Dodaj do ulubionych

Prezent na urodziny dla dziewczyny

• dr_queen1 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 13.02.15, 14:18
      Jak dla dziewczyny to tylko coś od serca, radzę z doświadczenia :)
    • 3filigranowa3 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 27.02.15, 12:55
      Zawsze możesz delikatnie podpytać ;) Oprócz tego warto zrobić coś zupełnie niespodziewanego, choćby jakąś drobnostkę :)
    • dominatorek1 prezent 27.02.15, 13:48
      JCiężka decyzja. Warto postawić na coś oryginalnego. Ja zamówiłem szkatułkę na zamówienie, która była robiona z wybranym prze zemnie zdjęciem. Wyszła super a dziewczyna bardzo zadowolona. Jednak to trzeba zamawiać u plastyków a koszt to około 120 zł Polecam tego Pana: facebook.com/upominkirecznierobione
      • ag_aka Re: prezent 27.02.15, 16:06
        ja dostałam od swojego chłopaka prezent od wyjatkowyprezent. Dla tych z Katowic, można pogadac z nimi w Silesii- fajnie doradzą. Co do prezentu, super sprawa. Lot na motolotni na długo zostaje w pamięci :).

• iza82a Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 27.04.15, 11:09
      Ja np preferuję prezenty które coś znaczą, prezenty praktyczne sama sobie kupuję :)
    • avopat Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 04.05.15, 14:11
      Może naszyjnik ? Taki który nosząc będzie przypominał o Tobie ?
      • marekwarszawianin Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 06.05.15, 10:54
        Każda dziewczyna uwielbia kwiaty, słodycze i owoce.

Jeżeli chcecie zaskoczyć swoje dziewczyny i obdarować je czymś wyjątkowym to bukiety owocowe od firmy Angels Fruit Bouquets to idealne rozwiązanie.

Każda obdarowana dziewczyna będzie oczarowana, onieśmielona oraz pozytywnie zaskoczona taką niespodzianką.

www.angelsfruitbouquets.pl
    • bernisj Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 11.06.15, 15:47
      A mojej dziewczynie zawsze kupuję to: www.murrano.pl/charms-murrano-cat-111.aspx bo ma fioła na punkcie tych koralików :) i wygląda w nich bosko :)
      • wi-told Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 23.06.15, 13:24
        Ja ze swojej strony mogę polecić fajny sklep: felice.pl/ - torebki i różnego rodzaju dodatki dla kobiet, bardzo estetycznie wyglądające, a przy tym - polskiej marki i w naprawdę niskich cenach. Sam również kupowałem tam dla dziewczyny prezent (kopertówkę + portfel) i była zadowolona :) Nawet nagrodę dostałem ;)
    • iziak1 Może gwiazdka z nieba? 24.06.15, 10:47
      Ja otrzymałam egwiazdkę :) byłam bardzo zadowolona (w koncu to moja prywatna gwiazdka z nieba) i myślę że to niebanalny prezent dla każdego :) gwiazdkę mogę zobaczyć w serwisie egwiazdka.pl. Była ona zapakowana w ładną drewnianą skrzyneczkę, w której był certyfikat i mapa :) sama teraz szukam pomysłu na prezent na imieniny :/
    • kolorowazosia Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 24.06.15, 21:27
      Jeśłi ma być np. z elektroniki to niech będzie cos stad www.fashyou.pl/artykuly/5-elektronicznych-gadzetow-dla-nowoczesnej-kobiety.html
    • samiamidi123 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 28.06.15, 18:30
      Jeśli lubi nowoczesne gadżety czy ozdoby wysokiej jakości. To może znajdzie coś dla siebie na homeandpassion.pl :) Są tam naprawde oryginalne rzeczy i napewno nadają się na prezent, również można poprosić o zapakowanie :)
    • dorota12-12 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 11.07.15, 18:12
      płaskorzeźba lub rzeźba przedstawiająca Was razem to bardzo oryginalny prezent, wystarczy przesłać zdjęcie na adres mailowy: dorota5krol@gmail.com lub dzwonić: 517 294 895
    • kasiulllka1 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 13.07.15, 13:34
      Może jakiś fajny zestaw podarunkowy, który zawiera kosmetyki jeśli dziewczyna lubi dbać o siebie i interesuje się fajnym wyglądem?
      Tu znajdziesz coś ciekawego kosmetyczne zestawy podarunkowe
    • anecz_ka85 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 13.07.15, 14:03
      Odwieczny problem: co kupić na prezent dla dziewczyny ;]
      Myślę, że standardowo biżuteria www.meamoore.com/pol_m_BIZUTERIA-DAMSKA-100.html
    • zmyslova prezent dla dziewczyny 18.08.15, 12:54
      U nas na 18 sprawdza się seksowna bielizna :D Koronki i satynowe materiały! Albo przebrania typu króliczek
      Ostatnio kupiłyśmy koleżance taki zestaw:
      allegro.pl/sexy-bielizna-erotyczna-body-bodystocking-f204-xxl-i5560672797.html
      allegro.pl/sexy-nasutniki-wielok-wieczor-panienski-promocja-i5203679463.html
      allegro.pl/sexy-bielizna-erotyczna-koszulka-stringi-pokojowka-i5397197229.html
      Oprócz tego dostała jeszcze czekoladki w kształcie penisa, słodkiego pluszowego misia i dmuchany różowy fotelik z Barbie xD do tego zrobiłyśmy wielki kolarz ze wspólnych fotek :D
      Było widać, że prezenty się spodobały :D Jej chłopakowi jeszcze bardziej!
    • ewicja19 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 08.09.15, 10:57
      idealna sprawa to artykuł w gazecie , odpowiednio zredagowany i z odpowiednim zdjęciem może stać się trwałą pamiątką wyróżniającą nas w oczach obdarowanego ha ha
      olx.pl/oferta/prezent-na-kazda-okazje-dedykowany-artykul-w-gazecie-CID628-IDbAM5h.html#255ead283c
    • damelopl Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 23.09.15, 14:29
      A lubi jeździć na rowerze? ;)
    • tadeuus Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 05.10.15, 19:03
      Wiem, że marzeniem mojej dziewczyny jest lot paralotnią, nawet ofertę znalazłem na stronie wyjatkowyprezent.pl :) całkiem niedrogo :)
      • bro-kat Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 04.11.15, 12:17
        Polecam świecącego psikusa :) Idealny pomysł na prezent, dużo śmiechu :)
        Wyobraź to sobie... Twój cel dostaje kopertę, nie wie co to i od kogo, więc z ciekawości otwiera ją i nagle... brokat zostaje rozsypany po całym pokoju.
        Najważniejsze! Nikt nie będzie wiedział kogo to sprawka, 100% anonimowość.

