dr_queen1 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 13.02.15, 14:18 Jak dla dziewczyny to tylko coś od serca, radzę z doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
3filigranowa3 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 27.02.15, 12:55 Zawsze możesz delikatnie podpytać ;) Oprócz tego warto zrobić coś zupełnie niespodziewanego, choćby jakąś drobnostkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominatorek1 prezent 27.02.15, 13:48 JCiężka decyzja. Warto postawić na coś oryginalnego. Ja zamówiłem szkatułkę na zamówienie, która była robiona z wybranym prze zemnie zdjęciem. Wyszła super a dziewczyna bardzo zadowolona. Jednak to trzeba zamawiać u plastyków a koszt to około 120 zł Polecam tego Pana: facebook.com/upominkirecznierobione Odpowiedz Link Zgłoś
ag_aka Re: prezent 27.02.15, 16:06 ja dostałam od swojego chłopaka prezent od wyjatkowyprezent. Dla tych z Katowic, można pogadac z nimi w Silesii- fajnie doradzą. Co do prezentu, super sprawa. Lot na motolotni na długo zostaje w pamięci :). Odpowiedz Link Zgłoś
iza82a Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 27.04.15, 11:09 Ja np preferuję prezenty które coś znaczą, prezenty praktyczne sama sobie kupuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
avopat Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 04.05.15, 14:11 Może naszyjnik ? Taki który nosząc będzie przypominał o Tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marekwarszawianin Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 06.05.15, 10:54 Każda dziewczyna uwielbia kwiaty, słodycze i owoce. Jeżeli chcecie zaskoczyć swoje dziewczyny i obdarować je czymś wyjątkowym to bukiety owocowe od firmy Angels Fruit Bouquets to idealne rozwiązanie. Każda obdarowana dziewczyna będzie oczarowana, onieśmielona oraz pozytywnie zaskoczona taką niespodzianką. www.angelsfruitbouquets.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bernisj Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 11.06.15, 15:47 A mojej dziewczynie zawsze kupuję to: www.murrano.pl/charms-murrano-cat-111.aspx bo ma fioła na punkcie tych koralików :) i wygląda w nich bosko :) Odpowiedz Link Zgłoś
wi-told Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 23.06.15, 13:24 Ja ze swojej strony mogę polecić fajny sklep: felice.pl/ - torebki i różnego rodzaju dodatki dla kobiet, bardzo estetycznie wyglądające, a przy tym - polskiej marki i w naprawdę niskich cenach. Sam również kupowałem tam dla dziewczyny prezent (kopertówkę + portfel) i była zadowolona :) Nawet nagrodę dostałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iziak1 Może gwiazdka z nieba? 24.06.15, 10:47 Ja otrzymałam egwiazdkę :) byłam bardzo zadowolona (w koncu to moja prywatna gwiazdka z nieba) i myślę że to niebanalny prezent dla każdego :) gwiazdkę mogę zobaczyć w serwisie egwiazdka.pl. Była ona zapakowana w ładną drewnianą skrzyneczkę, w której był certyfikat i mapa :) sama teraz szukam pomysłu na prezent na imieniny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowazosia Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 24.06.15, 21:27 Jeśłi ma być np. z elektroniki to niech będzie cos stad www.fashyou.pl/artykuly/5-elektronicznych-gadzetow-dla-nowoczesnej-kobiety.html Odpowiedz Link Zgłoś
samiamidi123 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 28.06.15, 18:30 Jeśli lubi nowoczesne gadżety czy ozdoby wysokiej jakości. To może znajdzie coś dla siebie na homeandpassion.pl :) Są tam naprawde oryginalne rzeczy i napewno nadają się na prezent, również można poprosić o zapakowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota12-12 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 11.07.15, 18:12 płaskorzeźba lub rzeźba przedstawiająca Was razem to bardzo oryginalny prezent, wystarczy przesłać zdjęcie na adres mailowy: dorota5krol@gmail.com lub dzwonić: 517 294 895 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulllka1 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 13.07.15, 13:34 Może jakiś fajny zestaw podarunkowy, który zawiera kosmetyki jeśli dziewczyna lubi dbać o siebie i interesuje się fajnym wyglądem? Tu znajdziesz coś ciekawego kosmetyczne zestawy podarunkowe Odpowiedz Link Zgłoś
anecz_ka85 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 13.07.15, 14:03 Odwieczny problem: co kupić na prezent dla dziewczyny ;] Myślę, że standardowo biżuteria www.meamoore.com/pol_m_BIZUTERIA-DAMSKA-100.html Odpowiedz Link Zgłoś
zmyslova prezent dla dziewczyny 18.08.15, 12:54 U nas na 18 sprawdza się seksowna bielizna :D Koronki i satynowe materiały! Albo przebrania typu króliczek Ostatnio kupiłyśmy koleżance taki zestaw: allegro.pl/sexy-bielizna-erotyczna-body-bodystocking-f204-xxl-i5560672797.html allegro.pl/sexy-nasutniki-wielok-wieczor-panienski-promocja-i5203679463.html allegro.pl/sexy-bielizna-erotyczna-koszulka-stringi-pokojowka-i5397197229.html Oprócz tego dostała jeszcze czekoladki w kształcie penisa, słodkiego pluszowego misia i dmuchany różowy fotelik z Barbie xD do tego zrobiłyśmy wielki kolarz ze wspólnych fotek :D Było widać, że prezenty się spodobały :D Jej chłopakowi jeszcze bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
ewicja19 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 08.09.15, 10:57 idealna sprawa to artykuł w gazecie , odpowiednio zredagowany i z odpowiednim zdjęciem może stać się trwałą pamiątką wyróżniającą nas w oczach obdarowanego ha ha olx.pl/oferta/prezent-na-kazda-okazje-dedykowany-artykul-w-gazecie-CID628-IDbAM5h.html#255ead283c Odpowiedz Link Zgłoś
damelopl Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 23.09.15, 14:29 A lubi jeździć na rowerze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuus Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 05.10.15, 19:03 Wiem, że marzeniem mojej dziewczyny jest lot paralotnią, nawet ofertę znalazłem na stronie wyjatkowyprezent.pl :) całkiem niedrogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
bro-kat Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 04.11.15, 12:17 Polecam świecącego psikusa :) Idealny pomysł na prezent, dużo śmiechu :) Wyobraź to sobie... Twój cel dostaje kopertę, nie wie co to i od kogo, więc z ciekawości otwiera ją i nagle... brokat zostaje rozsypany po całym pokoju. Najważniejsze! Nikt nie będzie wiedział kogo to sprawka, 100% anonimowość. To nie jest nic trudnego, wystarczy kilka kliknięć na Naszej stronie bro-kat.pl www.facebook.com/BROKATnaprezent Odpowiedz Link Zgłoś
nata-li-a Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 08.10.15, 10:07 Może futrzany brelok? Kobiety uwielbiają takie dodatki! :) francomorenzo.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
eunice0 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 12.12.15, 18:04 ja proponuję torbę na ramię :) ale taką oryginalną z rysunkiem śmiesznym. Na pewno się spodoba :) znajdziesz na allegro - torba z nadrukiem z kotem allegro.pl/torba-bawelniana-na-prezent-z-nadrukiem-z-kotami-i5846477517.html są też inne wersje. Ja kupiłam i mi się podoba :) dobra jakość Odpowiedz Link Zgłoś
marianex0 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 21.01.16, 10:34 Ja swojej kobiecie na urodziny wykupiłem Voucher na wejście do tunelu aerodynamicznego w Lesznie. Nie macie pojęcia jaka była szczęśliwa. Mówiła,że to był najlepszy prezent w jej życiu. A jak sexownie wyglądała w tym wdzianku.. Panowie zastanówcie się nad tą opcją :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_011 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 28.01.16, 15:16 Polecam sklep z personalizowanymi zdjeciami 3D! 3dym.pl/e-sklep/ Super to wygląda i pięknie świeci :) Dostałam od męża swoje zdjęcie 3D i jestem naprawde zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_011 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 28.01.16, 17:08 Polecam sklep z personalizowanymi zdjeciami 3D! 3dym.pl/e-sklep/ Super to wygląda i pięknie świeci :) Dostałam od męża swoje zdjęcie 3D i jestem naprawde zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
bli1zniaczka Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 29.01.16, 14:07 Obrus:) najlepiej lniany, dziewczyny lubią takie rzeczy, ja dostałam taki z okazji przeprowadzki na nowe mieszkanie:D możesz zamówić przez inernet bo sklepy w stylu szykownydom albo home&You mają takich mnóstwo:D jak dobrze poszukasz to i tanio znajdziesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
warsztatceramiki Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 18.02.16, 15:45 Proponuję zajrzeć na warsztatceramiki.pl/ duży wybór ładnych i oryginalnych przedmiotów z ceramiki, idealnych na prezent, dostępnych online i w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiska0852 Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 19.02.16, 16:12 Moim zdaniem prezentem, który zapamięta na długo jest ręcznie malowany obraz, a najlepiej portret. Raczej nie ma swojego portretu, zaskoczysz ją tym. Na pewno będzie zadowolona. Po szczegóły zajrzyj tutaj: mojportret.pl/prezent-dla-niej-rocznica/ Pozdrawiam Wiśka Odpowiedz Link Zgłoś
n-att Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 25.05.16, 11:57 Nie wiem co by chciała Twoja dziewczyna, ale ja mam prawie 30 lat i od kilku kilka produktów jest na mojej liście TOP 10. Może się komuś przyda. 1) Na pewno bym chciała jakąś wyjątkową biżuterię - kolczyki, pierścionek z jakiejś dobrej firmy (typu Apart czy Kruk), pięknie zapakowaną i wręczoną podczas romantycznej kolacji - zupełnie jak w filmach ;) 2) Bilet lotniczy na weekend niespodziankę (albo nawet cały tydzień) i to najlepiej tak, aby mąż od razu załatwił urlop, spakował walizkę i zabrał mnie na lotnisko :) 3) Jakieś ekstremalne przeżycie o którym marzę od dawna, ale sama jakoś nie mam motywacji, aby to zakupić. Taki bon - prezent, które ostatnio są bardzo modne np. na skok ze spadochronem, albo jazdę Ferrari (yyy...tak, dziewczyny też uwielbiają samochody) o coś takiego mi chodzi: prezentokracja.pl/prezenty/prezent-dla-dziewczyny 4) Karnet do kina lub teatru - to by był doskonały pretekst na wspólne randki :) Generalnie chyba najbardziej doceniłabym takie prezenty, które równocześnie są pomysłem na wspólny czas. Może komuś ta moja lista się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmerkury Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 31.05.16, 15:04 Jak ją bardzo kochasz spraw jej bukiet ulubionych róż, wino z www.dekanter.pl/ , jakieś świeczki zapachowe i ugotuj dobrą kolację. Idealnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
freelik Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny 28.06.16, 18:03 Jeśli lubi oryginalną biżuterię to polecam www.montonze.com Odpowiedz Link Zgłoś