Dodaj do ulubionych

kupony w gazetach

29.12.03, 20:59
Czesc!! kochani mam pytanie odnosnie kuponow w gazetach, najbardziej chodzi
mi o pieluchy i artykuly dla dzieci( za kilka tyg przychodzi na swiat nasz
synek)w jakich gazetach mozna je znalezc?przyznam ze do tej pory kupujemy
zwykle gazete polska, a jak juz trafi sie jakas tutejsza to wszelkie reklamy
itd, byly wyrzucane, aha i w jakich marketach mozna ewentualnie wykorzystac
takie kupony itd, pozdrawiam Jacek
Obserwuj wątek
    • lolyta Re: kupony w gazetach 30.12.03, 03:18
      W szpitalu przy porodzie dostaniecie od groma gadzetow, probek, gazetek i
      kuponow, nie przejmuj sie na zapas :-)
    • edytkus Re: kupony w gazetach 30.12.03, 07:09
      Hmm, ja mialam az dwie szpitalne wyprawki (jedna ze szkoly rodzenia) i jedyne
      co mi sie z nich przydalo to mieszanka i diaper bags (torby chociaz niezbyt
      ladne to jednak okazaly sie bardziej praktyczne niz superdroga "Manhattan
      style").
      Ale do rzeczy. Nie piszesz gdzie mieszkasz! Ja znajduje kupony w niedzielnym
      wydaniu Daily News, dostaje przy zakupach w supermarketach (Shoprite, A&P,
      SuperStop&Shop), a takze poczta z np. BJ's czy Toys'R'Us. W supermarketach
      zazwyczaj sa stale promocje na produkty dzieciece, tzn. przy zakupie towarow
      dzieciecych na okreslona sume (kumuluje sie podczas kilku zakupow) przy
      kolejnym zakupie na okreslona sume dostaje sie okreslona znizke (np. w Shoprite
      przy wydaniu na art. dzieciece w okreslonym czasie $75, przy nastepnych
      zakupach na $50 dostaje $10 off). Do BJ's (wholesale club) trzeba miec karte
      czlonkowska, kupony przychodza co miesiac w "zeszycie" plus dodatkowe kupony na
      artykuly ktore najczesciej sie kupuje (w naszym wypadku to przewaznie rzeczy
      dla dziecka). Najlepsze promocje maja w Babies'R'Us ale najpierw musicie tam
      zrobic niewielkie zakupy uzywajac karty kredytowej. Musi byc karta aby mieli
      wasze namiary. Co jakis czas przysylaja spory "zeszyt" z kuponami na wszystko
      co niemowleciu potrzeba. My w ten sposob (calkiem niechcacy bo kupony dala nam
      kasjerka w kasie) calkiem sporo zaoszczedzilismy (np. bezplatny materac przy
      zakupie lozeczka). W sumie to kupowanie na karte w sklepach Toys'R'Us pod
      wzgledem promocji powinno was ustawic poniewaz oni sprzedaja dane o klientach
      innym firmom :(
      Na marginesie dodam ze Alexandra z pieluchami, mieszanka i innymi duperelami
      kosztowala nas w pierwszych m-cach ok. $200 tygodniowo i wszelkie promocje i
      kupony znizkowe bardzo nam sie przydawaly.
      • edytkus Re: kupony w gazetach 30.12.03, 07:12
        Jeszcze jedno. Zarejestruj sie na stronach dzieciecych (Gerber, Beech Nut,
        Earth's Best, Enfamil, Pampers, Huggies, Similac, Babiesrus itp.), to nic nie
        kosztuje ani do niczego nie zobowiazuje a mozna sporo zyskac - bezplatna
        mieszanka, pieluchy, kupony itp.
      • edytkus Re: kupony w gazetach 30.12.03, 07:14
        Przypomnialo mi sie ze kupony sa tez w prasie dzieciecej. Ja prenumeruje
        Parenting i American Baby. Na ich stronach sa takze rozne promocje (np. na
        American Baby mozesz zapisac sie na bezplatna subskrypcje paru numerow American
        Baby oraz Baby Talk).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka