bluedream 06.07.06, 18:49 Mamy juz watek o ciekawych i wartych polecenia filmach, wiec moze odwrocmy sytuacje? Jakich filmow nie polecacie i nie sa godne najmniejszej uwagi??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_dassuj Re: Ten film to strata czasu :( 06.07.06, 19:24 Jakis czas temu ogladalam "Friends with money" -totalna klapa jak dla mnie Odpowiedz Link
magdamajewski Re: Ten film to strata czasu :( 06.07.06, 19:37 wczoraj nie dalam rady zmeczyc "The Producers" sztuka swietna, film bleee Odpowiedz Link
jaga_nj Re: Ten film to strata czasu :( 06.07.06, 19:40 Flightplan(nie wiem czy dobrze napisalam)z Jodie Foster. Tak beznadziejny, ze ledwo wytrwalam do konca.Tego sie po niej nie spodziewalam. Odpowiedz Link
bozena73 Re: Ten film to strata czasu :( 06.07.06, 19:55 Gdy przeczytalam tytul tego watku od razu pomyslalam o The Devil Wears Prada.. to wlasnie opinia ludzi z pracy ktorzy go widzieli.. planowalam go zobaczyc..czytalam ksiazke..ale chyba poczekam az bedzie na DVD..chociaz wydaje mi sie perfekt filmem na girls night out :-) Odpowiedz Link
rybaczka Re: Ten film to strata czasu :( 07.07.06, 23:12 zdecydowanie polecam ksiazke.... film taki sobie. Odpowiedz Link
rhodeisland Sa rozne gusty. Zadnego filmu nie odradzam. 06.07.06, 20:53 To co mnie sie nie podoba moze byc rewelacja dla innych. Zaskakuje mnie jak ja i moi znajomi roznie odbieramy filmy. Odpowiedz Link
edytais Re: Sa rozne gusty. Zadnego filmu nie odradzam. 06.07.06, 21:05 Hotel Rwanda Matchbox czy cos podobnego Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Ten film to strata czasu :( 06.07.06, 22:13 Mnie tez nie podobal sie "History of Violence". To dziwny film, bo nudny, a ma jednoczesnie 3 dobre role (Hurt, Bello, Mortensen). Dla tych rol warto go obejrzec, zwlaszcza dla krotkiej sceny z Williamem Hurtem. A "Da Vinci Code" wywolal bardzo sprzeczne opinie wsrod ludzi. To ciekawe, ze ogladam z kims film i ta osoba sie zachwyca, a ja narzekam ale gniot i odwrotnie. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Ten film to strata czasu :( 06.07.06, 22:21 Na ogol wole czekac na DVD z Netflix, niz zalowac pieniedzy wydanych na bilet do kina. Odpowiedz Link
aniutek Re: Ten film to strata czasu :( 07.07.06, 01:22 Geisha- gniot z fajnymi zdjeciami Odpowiedz Link
artremi Re: Ten film to strata czasu :( 07.07.06, 04:04 Wczoraj obejrzalam "Mr & Mrs Smith". Dla mnie to byla strata czasu.... Odpowiedz Link
foxie777 Re: Ten film to strata czasu :( 07.07.06, 17:24 Jesli chodzi o Prade, to jest to film dosc slaby,ale Meryl jest w nim wspaniala, i musze przyznac ze mialam duza frajde patrzac na nia, dodam , ze jak ktos lubi HF to dodatkowa przyjemnosc. pozdr Odpowiedz Link
edytkus Re: Ten film to strata czasu :( 07.07.06, 23:30 Zmruz oczy The visitation Dark waters The exorcism of emily rose Odpowiedz Link