Dodaj do ulubionych

Prezent - 4 latka dziewczynka

19.05.11, 12:09
Witam, zastanawiam się nad jakimś dobrym i ciekawym prezentem dla 4 latki, bratanicy. Interesuje się modą ;)
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Prezent - 4 latka dziewczynka IP: *.xdsl.centertel.pl 19.05.11, 20:36
      jeśli modom mówisz że sie interesuje to na pewno by sie ucieszyła z takich świecących sznurówek.. jako 4letnia dziewczynka jak i każde dziecko w tym wieku lubi wszystko to co sie rusza, to co kolorowe i przy czym można sie bawić.. a że interesuje ją jak mowisz moda to te świecące sznurówki będą według mnie w sam raz.. moja chrzesna ma dziecko w tym wieku i jak jej wujek dał takie sznurówki to latała i tak sie z nich cieszyła że nie widziałam bardziej zadowolonego dziecka :P także myśle ze bedzie to fajny prezent :)
      • dagulinda0 Re: Prezent - 4 latka dziewczynka 19.11.15, 13:07
        Widzę, że podobne zainteresowania jak moja pięciolatka :). Wejdź na matras.pl. Mają tak zestawy dla takich małych artystek. Sama też tam kupuję.
    • pribell top modelki 20.05.11, 13:36
      Taka gra powinna jej się spodobać, gra w nią moja corka i czasami ciezka ja oderwac od tych ukladanek.. "top modelki" jak w temacie
      adamigo.pl/produkty/gry_edukacyjne/ukladanki/pokaz_36_ukladanka_top_modelki/
      • sanhi Re: top modelki 23.05.11, 10:43
        taka ukladanka mojej corci powinna sie spodobac, dzieki za namiary
    • yupijajej Re: Prezent - 4 latka dziewczynka 20.09.11, 14:09
      ewlin.waw napisała:

> Witam, zastanawiam się nad jakimś dobrym i ciekawym prezentem dla 4 latki, brat
      > anicy. Interesuje się modą ;)
      > Będę wdzięczna za wszelkie sugestie

zakupy.linkbaby.pl/do/index.jsp , zerknij może coś znajdziesz, znam ten sklep z polecenia, słyszałam dobre opinie,
    • aaanna1 Re: Prezent - 4 latka dziewczynka 22.09.11, 09:39
      Ja proponuję ręcznik z haftowanym imieniem - będzie to napewno oryginalny pomysł na prezent. Na moim blogu (poniżej link) znajdziesz odnośnik i kilka wzorów obrazków dla dzieci.
      Ręcznik napewno się przyda i ucieszy oko :)
      zapraszam

Ania
    • pand-usia Re: Prezent - 4 latka dziewczynka 06.10.11, 21:12
      laleczka wróżka do samodzielnego ozdobienia - idealny prezent
    • Gość: karolalila Re: Prezent - 4 latka dziewczynka IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 21:28
      Ja mojej córci ostatnio kupiłam fajny spory domek z tektury dla lalek z zestawem farb brokatowych. Domek jest do pomalowania, można go wielokrotnie składać i rozkładać. Córka tam ułożyła wszystkie swoje petshopy i ostatnio tylko tym się bawi. Kupiłam to w sklepie internetowym www.toysboard.pl
      • wallendroid Re: Prezent - 4 latka dziewczynka 12.10.11, 01:07
        a może koraliki Bindeez?
    • sowinka123 Re: Prezent - 4 latka dziewczynka 28.11.15, 12:50
      myślicie, że któryś z tych prezentów katalogmarzen.pl/pl/k/Prezent-dla-Dziewczynki byłby dobry dla sześciolatki? bo szukam czegoś dla siostrzenicy i ciężko mi coś wybrać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka