kobraluca 21.05.08, 21:21 podeslij mi tez, prosze tego linka z fajnymi miejscami weekendowymi Z gory dziekuje:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrant_ka Re: emigrant_ko :)) 22.05.08, 04:23 Witaj:)) Niestety za bardzo nie znam miejsc , gdzie mozna z dziecmi jezdzic, ja podrozuje bez dzieci i raczej "z miejsca na miejsce" za dlugo w jednym miejscu bym nie wysiedziala, ja "niespokojna" dusza jestem:) Ale jesli szukasz czegos w Michigan, to podalam w5w7 trase do Sleeping Bear Dunes National Lakeshore , ok 5 godzin jazdy z Chicago, wybrzezem jeziora Michigan:))) Po drodze jest sporo fajnych "miasteczek" gdzie mozna sie zatrzymac na kawe, czy relaksujacy posilek, z widokiem na jezioro:))) Niedaleko Sleeping Bear Dunes National Lakeshore jest miateczko Traverse City,gdzie bez problemu znajdziesz nocleg;)) Jesli jestes zainteresowana to z przyjemnoscia podesle Ci mape z directions:)) Pozdrawiam:) emigrant_ka Odpowiedz Link
kobraluca Re: emigrant_ko :)) 23.05.08, 01:15 niespokojna duszo, mapka bardzo sie przyda, jak nie w najblizszej podrozy to w przyszlosci Dziekuje:) Odpowiedz Link