bichon11 19.06.12, 16:43 Witam , mój Ojciec ma 35 lat uprawia Wakeboard , Kitesurfing . i szukam dla niego prezentu na dzień ojca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edekmacedonski Re: Prezent na dzień ojca. 05.07.12, 11:00 Podgrzewane siodełko ? Sprawdza się i na rybach i na grzybach i nad morzem w wietrzny dzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-martynka Re: Prezent na dzień ojca. IP: 80.50.136.* 21.05.14, 15:57 Ja mojemu ojcu kupiłam e-papierosa. Był baardzo zadowolony. Teraz to żadne koszta ;) bardzo fajne e-papieroski produkuje cigger ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primaaprim Re: Prezent na dzień ojca. IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.14, 22:40 Albo komplet fajnych wkładów do e-papierosa. Jak już mówimy o Cigger to mają bardzo szeroką gamę smaków. Moim ulubionym jest czarna herbata :) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia123456 Re: Prezent na dzień ojca. 02.04.19, 13:04 Oryginalnym prezentem na każdą okazję i dla każdego jest voucher na przejazd sportowym autem. Można go kupić w Devil-Cars. Mają duży wybór aut np Lamborghini, Ferrari, Subaru Impreza WRX, Ariel Atom, KTM X-BOW. Jeżdżą na 15 torach w całej Polsce, więc można wybrać odpowiednią dla siebie lokalizację. Taki przejazd to ogromne emocje i adrenalina. Polecam każdemu w 100%. Zakupu vouchera należy dokonać na ich stronie. Praktycznie od razu wysyłają go na adres e mail. Można wydrukować i wręczyć. Ceny zaczynają się już od 99zł. Odpowiedz Link Zgłoś
akson21 Re: Prezent na dzień ojca. 28.04.19, 18:31 Kupuj, Sprzedawaj, Zarabiaj. Sprawdź możliwości na fenix-jewellery.pl/ Biżuteria srebrna próby 925; Profesjonalne kosmetyki; Wody perfumowane oraz perfumy. Kupuj dla siebie z 24% rabatem i/lub sprzedawaj i zarabiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
michael21 Re: Prezent na dzień ojca. 18.06.19, 14:05 OOoo jak przy alkoholach juz jestesmy to smaczajama.pl/pl/c/Prezenty-na-Dzien-Ojca/215 tutaj maja fajny wybor i sekcje produktow na dzien ojca :) i super nietypowe alkohole Odpowiedz Link Zgłoś