Dodaj do ulubionych

Prezent dla Męża Chłopaka

• Gość: Andrzej Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 02.03.13, 22:48
      Kąpiel w piwie! Moja kochana żonka wpadła na ten pomysł na naszą rocznicę :) drogie panie wierzcie mi - każdy facet będzie ukontentowany :) my pożyczamy teraz regularnie ze spawogrodzie.pl , przymierzamy się też do zakupu ;)
    • Gość: welonkalonka Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.13, 12:08
      A myślicie, że jak kupię portfel chłopakowi to się ucieszy? Ma urodziny w marcu i zaczynam myśleć nad prezentem.
      • Gość: oreoreoooo Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.13, 20:52
        Jeśli wiesz że mu się przyda to czemu nie - fajny pomysł. Ja na allegro kupowałam bratu pod choinkę i był bardzo zadowolony. Ale właśnie wiedziałam że mu się przyda bo zgubił na imprezie swój ostatni hahahaha.
    • irmin30 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 05.03.13, 23:07
      Tort w kształcie Bugatti czerwono-czarnego :D właśnie zamówiłam taki synowi na urodziny. Myślę,że dorosły chłopiec też byłby zadowolony :) Camargo jest the best!-wiśnie i czekolada...mniam:)
    • fionek9 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 15.07.13, 14:16
      poszukaj czegoś tutaj www.prezentdlachlopaka.com/
    • Gość: maternna Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 20:33
      a może whiskey zda egzamin? jeśli zawsze mam problemy z wyborem preznetu kupuję dobry alkohol: koniak, whsikey, wino lub likier. niektóre sklepy mają fajne zestawy upominkowe.

• Gość: Krzysiek Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.centertel.pl 21.08.13, 20:18
      Modele zdalnie sterowane, skutery , hulajnogi...
      Wszystko to o czym marzyliśmy za komuny jako dzieci i czego nie było.....

Tekst linka
      Tekst linka

Ewentulanie jakiś elektroniczny gadżet ale to już jest oklepany temat. Bardzo popularne są też deski longbordowe. to praktycznie od 10 do 110 lat. :)

Pozdrawiam

• catimala Re: Prezent dla Męża Chłopaka 22.08.13, 17:36
      Ja kupiłam trymer do brody (albo jak to się nazywa w sklepach maszynka do strzyżenia) i był bardzo zadowolony ;)
      • Gość: szymek Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.tktelekom.pl 23.08.13, 16:47
        najlepszym prezentem dla faceta będziesz TY w bieliźnie i mówię to ja - facet;D
        ostatnio moja kobieta wyskoczyła w dniu moich urodzin w apetycznej bieliźnie;D tak mi się spodobało że na jej urodziny również zakupiłem bieliznę i to nie wychodząc z domu. jest fajna strona z bielizną bodajże pikna.pl
        • Gość: simka Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.tktelekom.pl 26.08.13, 19:56
          popieram przedmówce i jestem zdecydowanie na tak!!;D Ty w sexownej bieliźnie to prezent jaki może sobie wymarzyć;))
          do tego możesz kupić jakąś fajną gre erotyczną i facet będzie przeszczęśliwy:)
          znalazłam fajną stronę z bielizną tu masz link
          www.pikna.com.pl/
    • jusst Re: Prezent dla Męża Chłopaka 25.08.13, 09:36
      Koszulki z własnym nadrukiem bardzo dobrze sprawdzają się w kwestii prezentu. Dostałem od rodzinki fajną koszulkę na urodziny. Ciekawe pomysły na stronce ideashirt.pl i niedrogo. Polecam na prezenty>
    • Gość: werkamarska Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.13, 14:50
      ja swojemu mężowi kupiłam przejażdżkę w ferrari był wniebowzięty a ofertę znalazłam w devil-cars.pl

