Dodaj do ulubionych

Jade do SPA!!!

02.08.06, 18:40
Ciesze sie ogromnie! Wlasnie zarezerwowalam weekend w nowym osrodku Ireny Eris na Mazurach..
Tutaj na taki luksus mnie nie stac a w Polsce to jeszcze jakos ujdzie :-) chociaz tez nie jest tanio, za
dwie noce, wyzywienie i kilka podstawowych zabiegow - 300 dolarow od osoby..
Ale Eris osrodki ciesza sie dobra opinia i wygladaja cudnie...wiec mam nadzieje ze spedze tam
przyjemny weekend..bez dziecka..tylko ja i moja siostra...Ech..w koncu chwila dla siebie.. :-)
PS> A tak na marginesie to byl juz ostatni pokoj na ten weekend..wiec pewnie wypoczynek SPA jest
popularny w Polsce..no ale prawde mowiac to na warunki polskie to jest naprawde sporo kasy ...
A oto moja spa :-)
www.hotelspa.pl/wzgorza/index.php?lang=pl

Nowe Fotki Patrynia!
Obserwuj wątek
    • artremi Re: Jade do SPA!!! 02.08.06, 18:58
      Wyglada interesujaco... Ja tez teraz jade na prawie miesiac, wiec moze tez sie
      wybiore na kilka dni.
      • bluedream Super sprawa:) 02.08.06, 19:32
        Ja niestety bede w Polsce tylko 2 tygodnie:(
        Swietne miejsce Bozenko, jestem pewna ze bedziesz zadowolona:)
        Mam nadzieje,ze i ja kiedys tam trafie:)
        Kiedy wylatujecie do Polski ???

Zycze Waszej Rodzinie wspanialego wypoczynku:)
        J.
    • ania_2000 Re: Jade do SPA!!! 02.08.06, 19:47
      uwazam, ze kazdej mamie, przynajmniej raz do roku obowiazkowo nalezy sie nawet
      najkrotszy urlop od dzieciecia:)
      baw sie dobrze Bozenko - a jak bedziesz miala okazje - wytaplaj sie w blocie.
    • artremi Re: Jade do SPA!!! 02.08.06, 20:04
      Jesli bedziesz miala dostep do Internetu w PL, to zdaj relacje z tej wizyty.
      Czy jest to miejsce na dobrym poziomie i czy nie nie nudzilas tam przez ten
      caly pobyt.
      • bozena73 Re: Jade do SPA!!! 02.08.06, 20:18
        Oczywiscie ze zdam relacje na forum..
        Ale nudzic sie tam nie zamierzam :-))))
        Chociaz z drugiej strony ciagle latanie za niesamowicie aktywnym Patrysiem to
        troche mnie wymeczylo wiec nawet ponudzic sie moge :-)
        PS. Mam tylko nadzieje ze beda jacys fajni ludzie z ktorymi bedzie mozna
        porozmawiac ...nie Ci "nowobogadzcy" z kasa jakich mialam "przyjemnosc" poznac
        juz kilka razy na wyjazdach...
        • artremi Re: Jade do SPA!!! 02.08.06, 20:28
          Ale trzeba przyznac ze jest to droga impreza. Bardzo jestem ciekawa jakie maja
          doswiadczenie z tego typu roznych zabiegach... Byc moze jest to na wysokim
          poziomie.
          Bylam kiedys w W-wie w miejscu "odnowy biologicznej" i bylo bardzo fajnie -
          roznego rodzaju sauny, wiecej rodzajow niz widzialam w USA. Troche zdrogo, ale
          oczywiscie jestesmy tego warte!
    • magda.recruit Re: Jade do SPA!!! 03.08.06, 00:55
      Baw sie dobrze :) Hmmm... na sama mysl o takim miejscu sie relaksuje :)

A tak a propos - czy ktos zna podobne SPA w USA godne polecenia?
      • artremi Re: Jade do SPA!!! 03.08.06, 01:16
        Najlepsze spas sa w Utah i New Mexico. Mozesz poszukac na
        www.spafinder.com/
    • marekatlanta71 Re: Jade do SPA!!! 03.08.06, 04:16
      W USA nie jest tak bardzo drozej:

www.chateauelanatlanta.com/spa/spa-packages.html
      • artremi Re: Jade do SPA!!! 03.08.06, 05:16
        Uslugi w Polsce sa dosyc drogie, zwlaszcza teraz gdy dolar jest slaby.
        Zobaczymy jakie beda wrazenia Bozeny po wizycie w tym spa.
        Ja bylam w ub. roku w dosyc drogim spa w Napa Valley w Kalifornii, ale nie
        bylam zbyt zachwycona. Np. "facials" byly robione kiepsko, znacznie lepiej robi
        to polska kosmetyczka w Chicago lub Nowym Yorku. Wydaje mi sie, ze amerykanskie
        spas nastawiaja sie glownie na masaze. Sama marze o pojechaniu do Francji,
        gdzie popularne jest thelasotherapy i rozne zabiegi z algami. Moze w Polsce tez
        to robia.
        • jaga_nj Re: Jade do SPA!!! 03.08.06, 20:04
          Bozenko zycze ci totalnego relaksu i mam nadzieje, ze wrocisz gladka i
          zadowolona;))))Czekamy na relacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka