greg_1000 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 01.12.13, 00:07 Widzę, że postawiłeś wysoko poprzeczkę. Wszystko zależy jaki styl Twoja dziewczyna preferuje. Może ramka na zdjęcia z Twoją fotką ;P. Może to być coś w tym stylu: www.empik.com/ramka-na-zdjecia-srebrna-multi-present-time,p1043846082,gadzety-p. Albo coś takiego: www.prezentzpomyslem.pl/pl/p/Ramka-Love-in-Home/242 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny IP: *.147.173.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 22:21 A moze powinienes pomyslec o VIP Voucher do SPA. Przecież kazda kobieta tak naprawde marzy o takich prezentach kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
anniee-92 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 02.12.13, 15:40 Jeżeli Twoja dziewczyna japońskie motywy, niezwykłe pomysły na prezent na urodziny znajdziesz na www.sklepjapoński.pl Odpowiedz Link Zgłoś
galanteria-pl Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 07.12.13, 16:13 Galanteria.pl to #sklep internetowy oferujący naprawdę wyjątkową galanterię skórzaną. W naszej ofercie znajdziesz #torebki, #portfele, #torby męskie oraz #paski w większości wykonane z wysokiej jakości skóry naturalnej. Stylowe wzory, nieskazitelny wygląd, perfekcyjne wykonanie, rewelacyjne fasony. Sklep dla ludzi, którzy cenią nieprzeciętność, doskonałość oraz wysoką jakość. Gorąco zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastieloki Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny IP: *.30.optilan.pl 29.04.14, 12:44 myślę że biżuteria jest odpowiednia. W takich sytuacjach zawsze proponuję Lovrin z tego względu że ją już wielokrotnie wypróbowałem :) to ostatnio dałem mojej narzeczonej była zachwycona :) lovrin.pl/bransoletka-b114-p-897.html?cPath=6[/i] Odpowiedz Link Zgłoś
awerti Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 02.05.14, 20:05 polecam sklep z biżuterią i bielizną-napewno coś znajdziecie ceny mają niskie. Biżuteria i bielizna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.14, 15:35 Dziewczynie na pewno się spodoba coś oryginalnego. Zobacz www.miyako.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 15:25 Polecam wielki wybór pomysłów na wyjątkowy prezent na MIYAKO.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-martyna Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny IP: 80.50.136.* 21.05.14, 15:54 Ja byłabym zadowolona z e-papieropsa :) na Cigger są fajne i tanie. warto przemyśleć jeśli prezent jest dla palacza/palaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primaaprim Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.14, 22:38 Cigger ma bardzo fajne Olejki można też sprezentować komplet fajnych oryginalnych smakowo wkładów do e-papierosa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 01.06.14, 12:42 biżuteria zawsze jest trafionym prezentem :D popatrz na taxor.com.pl, znajdziesz ciekawe bransoletki, będzie mieć pamiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olna Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny IP: 66.85.131.* 17.07.14, 22:07 Jak interesuje się modą to jakąś biżuterię. Koniecznie coś firmowego. Tak, żeby miała na dłużej, a nie je zniszczy się po pół roku. Poszukaj na vip-republic.pl. Ja tam kupuję biżuterię i jestem zadowolona z obsługi i jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
ez14 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 23.08.14, 10:22 Dla mnie zawsze świetnym prezentem dla dziewczyny jest biżuteria:) Mój ulubiony sklep to Galeria Artystyczna KuferArt i mój narzeczony dobrze już o tym wiem, tym samym nie tylko nie ma problemów z prezentami, ale też zawsze są one trafione:) Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
szars Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 11.09.14, 01:11 Ja na pewno nie pogardziłabym jakimiś dobrymi słodyczami;) Jestem łakomczuchem, co poradzić. Akurat w tym momencie moje serce może skraść każdy, kto przyniesie mi np. Wedlowski Czekowafel ;) brakowało mi takiego słodycza, który będzie miał idealnie wyważoną słodkość, po którym nie będzie mnie mdlić. Mały prezent, ale od serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