devil-cars.pl/wydarzenie.jpg
    • s1mone Re: Prezent dla Męża Chłopaka 03.12.13, 18:32
      ciepłe, wełniane skarpety - na zimę nie ma nic lepszego, no chyba że wełniany koc, suszone banany i grzane wino - no to jest coś lepszego jednak...
    • bea-2 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 16.12.13, 09:37
      Dla mnie zawsze uniwersalnym prezentem dla faceta będą perfumy, zegarek, nowa golarka lub tak jak ja ostatnio kupiłam swojemu facetowi - trymer do brody Philipsa, bo akurat takiego urządzenia nie ma jeszcze a zapuścił brodę na zimę i nie bardzo mu idzie jej podcinanie za pomocą nożyczek ;) Ogólnie myślę, że każdy facet lubi gadżety :)
      • Gość: Reanne Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 19:18
        Oj tylko nie golarki, kiedyś kupiłam i nie przypadła do gustu :(
    • mcbebe Re: Prezent dla Męża Chłopaka 21.02.14, 12:42
      Każdy facet ucieszy się z dobrego zegarka. Ja w zeszłym roku na naszą rocznicę kupiłam swojemu klasyczny zegarek w www.zegarmistrz.com/Zegarki_Certina-k31-0--.html. Był całkiem zadowolony.
      • Gość: gość Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.kwidzyn.mm.pl 08.08.14, 19:59
        Jak Twój Facet lubi szybką jazdę samochodem,
        to na tej stronie znajdziesz prezenty,
        o których On nie zapomni
        do końca życia.
        tinyurl.com/p5jst9n
    • Gość: urszula Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.14, 09:48
      zgadzam sie. Grunt to wiedziec do twoj mezczyzna lubi i tym sie kierowac. Moj facet uwielbia sport i rywalizacje wiec ostatnio dostal ode mnie wejsciowke na tor kartingowy. Wrocil mega zadowolony
    • boobka Re: Prezent dla Męża Chłopaka 16.09.14, 23:05
      Tutaj znajdziecie ciekawe pomysły na prezent. Gwarantuję ich świetne wykonanie :) www.facebook.com/stareajaknowe
    • grzesiekfrackiewicz Re: Prezent dla Męża Chłopaka 14.10.14, 14:54
      Moim hobby jest jeżdżenie samochodem, najbardziej lubię wziąć mojego Mini Coopera S na przejażdżki górskie, ale w Polsce trudno o dobre drogi, więc zostaje jazda po torze, albo za granicą. Znalazłem ofertę wynajęcia toru na 5 godzin jazdy sprawnościowej na www.devil-cars.pl pieniądze niewielkie a frajdy dużo
    • grzesiekfrackiewicz Re: Prezent dla Męża Chłopaka 14.10.14, 15:06
      ja mysle ze fajny prezent to przejazd lambo albo ferrari :) tu jest spoko oferta devil-cars.pl/oferta profesjonalna firma :)
    • frenchie1 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 02.12.14, 17:04
      fajne, przejazdzka, sama chetnie bym poszła, ja swojemu dziś (troche w żartach, troche serio) powiedziałam,że mu kupie i zamontuje nadajnik gps;] łazi z kumplami niewiadomo gdzie , a tak bedzie pod nadzorem!! ;]d
      • kingaprzybyl Re: Prezent dla Męża Chłopaka 02.12.14, 20:47
        gps to byłby prezent dla Ciebie, już lepiej ta przejażdżka ;) prezent dla prawdziwego faceta :)
        albo poszukaj na militaria .pl tam też mają męskie gadżety (scyzoryki, latarki...)
        • frenchie1 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 05.12.14, 15:13
          dla mnie dla niego co za różnica;] , po zamontowaiu nadajnika, ja bym wiedziała gdzie on jest ,a on by wiedział, że ja wiem :D
    • hillka4646 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 02.12.14, 17:43
      Serce mechaniczne, zmienia kształt i wygląda bardzo męsko. Będzie bawić się długo, przynajmniej mój nosił go za sobą wszędzie przez kilka dni. 3d.rzeszow.pl/media/com_unite_gallery/1417193884_10383893-730498717044843-6362727167886628359-n.jpg
      Na Allegro ma być. Ale oni dobę go robią i tylko jako zamówienia.
    • ann.a.be Re: Prezent dla Męża Chłopaka 16.12.14, 16:37
      Jeśli chcesz żeby twój prezent był wyjątkowy to kup my taki prezent którego nie zapomni do końca życia. Niech wiążą się z tym prezentem miłe wspomnienia.Mi mój mąż podarował bon upominkowy na zabiegi w centrum urody www.ArtClinique.pl i poszliśmy razem na masaż balijski. Myślę że jeżeli kupisz twojemu mężowi taki prezent to będzie go długo i miło wspominał.
      • karolina.dykiel Re: Prezent dla Męża Chłopaka 27.04.15, 15:19
        ja mam męża, który uwielbia wypady na ryby także zawsze szukam czegoś na htttp://www.e-rybka.pl
    • ostatni_m_ohikanin Re: Prezent dla Męża Chłopaka 13.01.15, 14:52
      A może przygotować dla niego wyjątkowy, specjalny i niepowtarzalny fotoobraz z własną lub wspólną podobizną :) myślę, że to może okazać się cudowny i bardzo wzruszający prezent, który spodoba się też facetowi :))) !
      można zajrzeć tutaj i zobaczyć oferte: www.fotobook.pl/ :)
    • ostatni_m_ohikanin a może fotobook lub fotoksiążka? :) 13.01.15, 15:10
      A może fotoobraz albo fotoksiazka :)? To jest idealny pomysł na prezent na każdą okazję, który można urzeczywistnić praktycznie wszędzie! JA zamawiałam dla przykładu u fotobooka i byłam bardzo zadowolona:) www.fotobook.pl/fotoobraz.html !
    • umiva Re: Prezent dla Męża Chłopaka 30.01.15, 15:36
      A może by tak wspólne zakupy? Tylko takie które będą skierowane pod jego kątem... :)))
    • decorte2 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 02.02.15, 21:46
      poduszka z własnym wierszem allegro.pl/poduszka-z-haftem-prezent-na-walentynki-walentynka-i5053511638.html
      • andariella Re: Prezent dla Męża Chłopaka 03.02.15, 09:13
        Poduszka z haftem, dla chłopaka? To nie jest dobry pomysł :/. Faceci nie lubią wszelki pierdółek, w stylu kubki ze zdjęciami, poduszki ze zdjęciami, zdjęcia ze zdjęciami i inne pierdółki dla starych ludzi ;P. Jak szukacie pomysłu dla faceta to podrzucę, kilka znalezionych na szybko ;). www.kobietkowo.pl/12154/1/prezenty-na-walentynki-dla-niego-najlepsze-pomysly.html. Pozdrawiam :).
    • dr_queen1 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 09.03.15, 07:56
      Ja teraz mam podobny dylemat tylko na urodzinki dla lubego, ktoś, coś? :)
    • nurjahan Re: Prezent dla Męża Chłopaka 09.03.15, 21:04
      A może niech jeździ bezpiecznie i kup mu zestaw głośnomówiący. Masz szeroki przedział cenowy np. car-tronic.pl/bluetooth-zestawy-glosnomowiace-c495.html i na pewno coś wybierzesz.
      • basiuchna46 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 27.03.15, 00:38
        Fanowi sportów drużynowych warto kupić jakieś fajne sportowe akcesoria, tutaj możesz sobie zobaczyć: www.sk-sport.pl/pol_n_DYSCYPLINY-SPORTOWE_Sporty-druzynowe-1168.html może coś Cię zainspiruje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka