kisiulak 06.08.07, 17:28 Teraz tylko wolniej sie laduje, i tak za bardzo na lewo sa watki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 17:30 moze przygotowuja wszystkie fora na mozliwosc publikowania zdjec? bo to jest format z fotoforum. Odpowiedz Link
kisiulak Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 17:31 Mialo byc "BYLO" sorry! Odpowiedz Link
bozena73 Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 17:32 Bezsensu jest..w ogole mi sie nie podoba..a na poczatku myslalam ze cos sie zle wgralo a tu chyba jednak jakies zmiany (niekorzystne) powstaly... Odpowiedz Link
izabelski Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 17:33 zgadzam sier z krytyka nie podoba mi sie - no ale coz, my tylko goscmi jestesmy na ich serwerze, wiec musimy sie podporzadkowac ;-) a ze wolniej - to pewnie nie maja specjalisty od performance :-) Odpowiedz Link
lolyta Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 18:38 nie, nie musimy, bo jestesmy UZYTKOWNIKAMI a nie goscmi, zauwaz, ze oni tego nie robia charytatywnie tylko dla kasy z reklam. I tej kasy nei beda miec jelsi potraca uzytkownikow. jest forum gdzie mozna wpisywac uwagi. forum.blox.pl/2007/08/Nowe-forum.html Odpowiedz Link
beatamc Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 17:33 mi sie podoba , ze reklamy sa na dole :) Odpowiedz Link
kisiulak Re: A co było zlego w starym layoucie :) 06.08.07, 17:38 A mi wlasnie wyskoczyla reklama na caly ekran, tu na forum! AAA!!!!!! Odpowiedz Link
beatamc Re: A co było zlego w starym layoucie :) 06.08.07, 17:43 mi tez..... to sie nacieszylam, @%$^#^& Odpowiedz Link
bozena73 Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 17:42 Na dole? Te reklamy sa wszedzie..ta najwieksza Dove jest przeciez na gorze... Odpowiedz Link
beatamc Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 17:44 u mnie nie pokazuje Dove. u mnie jest tylko pasek z reklama google na gorze. I raz mi wyskoczyly puzle na caly ekran Odpowiedz Link
edytkus Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 17:59 U mnie jak zwykle tylko banner u gory sie wyswietla wiec z reklamami spokoj (Marek, jestes the best :)). Wolniej tez u mnie nie jest, nawet jak na forum troche szybciej, moze dlatego ze nie laduje tych wszystkich reklam o ktorych piszecie. Layout... wrrr. Don't fix it if it ain't broken! Najgorsza jest chyba ta czcionka przy pisaniu postow, ledwo widze co pisze :(. No i tyle klikania zeby gdziegolwiek trafic. Odpowiedz Link
kisiulak Klasyczny layout 06.08.07, 18:11 W ustawieniach mozna przestawic, chociaz nie bedzie dokladnie tak samo jak przedtem, to jest znacznie lepiej niz to piekno. Odpowiedz Link
triskell Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 06.08.07, 21:18 Właśnie weszłam na forum i też w pierwszym momencie myślałam, że coś im się popsuło. Beznadziejnie wygląda ten nowy layout, mam nadzieję, że Tamsin ma rację, że chociaż do czegoś dobrego doprowadzi (zdjęcia). Używam Firefoxa z Adblockiem, więc reklamy mnie nie dotyczą. Odpowiedz Link
edytkus cytat z forum Polonia 07.08.07, 18:03 patrzcie, patrzcie: Szpiegostwo gemiusa kup_pan_paszport 07.08.07, 16:16 Odpowiedz soup.nazi napisał: > Dlaczego mowisz, ze forum jest niekompatybilne z FF? Wlasnie sobie je czytam i > pisze przez FF i "renderuje" sie calkiem tak samo jak przez IE? > == Właściwie McAfee od dłuższego czsu pokazywał linkowanie do GW na czerwono (czyli groźne). A co powiesz na taki kwiatek w source: var pp_gemius_identifier = new Odpowiedz Link
foxie777 Re: cytat z forum Polonia 09.08.07, 18:08 Ja tez nie jestem zadowolona z tej zmiany, ale jaki jest wybor, po prostu komus z wydzialu programowania nudzilo sie i wymyslil beznadzieje. pozdr Odpowiedz Link
klaudona Re: A co byle zlego w starym layoucie :)? 09.08.07, 18:13 Kiedys moglam zmniejszyc okno przegladarki i czytac i pisac bedac w pracy a teraz nie da sie za bardzo, bo sie, doopa blada, nie miesci. I tak jestem na wylocie, wiec tak wlasciwie nie wiem, czym sie przejmuje. Odpowiedz Link