georghe 11.04.03, 22:48 Z jakiego miasta w Polsce pochodzicie ? Czy to jest tak jak w "Zielonej karcie" że większość z małopolski i podkarpacia ? Piszcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afernik Re: Hej Polacy ! 12.04.03, 00:10 też tam byłem (nie chicago) przez 4 latka (massachussetts) i pozdrawiam wszystkich na obczyźnie, a szczególnie mojego brachola :) (chicago) afernik (białogwiaździsty), jasło Odpowiedz Link
bolek71 Re: Hej Polacy ! 12.04.03, 09:59 I tak bys nie zgadl, ja jestem z Jasla za ktorym tesknie mimo ze nie jest metropolia!!! Male ciasne ale wlasne, i to jest to !!!! Oprocz malopolski ,jeszcze duzo tu sledzikow Bialystok i okolice , w tym przewazaja okolice i to chyba baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dalekie !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
bolek71 Re: Hej Polacy ! 13.04.03, 15:49 siedemnastolatka napisała: > Kraków Kocham Krakow!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ellenai Re: Hej Polacy ! 14.04.03, 17:58 o matko jedyna tu padla nazwa Jaslo, to prawie moje tereny,bo ja niedaleko od Gorlic, bolek to ja ciebie witaj jak krajana,cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook :)))))))))))))))))))) wysciskam Cie tak ze dechu nie zlapiesz,a to wszystko przez to ze jestes z Jasla :)))))pozdrawiam Odpowiedz Link
bolek71 Re: Hej Polacy ! 14.04.03, 20:54 ellenai napisała: > o matko jedyna tu padla nazwa Jaslo, to prawie moje tereny,bo ja niedaleko od > Gorlic, bolek to ja ciebie witaj jak > krajana,cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook :)))))))))))))))))))) > wysciskam Cie tak ze dechu nie zlapiesz,a to wszystko przez to ze jestes z > Jasla :)))))pozdrawiam Dziekuje slicznie ,za usciski i pocalunki, ja rowniez pozdrawiam cie serdecznie ,ale czy moglabys zdradzic gdzie mieszkasz???????dokladniej ( nie pytam o adress)ale chociaz o miejscowosc.Bardzo lubilem jezdzic na Klimkowke,piekne tereny ciekaw jestem czy cos sie tam zmienilo!!! pozdrawiam !!!!!!serdecznie!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ellenai Re: Hej Polacy ! 14.04.03, 22:35 Bolek a niech to,nawet nad Klimkowke jezdziles.No wiec jestem z tamtych okolic,Uscie Gorlickie,a dokladnie z takiej malej ,uroczej wiochy zabitej dechami kolo Uscia , Oderne sie "toto" nazywa, nie ma tego na mapie,Bolek i jeszcze jak to 71 przy twoim nicku jest rokiem twojego urodzenia to nawet prawie w tym samym wieku jestesmy.No jaki ten swiat maly i piekny.....superrrrrrrrrr, pozdrowka,i jak to sie na razniej na duszy zrobilo jak ktos pisze ze zna te same miejsca.....cmoki,:)))))))))))) Odpowiedz Link
jerry007 Re: Hej Polacy ! 15.04.03, 03:59 ...witam ,witam wszystkich! RYMANOW to takie miasteczko na trasie Krosno- Sanok,tam sie urodzilem grubo ponad trzydziesci lat temu! Odpowiedz Link
ellenai Re: Hej Polacy ! 15.04.03, 04:09 ej to my wszyscy jak na razie krajanie, jaslo, gorlice, krakow, rymanow( Bozesz kiedyz ja tam bede i wreszczie zobacze rymanow).......no strasznie swojsko sie zrobilo na tym forum........pozdrowka dla wszyskich.... ps, jak sie nas tak uzbiera troche,to nawet i zlocik jaki mozna zrobic.....:)))))) Odpowiedz Link
jerry007 Re: Hej Polacy ! 15.04.03, 05:06 ...dobry pomysl...jest tutaj kilka fajnych miejsc... a w krosnienskie wybieram sie w lipcu jak Bozia pozwoli doczekac.....pozdrawiam i milo poznac! Odpowiedz Link
georghe Re: Hej Polacy ! 15.04.03, 11:35 Znając operatywność Boleczka jestem pewien, że takie spotkanie uda Wam się zorganizować. Wypijcie tam za moje zdrowie - Bolek Ciebie obliguję żeby tego dopilnować. Pozdrawiam wszystkich. :)))) Odpowiedz Link
ellenai Re: Hej Polacy ! 15.04.03, 15:37 jerry jak sie znajdziesz w swoich terenach to tam pozdrow ode mnie kazda dziure.Heh kochani,to dobrze ze Bolek taki operatywny,to i moze i zlocik bedzie...choc niestety nie mieszkam w chicago, wyladowalam na dzikim zachodzie w colorado,tez super jest:))))))pozdrawiam wszyskich z osobna i po koleji...:)))))) Odpowiedz Link
kaczorek10 Re: Hej Polacy ! 16.04.03, 15:03 no dobrze...krakow, ale tych z bialostockiego jest wiecej. Zreszta zapytaj sie Bolka bo on wie najlepiej. pozdr Odpowiedz Link