boobka Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 16.09.14, 22:30 szkatułka na biżuterię;) z bransoletką w środku. Szkatułki znajdziesz tutaj: www.facebook.com/stareajaknowe Odpowiedz Link Zgłoś
tomekm75 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 10.10.14, 17:35 Zegarek moze być niezłym pomysłem. Na przykład taki: jakiprezent.pl/prezent/545921-certina-ds-stella-c009-210-11-032-01?q=zegarek Pytanie tylko o budżet, bo chyba o tym nie pisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
8malwa klipsy do butów 04.11.14, 01:29 Pomysł na prezent dla dziewczyny musi być przede wszystkim prosty. Najlepiej jeśli czegoś podobnego nigdy nie widziała, albo tylko słyszała o czymś takim. Niezależnie od tego ile to kosztuje, zawsze będzie ją bardziej cieszyć to, co jest nowe, bo będzie oglądać to z zainteresowaniem niż kolejny naszyjnik czy perfumy. Prezenty, które uważam, że są najlepsze dla niej, to: 1. klipsy do butów, 2. bon na zakupy do jakiegoś sklepu. Pierwsza opcja wprawiła mnie w osłupienie, kiedy mój chłopak ( teraz już mąż, echhh :) dał mi między innymi klipsy do butów na urodziny. No powiem Wam, że oglądałam to z każdej strony, bo nie mogłam uwierzyć, że ktoś wymyślił coś tak super. Dostałam jeszcze perfumy, ale nie cieszyły mnie aż tak jak ten drobiazg. Tak mi się wydaje, że to najlepszy prezent dla niej. Przypinam sobie to do butów albo do bluzki jako ozdoba. Prezent trafiony w 100%. Dostałam takie: sklep.coquet-art.pl/twist-elegance.html Tak mi się wydaje, że to najlepszy prezent dla niej. Opcja druga też jest spoko,ale tylko dla osób, które są już chwilę w związku. Na początku głupio dać taki prezent... ja jestem z moim Pawłem od 4 lat. Jakby dał mi bon do sklepu na 200 zł, to bym się cieszyła i biegła po nową torebkę.. no ale na początku to trochę średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldzia.80 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 12.11.14, 22:46 zabierz ja na zakupy do Paryża xD ja bym się w sumie ucieszyła :P Odpowiedz Link Zgłoś
a.dec Pomysł na prezent w Spa 24.11.14, 12:48 proszę, oto ja wymyśliłem dla mojej dziewczyny spa na prezent www.samui-spa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina_s Re: Pomysł na prezent w Spa 04.12.14, 23:16 a.dec napisała: > proszę, oto ja wymyśliłem dla mojej dziewczyny spa na prezent rel="nofollow">www.samui-spa.pl/ Byłeś kiedyś w tym spa? Masz opinię na ich temat czy przyciągnęła Cię cena. Czytam różne fora i wydaję się, że jest w porzadku... Odpowiedz Link Zgłoś
a.dec Re: Pomysł na prezent w Spa 08.12.14, 13:58 Marcelina_s Jeżeli chodzi o Samui Spa, to byłem kilka miesięcy temu na masażu balijskim. Moi znajomi często tam chodzą ze względu na dobre ceny i jakość zabiegów. Moja narzeczona nie spodziewała się relaksu w prezencie, więc uważam go za udany. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaopalczyk Re: Pomysł na prezent w Spa 27.03.15, 20:44 Razem z mamą spędziłyśmy tam bardzo miło czas. Zarówno masaże jak i zabiegi na twarz wykonane profesjonalnie. Panie bardzo sympatyczne i uśmiechnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
olamamatosi Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 26.11.14, 09:21 Książkę jej kup. O modzie na przykład albo inną. Zobacz tu: oczekujac.pl/2014/11/jaki-prezent-na-swieta-ksiazki-i-to-taka-od-blogerow-i-polecana-przez-blogerow.html Odpowiedz Link Zgłoś
ann.a.be Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 15.12.14, 17:24 Jeśli chcesz żeby zapamiętała go na długo to kup jej coś wyjątkowego, coś z czym będzie miała miłe wspomnienia przez długi czas. Ja taki prezent dostałam od swojego chłopaka a był to bon do spa: www.artclinique.pl/pl/centrum-urody/bony-upominkowe/ Twojej dziewczynie na pewno też się spodoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
nimwstaniedzien Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 03.01.15, 17:45 chyba nie musi to być coś wyszukanego. Ja jak nie mam pomysłu na to, co kupić najczęściej odwiedzam księgarnie. Książki zawsze się sprawdzają. Ostatnio znalazłam bardzo ciekawą książkę Evansa List. Myślę, że spodoba się każdej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_m_ohikanin Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 13.01.15, 15:11 Zawsze gdy się nie ma pomysłu na prezent można zrobić coś bardzo bardzo bardzo osobistego, co pasuję zawsze i do każdego. Według mnie takim uniwersalnym prezentem jest fotoobraz albo fotoksiążka :) Jest to według mnie bardzo wzruszający a zarazem osobisty prezent: www.fotobook.pl/fotoobraz.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcopolo1976 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 21.01.15, 19:35 Ja znalazłem fantastyczny pomysł na prezent dla mojej dziewczyny! Na olx albo allegro można kupić taki piękny słoik 365 powodów dla których Cię kocham... Pięknie wykonany, ręcznie zdobiony! Myślę, że będzie zachwycona!!! olx.pl/oferta/walentynki-365-powodow-dla-ktorych-cie-kocham-sloik-prezent-slub-CID628-ID8CgRn.html Odpowiedz Link Zgłoś
joanna357 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 24.05.15, 11:13 czytając wszystkie wpisy dla mnie wygrał bon do Samui Spa - bardzo dobry pomysł na relaks, a samemu sobie zafundować to ciężko się zebrać, bo zawsze jest coś ważniejszego do kupienia ;) tym bardziej mają teraz świetną promocje www.samui-spa.pl/promocje/ ! Odpowiedz Link Zgłoś
trotyl74 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 09.01.16, 19:32 Polecam stronkę trafiony-prezent.pl/ Mnóstwo pomysłów podzielonych na różne kategorie wg osób, zainteresowań itp. Każdy znajdzie coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
bernisj Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 11.06.15, 15:43 A ja kupuję mojej dziewczynie coś z tych "bajerów" :) www.murrano.pl/charms-murrano-cat-111.aspx bo jestw wielką fanką tych koralików :) i powiem Wam, że bardoi mi się w nich podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
brombastic Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 27.01.15, 16:09 ja też miałem ostatnio dylemat. szukałem czegoś oryginalnego i trwałego dla mojej jedynej. znalazłem kwiat - rzeźbę który nigdy nie zwiędnie. Z uwagi na jej zainteresowania artystyczne zaryzykowałem i było warto. Kwiat będzie zdobił pokój w nieskończoność, mam tylko nadzieję że nigdy mi nim nie przywali :) Tekst linka ostatniwagon.pl - oryginalne prezenty na każdą okazję Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_jan Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 19.02.15, 12:45 a co myslicie o takim wieszaku? Moja dziewczyna ma urodziny w dzien kobiet więc podwojne swieto, a że uwielbia bizuterie zastanawiam się nad kupnem czegoś takiego : www.mango.pl/dla_domu/dekoracje/wieszak_na_bizuterie_ecru_33_32_2 I dokupilbym do tego cos na szyje albo pierscionek? Odpowiedz Link Zgłoś
llmoda pomysł na prezent 29.01.15, 11:19 Coś czego nie zapomni z pewnością, i z czego będzie bardzo zadowolona (nie tylko jako miłośniczka mody) to wyjątkowa bielizna. Można zaszaleć i wybrać coś zmysłowego, czego jeszcze nie ma w swojej bieliźniarce. Na przykład jakiś gorset, odważny albo w nieco grzeczniejszej wersji. Sprawdzi się także koszulka nocna, szlafroczek. Ważne jest to w jaki sposób taki prezent zapakujesz. Najlepsze będzie pudełko (lepsze niż ozdobna torba); bieliznę można owinąć delikatną bibułką, do środka włożyć kilka kwiatów lub tylko płatki. Romantycznie i wyjątkowo. Polecam gorset w takiej wersji: www.leelou.pl/obsessive-roseberry-corset-rozowy-sm-p-44691.html Odpowiedz Link Zgłoś
ann.27wola Re: pomysł na prezent 29.01.15, 19:00 Jeśli to prezent dla dziewczyny z klasą to coś z gustem i markowego polecam np. baleriny Ferragamo albo torebka Versace przynajmniej będzie wiedziała, źe ją doceniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
umiva Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 30.01.15, 15:30 A może wspólny sport ? Odpowiedz Link Zgłoś