rhodeisland 27.03.07, 04:37 www.youtube.com/watch?v=n7CuJ8cR9sg Pamietacie lata osiemdziesiate gdy dotarlo do Polski MTV? Nosilam wielkie swetry i mialam fryzure jak facet w teledysku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Pamietacie ten utwor? Ma ponad 20 lat! 27.03.07, 04:58 jak juz tak bardzo lubisz wizytowki zajrzyj do markowej Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Pamietacie ten utwor? Ma ponad 20 lat! 27.03.07, 05:47 Wiem, tez lubi. Do Twojej zajrzalam, bo zastanawiala mnie antypatycznosc Twoich postow. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Pamietacie ten utwor? Ma ponad 20 lat! 27.03.07, 05:45 Ah, lata osiemdziesiate Uwielbiam ten utwor. Cala plyta Alphaville "Forever Young" kosztuje tylko ok. $12 na www.barnesandnoble.com i jest swietna. Wlasnie ja kupilam. Odpowiedz Link
jersey.girl Re: Pamietacie ten utwor? Ma ponad 20 lat! 27.03.07, 05:58 Oczywiscie, ze pamietam, tylko z nieco pozniejszych czasow, bo piosenka powstala przed moim urodzeniem. U mnie na lozkiem wisi plakat Depeche Mode, New Wave rzadzi moim sercem. I'm an 80s gal ;). Odpowiedz Link
nanuk24 Re: Pamietacie ten utwor? Ma ponad 20 lat! 27.03.07, 20:24 Alphaville tez bardzo lubie:-) Plyte ich z przebojami posiadam od 7 lat(jeszcze z Polski), czesto ja slucham i jeszcze mi sie nie znudzila:-) Ogolnie muzyka z serii"italo Disco", happy children i inne(P.Lion), vioge - voiege(desireless) etc. Odpowiedz Link
rhodeisland Uwielbiam "Pandora's Box" OMD 27.03.07, 18:40 W teledysku sa fragmenty filmu z Louise Brooks. Co za talent, niestety nie wykorzystany w USA. Jej najlepsze filmy byly krecone w Europie. Byla zbyt modern na tutejszy gust. Widzialam wszystkie jej filmy i zachwyca mnie jej gra aktorska www.youtube.com/watch?v=oIP-BPzuI6I Odpowiedz Link
damiri Re: Pamietacie ten utwor? Ma ponad 20 lat! 27.03.07, 19:34 A co to za utwor? Mozesz napisac, bo w pracy mam blokowane youtube a ciekawosc mnie zezre do wieczora :) Odpowiedz Link
rhodeisland "Forever Young" Alphaville 27.03.07, 19:38 Wczoraj kupilam plyte o tym samym tytule na www.barnesandnoble.com Zawiera ich najlepsze utwory, jest ich 10 na plycie, wszystkie swietne. Przenosza mnie w dawne czasy. Zeby bylo jasne to nie slucham tylko takiej muzyki. Lubie kazda, najbardziej klasyczna. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Pamietacie ten utwor? Ma ponad 20 lat! 27.03.07, 20:09 Trudno jest niepamiętać muzykę z którą się dorastało. Również trudno zapomnieć piosenki jak mąż jest DJ-em. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Gdzie jest DJ i jaka muzyke gra? 27.03.07, 20:19 Gra w różnych klubach, głównie dance i house, ale zależy od imprezy. Odpowiedz Link
rhodeisland Fajny ma zawod, na pewno go lubi w przeciwienstwie 27.03.07, 22:09 do wielu ludzi, ktorzy nie cierpia swojej pracy. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Fajny ma zawod, na pewno go lubi w przeciwien 27.03.07, 22:17 To nie jest jego zawód. Gdyby tak było to nie miałabym jak rachunków płacić. To jest jego hobby. Żaden DJ nie żyje tylko z grania, chyba że sie nazywa Paul Oakenfold, Scott Hardkiss, Deep Dish, itp :) Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Fajny ma zawod, na pewno go lubi w przeciwien 28.03.07, 02:52 A placa mu za to hobby? Odpowiedz Link
artremi Re: Fajny ma zawod, na pewno go lubi w przeciwien 28.03.07, 03:24 A slyszlas o polskim DJ'u z Chicago DJ Markski? Bardzo go kiedys lubilam. Nie wiem czy nadal nagrywa CDs. Odpowiedz Link
triskell Re: Gdzie jest DJ i jaka muzyke gra? 28.03.07, 07:22 O, ja też trochę DJ-owałam, zarówno w Polsce jak i tutaj, ale ja electro/EBM/industrial. :-) Odpowiedz Link
rhodeisland Wlasnie slucham plyty "Forever Young" jest swietna 29.03.07, 22:17 Dostalam ja dzisiaj z www.barnesandnoble.com Odpowiedz Link