ziemiowziety ma do tego prawo 23.04.07, 18:06 oj nie wiedzialem, ze jestes takim zakreconym fanem Dody, marxx Odpowiedz Link
marxx Re: ma do tego prawo 23.04.07, 20:22 Dla mnie Doda to najlepsza polska wokalistka, ma klase, jest piekna, inteligentna, komponuje swietne piosenku, pisze teksty, ma swietny glos, Naprawde ekstra. Mam jej wszystkie plyty Odpowiedz Link
ziemiowziety coz tym przypadku mam inne zdanie niz Ty 23.04.07, 20:46 ale szanuje Twoje preferencje, jak rowniez Twe zainteresowania zyciem prywatnym ulubionej wokalistki ktora piosenka i ktory klip Dody jest Twoim zdaniem naj, naj, naj ...? Odpowiedz Link
marxx Re: coz tym przypadku mam inne zdanie niz Ty 23.04.07, 22:04 Generalnie podobaja mi sie wszystkie jej teledyski, a najbardziej "2 bajki" Niesamowicie prawdziwe slowa, delikatna nastrojowa muzyka, to juz klasyka. Teledysk do tej piosenki jest swietny, Doda wyglada rewelacyjnie, no i nie da sie ukryc ze ma zdolnosc aktorskie, ale to przeciez nic nadzwyczajnego bo to wrazliwa artystka. Slowem polecam wszystkim Dode na pogode i niepogode. Odpowiedz Link
irenkap Re: coz tym przypadku mam inne zdanie niz Ty 23.04.07, 23:34 oj Ziemio, muszę Ci pomóc.. Marxx ma naprawdę dobry gust muzyczny, nie tylko zresztą muzyczny:).. ten wątek to delikatnie mówiąc żart, dałeś się nabrać.. jejku, dla nas to tak oczywiste, że nawet głupio mi to tłumaczyć.. czasem się żartuje, prowokuje czy podpuszcza, a Ty wszystko bierzesz poważnie.. Odpowiedz Link
w5w7 Re: coz tym przypadku mam inne zdanie niz Ty 24.04.07, 02:43 hahahahaha...to bylo dobre marxx:-) Odpowiedz Link
ziemiowziety marxx ma najlepszy gust na swiecie 24.04.07, 07:24 a ja dalem sie nabrac, ale co nie mozna? a tak naprawde, to nie rozumiem czemu marxx wszedl tym tematem jezeli normalnie traktuje Dode jako kiepska artystke, i jego gust jest ponad jej piosenki, to czemu zapodal ten watek jezeli zas uznal, ze trzeba Dodzie lub mediom jeszcze dolozyc, to jest to malo oryginalny facet, bo coz bardziej trywialnego niz nasmiewanie sie z Dody lub Wisniewskiego, ot marxx dziecko "niby ambitnych" gazetek Odpowiedz Link
irenkap Re: marxx ma najlepszy gust na swiecie 24.04.07, 11:46 nie wiem czy Marxx ma najlepszy gust na świecie:)kto wie, trzeba by miec jakiś miernik.. każdy "dobrą muzyką" określa co innego, z reguły to co jemu właśnie się podoba.. ale jakieś kanony istnieją. Oj Ziemio,zaczynam wierzyć, że cokolwiek Marxx napisze wg Ciebie jest złe, zachwyca się Dodą - źle, nie zachwyca - tez źle.. zamiast się roześmiać, ze dałeś sie nabrać, obracasz kota ogonem tak, by dokopać Marxxowi.. Czemu zapodał taki wątek? .. bo tak sobie chciał.. może dziwi go, że taką wagę media przywiązują do tego wydarzenia z życia prywatnego Dody.. może go to wkur.. może go to bawi.. co tu do rozumienia.. nie podobają Ci się wątki? to zapodaj własne, sensowniejsze i mądrzejsze.. Nie rozumiem czemu - jeśli tak bardzo nie akceptujesz poglądów i gustów Marxxa, poswięcasz tyle czasu i uwagi na czytanie jego postów i dyskusje, które nic nie wnoszą.. Ciekawi mnie też, które to są wg Ciebie "niby ambitne" gazetki, a które naprawdę ambitne? może i ja czytam niewłaściwe, na dobre zmiany nigdy nie jest za późno.. Póki co, pozdrawiam wszystkich lubiących Dodę i nie lubiących też:) Odpowiedz Link
marxx marxx ma najlepszy gust na swiecie-No doubt! 24.04.07, 13:37 Hahaha. Ziemio po prostu broni pewnej tezy ktora mu sie wyklula. Wszyscy tu piszacy plus 98% Polonii to nieudacznicy, niewyksztalceni, niezbyt rozgarnieci frustraci. Taki Marxx np. to na pewno swojski Janko Muzykant, co to chodzi boso zasmarkany po okolicy a z hobby to amatosrko trenuje gre na deseczce czy tez innej fujarce. Jak bylo widac, tolerancja Ziemiowi wlaczyla sie wtedy kiedy mialem robic za dyskotekowego barana ktory wiadomosci czerpie z dzialu rozrywka Onet, wtedy jest gotow zaakceptowac kazda "innosc". Jesli jest inaczej, i cos nie pasuje do biurokratycznego wzorca, nie ma prawa istniec. Doda krolowa polskiej piosenki! Odpowiedz Link
ziemiowziety przeczytajcie ten watek jeszcze raz dokladnie 24.04.07, 16:33 to w5w7 i niektorzy inni dali sie nabrac, bo przecie napisalem ze zgadzam sie z marxxem ze wszystkim poza tym jego uwelbieniem ado Pani Dodya od marxxa czuc na kilometr ze Doda musi gomierzic, to Wy dalisciue sie nabrac, ale nie mam z tego satysfakcji, bo szkoda gdy ludziom brakuje bystrosci :) szczegolnie tym z ktorymi jaj mam cos do czynienia, nawet tyko przez internet z ta biurokratycznoscia marxx udowodnil, ze mysli schematami, ze jak biurokracja to zle, a co to ma do dyskusji w watku? Odpowiedz Link
w5w7 oj ziemio....:( 25.04.07, 00:03 Tak sie pocieszaj...haha. Nie znasz nas, a my siebie znamy, wiec wiemy o co chodzi...hahahahaha.. Gdzie byla Twoja bystrosc jak mysmy sie zasmiewali..?????? Odpowiedz Link
marxx Re: marxx ma najlepszy gust na swiecie 24.04.07, 13:16 Tak, tym watkiem chcialem zbawic swiat, pokazac swoja wyzszosc nad innymi, wysmiac wszystkich pseudoartystow i pseudopisarzy, pokazac prawdziwa sztuke i zaapelowac o swiatowy pokoj! to napisalem JA, dziecko "Vivy" i "Gali" :))))) Odpowiedz Link