bolek71 Re: Hej Polacy ! 17.04.03, 08:41 Jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zlocikiem, ellenai tylko ciagle nas malo z Chicago ,a goscie z Jasla tak na ten zlocik to nie "przyleca", ty juz predzej ,puki co musimy popracowac nad iloscia ,bo jakosc juz mamy najlepsza ,PRAWDA???????????? Pozdrowka Odpowiedz Link
strus2001 Re: Hej Polacy ! 17.04.03, 14:50 Hello, jestem z Rzeszowa, a odpowiedź na twoje pytanie jest prosta - głupi ma zawsze szczęście. Żartuję, sama wylosowałam latem zeszłego roku zieloną karte !!! I się strasznie ciesze, bo uwielbiam Chicago... Odpowiedz Link
mgmgmg Re: Hej Polacy ! 17.04.03, 18:05 Czesc. Jestem z Frysztaka. Ogromnie sie ciesze, ze sa ludzie z mojego terenu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
student_inzynier cieszyn 17.04.03, 19:27 Cieszyn (czyli byle bielskie.. lub obecne slaskie ~ 2 minut od Czech) Odpowiedz Link
ellenai Re: cieszyn 18.04.03, 16:06 --Bolek ale coraz wiecej ich jest, prawda? Nawet osobka z Frysztaka!! (super!!!!!) z czasem i ilosc sie znajdzie,jakosc juz jest masz racje!!!!!! heheh.Ja jednak jestem troche daleko, i na razie "stuck"miedzy kowbojami i krowami,ale kiedys sie wyrwe do Chicago,nigdy tam nie bylam. Pozdrowka dla Wszystkich Szanownych.... Dolaczajacych milo poznac:))))))))))Bolek cmokas:))))))) Wesolych Swiat!!! Ellenai Odpowiedz Link
mgmgmg Re: cieszyn 18.04.03, 16:48 Milo mi ze nazywacie mnie "osobka z Frysztaka" Mniemam, ze wiesz gdzie ten Frysztak jest? Pozdrawiam Odpowiedz Link
bolek71 Re: cieszyn 18.04.03, 23:26 mgmgmg napisała: > Milo mi ze nazywacie mnie "osobka z Frysztaka" Mniemam, ze wiesz gdzie ten > Frysztak jest? Pozdrawiam Wiem doskonale gdzie jest Frysztak ,i nie zlosc sie to stwierdzenie z pewnoscia nie bylo zlosliwe !!! Witamy w CLUBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mgmgmg Re: cieszyn 22.04.03, 19:20 Nie zloszcze sie! Ta reakcja to ze zdziwienia, ze ktos wie gdzie jest Frysztak. Piekny jest prawda?????? Pozdrawiam Odpowiedz Link
bolek71 Re: cieszyn 18.04.03, 23:21 ellenai napisała: > > --Bolek ale coraz wiecej ich jest, prawda? Nawet osobka z Frysztaka!! > (super!!!!!) z czasem i ilosc sie znajdzie,jakosc juz jest masz racje!!!!!! > heheh.Ja jednak jestem troche daleko, i na razie "stuck"miedzy kowbojami i > krowami,ale kiedys sie wyrwe do Chicago,nigdy tam nie bylam. Pozdrowka dla > Wszystkich Szanownych.... Dolaczajacych milo poznac:))))))))))Bolek > cmokas:))))))) Wesolych Swiat!!! > Ellenai Jak tylko bedziesz sie wybierac do Chicago , daj znac !!!!!!!!!!!! Zapraszam na drinka a i mysle ze Jerry sie dolaczy!!!!!taki mini zlocik Spokojnych i Wesolych Swiat!!! bolek Odpowiedz Link
ellenai ..drink w Chicago,...dobry pomysl... 19.04.03, 17:49 Bolek dziekuje za zaproszenie, kiedys napewno skorzystam,choc w najblizszym terminie nigdzie sie stad nie ruszam. Mini zlocik to super sprawa,choc mam nadzieje ze do czasu az moge do was pojechac,znajdziemy multum osob na zlocik--- -osobka z Frysztaka koniecznie musi byc na nim....i peffffno ze wiem gdzie Frysztak,superrrrrrrrrr ze tacy ludzie tu tez sa:)))))))pozdrowka,usciski, i tak przy okazji WESOLYCH SWIAT,drodzy chicagowscy i nie tylko rezydenci,cmooooook:))))) Odpowiedz Link
mgmgmg Re: ..drink w Chicago,...dobry pomysl... 22.04.03, 19:24 Dzieki, ze pomyslalas o mnie Ellenai i oczywiscie jako osobka z Frysztaka, chetnie napije sie z Wami drinka. Pozdrowionka przesylam baaaaardzo serdeczne szczegolnie dla Tych ktorzy wiedza gdzie piekny Frysztak sie znajduje. Odpowiedz Link
rybunia1 Re: Hej Polacy ! 30.04.03, 19:17 A ja jestem z uroczego Stzyzowa polozonego niedaleko Frysztaka i Jasla. Pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link
bolek71 Re: Hej Polacy ! 02.05.03, 00:18 rybunia1 napisała: > A ja jestem z uroczego Stzyzowa polozonego niedaleko Frysztaka i Jasla. > > Pozdrawiam wszystkich!!! SIE MASZ "RYBENKO" PIEKNY NICK /mamy Kaczorka wiec dlaczego nie Rybunie!!!! Odpowiedz Link
mgmgmg Re: Hej Polacy ! 02.05.03, 16:41 Witaj Rybuniu. Do Strzyzowa chodzilam do liceum. Piekne miasteczko. Witaj w klubie. mgmgmg Odpowiedz Link