy? Polecacie?
Obserwuj wątek
    • iwonania Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 16.06.06, 03:57
      Zobacz opinie ludzi na stronach gdzie sa kosmetyki. Moze sephora ma?
    • iwonania Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 16.06.06, 04:20
      Sama szukam dobrego kremu, ale wybor jest tak duzy, ze glowa mnie boli.
      • bella41 Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 16.06.06, 05:39
        ja kupilam ostatnio l'oreala collagen filler, wydaje mi sie, ze naprawde
        dziala /po raz pierwszy mam takie wrazenie , bo wczesniej nigdy nie widzialam
        roznicy po uzyciu kosmetyku/, ale uzywam go dopiero tydzien, wiec za wczesnie
        na podsumowanie
        • iwonania Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 16.06.06, 06:07
          A slyszalyscie o cwiczeniach twarzy? Widzialam pare programow na Internecie.
          Cwiczymy cialo, a co z twarza? Tez ma miesnie. Krem moze poprawic tylko skore.
          • tamsin Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 16.06.06, 15:33
            a czemu nie piszesz jeszcze o botoksie?
            • ania_2000 Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 16.06.06, 16:22
              tamsin napisała:

> a czemu nie piszesz jeszcze o botoksie?

tamsin - jestescie kolezanko niemilosierne!:))))
              dziewczyna nie wie jak sie nazywa - zmienia imiona jak rekawiczki - ale
              problemy pozostaja te same..
              czekamy na wiadro odzywki do wlosow.
    • iwonania Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 16.06.06, 17:57
      tamsin i ania, bozena napisala o firmie Brandt. Brandt produkuje miedzy
      innymi "botoks w sloiku", taki krem, co podobno rozluznia miesnie twarzy. Nie
      wiem, czy ten, o ktorym pisze bozena tez to robi. Facial exercises znalazlam
      niedawno. Sa przeciwienstwem botoksu. Mnie zainteresowaly. Dlaczego cwiczenia
      maja sie konczyc na szyi?
    • iwonania Do Bozeny 16.06.06, 19:20
      Wrzuc w wyszukiwarke "skin care reviews" albo "dr Brandt skin care reviews".
      Jesli trafisz na strone sprzedajaca kosmetyki, to pozytywne oceny moga
      pochodzic od wlascicieli strony albo producenta kremu.
      • bozena73 Re: Do Bozeny 16.06.06, 20:00
        Wlasnie dlatego wole poznac opinie forumowiczek niz szukac recenzji np. w Sephorze ...
        • bella41 Re: Do Bozeny 16.06.06, 20:55
          kiedys czytalam, ze kiedy sie smiejemy, pracuje/czyli 'cwiczy'/iles tam miesni
          twarzy, co zapobiega miedzy innymi zmarszczkom,ha
          no coz, teoria, teoria, a zycie, zyciem
        • iwonania Re: Do Bozeny 17.06.06, 03:47
          Rozumiem, ale jak widzisz nikt z forum nie uzywal tego kremu.
    • aneta012768 Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 17.06.06, 02:58
      sprobuj kremu "La Mer"
      pozdr.aneta
      • iwonania Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 17.06.06, 03:03
        Creme de la Mer znajdziesz na www.cremedelamer.com Ma swoich fanow.
        Rewelacyjnie nawilza i pomaga na rozne problemy ze skora. Podobno nawet blizny
        po nim znikaja. Tak zreszta powstal. Chemik Max Huber mial blizny po wypadku w
        laboratorium i wymyslil ten krem. Przeciwnicy mowia, ze co maja blizny do
        zmarszczek?
        • zyta2003 Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 17.06.06, 03:52
          Ale jaja (przepraszam za dwuznacznik), ale dawno sie tak nie zesmialam,
          dostane zmarszczek mimicznych, czy starczych gimnastykujac sie od szyi w dol
          lub w gore? Iwoniano i inne podobne - zadziwiasz mnie swoja szybkoscia.
          • iwonania Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 17.06.06, 04:03
            Chyba mnie nie zrozumialas.Sa dwie szkoly antyzmarszczowe: botoks i cwiczenia
            twarzy. Wiadomo, ze sie wykluczaja. Zwolennicy cwiczen twarzy uwazaja, ze jesli
            mozemy zmienic sylwetke to twarz i szyje tez.Nie wiem jak jest naprawde dlatego
            pytam. Widzialam na Internecie pare programow facial exercises i co z tego? Na
            ogol nie maja recenzji a jesli maja to skad wiem ze sa prawdziwe? To z czego
            tak sie usmialas?
            • zyta2003 Re: Uzywalyscie kremow firmy Dr. Brandt? 17.06.06, 19:48
              Alez Iwoniano, zrozumialam, zrozumialam (moze po swojemu) i dlatego tak sie
              zesmialam. Dziekuje, bo tak w realu to mi tak nie bardzo do smiechu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka