ewaznny 05.10.07, 17:11 Szukam takiej, ktore nie sypie sie z rzes po paru godzinach. Dzieki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladybug Re: Taka prozaiczna sprawa- jaka mascare stosujec 05.10.07, 17:37 Volume Glamour Black- Bourjois www.bourjoisusa.com/eyes/mascara/5 Od lat i jestem zadowolona, moja mama tez. Cena przystepna, tusz jest wydajny, nie starzeje sie szybko. Polecam. Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Taka prozaiczna sprawa- jaka mascare stosujec 05.10.07, 18:26 Skusilam sie na Maybelline z gumeczkami na szczoteczce... www.maybelline.com/Product/Eye/Mascara/define-a-lash-lengthening-mascara.htm Mascara super - nie kruszy sie, ladnie sie rozprowadza, tyle, ze szczoteczke o kant... rozbic. Myslalam, ze szczoteczka jest twarda, i tylko ma te gumki na wierzchu, ale okazalo sie, ze jest b.elastyczna i trudno nalozyc mascare. Ja tez coagle poszukuje czegos, co po miesiacu nie zmieni sie w kulki... Przetestowalam Loreale, Revlony, Rimmele, Maybelliny - wszystkie zasychaja expresowo! Moge jedynie polecic CoverGirl. Odpowiedz Link
kobraluca Re: Taka prozaiczna sprawa- jaka mascare stosujec 05.10.07, 21:53 Najlepsza maskara - Estee Lauder, nie skleja rzes, pieknie je wydluza, moja ulubiona Z tanszych polecam Max Factor Lash Perfection Odpowiedz Link
artremi Re: Taka prozaiczna sprawa- jaka mascare stosujec 05.10.07, 21:59 Dla mnie najleopsza jest Lancome i jej uzywam od lat. Zdaje sie ze z "drug store brands", to najlepsza jest Maybelline - ta w rozowym opakowaniu. Odpowiedz Link
eve77 Re: Taka prozaiczna sprawa- jaka mascare stosujec 06.10.07, 00:31 Lancome Hypnose, z tanszej polki Bourjois Odpowiedz Link
tamsin Re: Taka prozaiczna sprawa- jaka mascare stosujec 06.10.07, 22:41 Bylam dzisiaj w nail salon i jak czekalam to wyczytalam w people style czy jak mu tam, ze nalepsza maskara na CALY dzien to Prescriptives "here to stay". Mam zamiar zaopatrzyc sie w ten weekend w to cudo. Odpowiedz Link
awrey Re: Taka prozaiczna sprawa- jaka mascare stosujec 07.10.07, 13:13 Maybelline - Great lash mascara. W rozowo-zielonej tubce w kazdym drug store. Kultowy product - tania i dobra. Co jakis czas w roznych pismach kobiecych jest wymieniana na top-10. Uzywam od lat i jestem zadowolona. Odpowiedz Link
marcysiaw1 LOREAL TELESCOPIC! 08.10.07, 01:50 dla mniejest the best!!!! ogolnie sie nie maluje ale jak juz tobie makijaz to tylko ta maskara - ma super szczoteczke - taka jakiej nie ma zadna inna firma! rewelka!!!Polecam Odpowiedz Link