To nie jest nic trudnego, wystarczy kilka kliknięć na Naszej stronie bro-kat.pl

www.facebook.com/BROKATnaprezent
    • nata-li-a Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 08.10.15, 10:07
      Może futrzany brelok? Kobiety uwielbiają takie dodatki! :) francomorenzo.com/
    • eunice0 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 12.12.15, 18:04
      ja proponuję torbę na ramię :) ale taką oryginalną z rysunkiem śmiesznym. Na pewno się spodoba :)
      znajdziesz na allegro - torba z nadrukiem z kotem

allegro.pl/torba-bawelniana-na-prezent-z-nadrukiem-z-kotami-i5846477517.html

są też inne wersje. Ja kupiłam i mi się podoba :) dobra jakość
    • marianex0 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 21.01.16, 10:34
      Ja swojej kobiecie na urodziny wykupiłem Voucher na wejście do tunelu aerodynamicznego w Lesznie. Nie macie pojęcia jaka była szczęśliwa. Mówiła,że to był najlepszy prezent w jej życiu. A jak sexownie wyglądała w tym wdzianku.. Panowie zastanówcie się nad tą opcją :)
      • kasia_011 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 28.01.16, 15:16
        Polecam sklep z personalizowanymi zdjeciami 3D! 3dym.pl/e-sklep/ Super to wygląda i pięknie świeci :) Dostałam od męża swoje zdjęcie 3D i jestem naprawde zadowolona :)
    • kasia_011 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 28.01.16, 17:08
      Polecam sklep z personalizowanymi zdjeciami 3D! 3dym.pl/e-sklep/ Super to wygląda i pięknie świeci :) Dostałam od męża swoje zdjęcie 3D i jestem naprawde zadowolona :)
      • bli1zniaczka Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 29.01.16, 14:07
        Obrus:) najlepiej lniany, dziewczyny lubią takie rzeczy, ja dostałam taki z okazji przeprowadzki na nowe mieszkanie:D możesz zamówić przez inernet bo sklepy w stylu szykownydom albo home&You mają takich mnóstwo:D jak dobrze poszukasz to i tanio znajdziesz:D
    • warsztatceramiki Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 18.02.16, 15:45
      Proponuję zajrzeć na warsztatceramiki.pl/ duży wybór ładnych i oryginalnych przedmiotów z ceramiki, idealnych na prezent, dostępnych online i w dobrej cenie.
    • wiska0852 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 19.02.16, 16:12
      Moim zdaniem prezentem, który zapamięta na długo jest ręcznie malowany obraz, a najlepiej portret. Raczej nie ma swojego portretu, zaskoczysz ją tym. Na pewno będzie zadowolona.
      Po szczegóły zajrzyj tutaj: mojportret.pl/prezent-dla-niej-rocznica/

Pozdrawiam Wiśka
    • n-att Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 25.05.16, 11:57
      Nie wiem co by chciała Twoja dziewczyna, ale ja mam prawie 30 lat i od kilku kilka produktów jest na mojej liście TOP 10. Może się komuś przyda.
      1) Na pewno bym chciała jakąś wyjątkową biżuterię - kolczyki, pierścionek z jakiejś dobrej firmy (typu Apart czy Kruk), pięknie zapakowaną i wręczoną podczas romantycznej kolacji - zupełnie jak w filmach ;)
      2) Bilet lotniczy na weekend niespodziankę (albo nawet cały tydzień) i to najlepiej tak, aby mąż od razu załatwił urlop, spakował walizkę i zabrał mnie na lotnisko :)

3) Jakieś ekstremalne przeżycie o którym marzę od dawna, ale sama jakoś nie mam motywacji, aby to zakupić. Taki bon - prezent, które ostatnio są bardzo modne np. na skok ze spadochronem, albo jazdę Ferrari (yyy...tak, dziewczyny też uwielbiają samochody) o coś takiego mi chodzi: prezentokracja.pl/prezenty/prezent-dla-dziewczyny

4) Karnet do kina lub teatru - to by był doskonały pretekst na wspólne randki :)

Generalnie chyba najbardziej doceniłabym takie prezenty, które równocześnie są pomysłem na wspólny czas. Może komuś ta moja lista się przyda :)
    • andrzejmerkury Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 31.05.16, 15:04
      Jak ją bardzo kochasz spraw jej bukiet ulubionych róż, wino z www.dekanter.pl/ , jakieś świeczki zapachowe i ugotuj dobrą kolację. Idealnie :)
    • freelik Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 28.06.16, 18:03
      Jeśli lubi oryginalną biżuterię to polecam www.montonze.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka