Dodaj do ulubionych

Aniołek w prezencie

12.04.11, 14:06
W Święta Wielkanocne mam chrzest. Na dodatek jestem chrzestną. Kupiłam na prezent zabawkę edukacyjną, jednak ostatnio znalazłam w necie ładny obrazek z Aniołem Stróżem, który bardzo mi się spodobał. NA dodatek anioł to symbol opieki. Jak myślicie czy to odpowiedni dodatek do zabawki (czy "od sasa do lasa").
www.zlotysklep.com/oferta/wyroby/dewocjonalia/ryngrafy_i_obrazki/obrazek_z_srebrnym_aniolem_strozerm_i_chlopcem/
Obserwuj wątek
    • darius_n Re: Aniołek w prezencie 12.04.11, 14:36
      może tu coś znajdziesz.. www.sklepolandia.pl/produkty_ze_sklepu_internetowego--12473
      • Gość: prezenciiik Re: darius_n IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.11, 14:39
        to urządzenie obracające się na zdjęcia w tej sklepolandii jest dobre.. lub ta ramka lewitująca
    • mandziola Re: Aniołek w prezencie 17.04.11, 23:03
      Myślimy, że reklamujesz ten sklep pod różnymi nickami.:)
    • Gość: saradosa Re: Aniołek w prezencie IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.12, 16:49
      Widziałam trochę takich ładnych ryngrafów w necie
      • Gość: asia Re: Aniołek w prezencie IP: 193.104.164.* 24.01.12, 12:28
        osobiście jako chrzestna kupowałam takie piękne ręcznie robione ikony i zawsze wywoływały zachwyt. a naprawdę nie rozumiem co dziecku z lewitującej ramki ;)
        • Gość: Asia98_53 Re: Aniołek w prezencie IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 11:46
          Ja myślę, że ryngraf jest świetnym pomysłem na prezent z okazji chrztu. Jeśli rodzina jest wierząca, a zakładamy, że jest. To taki prezent ma wymiar symboliczny. Obrazek można poświęcić, zawiesić w pokoju dziecka - jako symbol błogosławieństwa dla malucha. Można dodatkowo wymyślić jakąś piękną, pamiątkową dedykację i wygrawerować ją na odwrocie.
          Warto również dodatkowo kupić dziecku jakąś zabawkę.
    • Gość: Kamil Re: Aniołek w prezencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 13:34
      Zbliżają się Walentynki,wiec czas pomyśleć o fajnym prezencie dla ukochanej osoby. Ostatnio w oko wpadła mi biżuteria
      www.sklep.sambora.pl/pl/c/Dla-kobiet/105 co o niej sądzicie?
      • Gość: Keti76_989 Re: Aniołek w prezencie IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 14:21
        Mógłbyś zakupić ukochanej coś bardziej wartościowego. Może jakieś złotko, srebro. Zdecydowanie bardziej się ucieszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka