marekatlanta71 01.09.06, 02:37 www.high.org/experience/louvre/louvre_index.aspx Mam zamiar zobaczyc wszystkie ekspozycje. Ciekawe czy Mona Lisa przyjedzie.... P.S. To tak a propos gornolotnych tematow po wycofaniu sie rhodesisland. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Louvre w Atlancie 01.09.06, 03:09 > P.S. To tak a propos gornolotnych tematow po wycofaniu sie rhodesisland. Z forum nikt nie znika tylko zmienia nicka. === Tak mi sie przypomniaj takiej jednej ze Szywcji. Odpowiedz Link
edytkus Re: Louvre w Atlancie 01.09.06, 04:59 ertes napisał: > Z forum nikt nie znika tylko zmienia nicka. poetycznie ;) Odpowiedz Link
tamsin Re: Louvre w Atlancie 01.09.06, 03:27 ehh, chyba na Mona Lise to za dluga droga do Atlanty , ale moze warzywne porterty Arcimboldo przywioza? ps. a tak a propos slynnych obrazow, "Scream" sie znalazl :-)) Odpowiedz Link
edytkus Re: Louvre w Atlancie 01.09.06, 04:58 tamsin napisała: > ps. a tak a propos slynnych obrazow, "Scream" sie znalazl :-)) gdzie byl? albo raczej kto mial? Odpowiedz Link
tamsin Re: Louvre w Atlancie 01.09.06, 16:55 zadnych szczegolow jeszcze nie podali..podobno nie udalo sie zlodziejom go sprzedac :-) Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Louvre w Atlancie 01.09.06, 17:21 no nie dziwie sie, jak by to dzielo wisialo u mnie na salonach to bym sie darla jak opetana bez przerwy:) Odpowiedz Link
artremi Re: Louvre w Atlancie 01.09.06, 19:09 Mona Lisa nigdy nie opusci Louvru... Jest to zbyt cenny obraz dla dochodow tego muzeum i dla Paryza zeby myslec o nawet kilkudniowym wypozyczeniu.... > Ciekawe czy Mona Lisa przyjedzie.... Odpowiedz Link