Dodaj do ulubionych

prezent dla Pary Młodej

08.10.13, 09:59
Co zazwyczaj dajecie Parze Młodej podczas składania życzeń? Czy stawiacie na tradycyjne rozwiązania takie jak kwiaty czy wino, czy na bardziej nietypowe np. kupony lotto? Czy spotkaliście się z nietypowymi prezentami? Jeśli tak to jakimi. Dziękuję za opinie.
    • mmarku Re: prezent dla Pary Młodej 09.10.13, 08:02
      Zdecydowanie fajnie jets się wyróżnić. Ja dawałem 2 świnki skarbonki i zamiast koperty właśnie w świniach była kasa :) Bardzo fajnie to wygląda i jest mocno nietuzinkowe. A młoda para może sobie później coś do skarbonek jeszcze dorzucać :)

A jak nie to jakiś gadżet może? Zobacz sobie np. kramikmariana.pl albo toys 4 boys i masz duuuużo pomysłów :D
    • Gość: wacław Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 20:27
      Sporo oryginalnych prezentów, zdrowych, ekologicznych i modnych na Tekst linka. Do takiego miodowego zestawu z nadrukiem na skrzynce dobrze pasuje koperta z paroma stówkami :)
      • Gość: dzidka Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.13, 21:27
        Dawałam już różne prezenty ślubne, ale nigdy pieniądze. Były kwiaty, alkohol, pobyt w spa, komplet pościeli, robot kuchenny, meble.
    • Gość: ewa Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.13, 01:02
      Ja nie daję pieniędzy, bo wychodzę z założenia, że wydadzą i zapomną. Staram się kupić młodym to, czego nie kupiliby sobie sami. Ostatnio dwa razy dałam voucher na pobyt w SPA. Sama chciałabym taki dostać :-)
      W zależności od tego ile chcemy przeznaczyć na pewno znajdziemy ofertę na każdą kieszeń.
      Z fajniejszych SPA, w górach mogę polecić hotel Piwniczna w Piwnicznej Zdrój, bardzo pięknie położony i niezwykle romantyczny, a do tego z cudowną strefą spa.
    • madziasr Re: prezent dla Pary Młodej 18.10.13, 10:56
      polecam coś z wyposażenia i dekoracji do domu: www.net-ranking.pl/10174-wyposazenie-i-dekoracje.html
    • Gość: Adam Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 16:48
      Teraz coraz częściej pary młode same sobie w zaproszeniach wskazują co akurat chcą dostać, uważam że to dobry pomysł.
    • annika.7 Re: prezent dla Pary Młodej 22.10.13, 16:07
      U mnie standardem jest dawanie kwiatka w doniczce.
    • pati.mama Re: prezent dla Pary Młodej 30.10.13, 13:27
      Kwiaty :) najlepiej doniczkowe. kupony lotto zawsze okazują się być stratą pieniędzy (niestety ;))
    • Gość: miśka Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.torun.mm.pl 30.10.13, 20:44
      Ja na przykład zamiast kwiatów dla swojej kuzynki zamówiłam karykaturę a raczej "śmieszny portret". Okazało się, że była zachwycona i ze 160 gości tylko mój prezent pamiętała :D

Rysowniczka u której zamawiałam (polecam) Pani Kasia - Phantasia-art pracownia artystyczna.
      Rysunek na bardzo wysokim poziomie, bardziej przypominał ilustrację niż taki typowy rysunek z deptaku na starówce. Zresztą nie ma co porównywać tych prac bo różnica jest kolosalna.

Polecam jeśli zależy Wam aby to Wasz prezent był zapamiętany i zachowany na dłuuugie lata :)
    • zofianka25 Re: prezent dla Pary Młodej 08.11.13, 19:44
      ja ostatnio podarowałam młodej parze jedwabną pościel, cudeńko , byli zachwyceni.
      Zobacz a na pewno się zdecydujesz .
      Jedwab to tkanina bardzo wyjątkowa i bardzo trwała, nawet do 100 lat.
      sama bym chciała dostać taki(:
    • barbiello1 Re: prezent dla Pary Młodej 12.01.15, 13:37
      takim niecodziennym prezentem byłby na pewno ekskluzywny zestaw herbat The Royal Five - są pięknie zapakowane, w drewnianych lakierowanych pudełkach, które są także ozdobą kuchni czy pokoju. Ceny od 140zł. Polecam! www.theroyalfive.com
    • ostatni_m_ohikanin Re: prezent dla Pary Młodej 13.01.15, 14:56
      A może fotoobraz i fotokalendarz? W szczególności gdy się nie idzie na wesele, tylko pod sam kościół jest to dobre rozwiązanie, bo jest to prezent bardzo osobisty, który para młoda na pewno zapamięta :)
      Jak znalazłam takie produkty tutaj: www.fotobook.pl/fotoobraz.html, to pomyślała, że to naprawdę fajny i niepowtarzalny pomysł :)
    • adelasmakoszka Re: prezent dla Pary Młodej 08.01.22, 02:05
      Często, jeśli chodzi o kupowanie prezentów, korzystam z tej strony poświęconej gift boxom.
    • rczarny5 Re: prezent dla Pary Młodej 08.11.22, 13:26
      Dostaliśmy z żoną na prezent ślubny bon na sesję ciążową w Rzeszowie monikaparadysz.pl/oferta/sesja-ciazowa/ i muszę przyznać, że uroczo wyglądają zdjęcia z sesji narzeczeńskiej, małżeńskiej i ciążowej nad telewizorem w salonie.. :)
    • gosc9997 Re: prezent dla Pary Młodej 17.02.23, 09:39
      Często spotykam się z koszami prezentowymi np. www.napu.pl/prezent-na-rocznice-slubu/ moim zdaniem to super pomysł, jest duży wybór takich koszy na każdą okazję, także myślę, że każdy znajdzie tam idealny pomysł na prezent
    • rczarny5 Re: prezent dla Pary Młodej 18.03.24, 08:28
      A ja mam inne pytanie, Planujemy na wesele wynająć mobilnego baristę, czytaliśmy na stronie dolkacafe.pl/barista-na-weselu-czy-to-ma-sens-dolka-cafe/ Ale może ktoś miał do czynienia z taką usługą na weselu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka