Dodaj do ulubionych

prezent dla mamy

30.01.16, 12:52
chciałbym wysłać mamę na weekend, nawet znalazłem fajna ofertę, wstępnie pytałem siostry czy to dobry pomysł, a wy co myślicie? www.hotelodys.pl/dzien-kobiet-2016-beskidy-gory-jezioro-zywieckie.html
Obserwuj wątek
    • janinka_k Re: prezent dla mamy 19.05.16, 12:07
      Moja mama z kolei uwielbia w prezencie np wizyte u fryzjera lub kosmetyczki. Ostatnio była w In Harmony na farbowaniu i bardzo cię cieszyła.
    • luizastel Re: prezent dla mamy 23.05.16, 14:11
      Moja mama nie lubi wyjeżdżać z domu, woli siedzieć w swoim ogrodzie. :-) Ale w tym roku wymyśliłam na dzień matki, że zabiorę ja na manicure i pedicure klasyczny lub hybrydowy, oraz zabiegi pielęgnacyjne dłoni i stóp, ( np z użyciem czekoladowej parafiny). Widziałam takie fajne zabiegi na Bielanach w Miraflores, moja mama mieszka koło hali Marymonckiej, więc nie będzie daleko.
    • nowak_alex Re: prezent dla mamy 25.05.16, 13:44
      Zawsze pytam matkę czego ona chce :) a jeżeli nie powie, to daruję kartę podarunkową zrealizujkupon.pl/shops/asos. Wtedy może wybrać co chce.
    • wiolkawiola Re: prezent dla mamy 07.06.16, 10:18
      Ja mojej mamie zafundowałam dwa dni zabiegów w Welldermie. Miała super relaks i zdecydowanie poczuła się odmłodzona i wypoczęta!
    • anula991a Re: prezent dla mamy 07.06.16, 15:22
      tani i śmieszny kubek z nadrukiem załatwi sprawę - allegro.pl/smieszny-kubek-z-nadrukiem-memy-kibica-cytaty-i6233321538.html
    • angelikajasinska Re: prezent dla mamy 06.09.16, 10:37
      Hej,

Ja dla swojej mamy w tym roku wybrałam serię zabiegów odmładzających i poprawiających stan skóry w klinice estetykaodchudzanie.pl/ Mama z początku była sceptycznie nastawiona, jednak już po pierwszym zabiegu, gdy zobaczyła i poczuła jego efekt - gładką i oczyszczoną skórę - była zachwycona i cytując jej słowa "poczuła się młodziej o 10 lat" ;)
      • m8113 Re: prezent dla mamy 06.09.16, 23:38
        Ja jak nie mam pomysłu co kupić to zawsze dobieram coś z galanterii skórzanej: portfel, torebkę czy elegancki pasek jest uniwersalnym upominkiem. Ja ostatnio kupowałam tutaj domasklep.e-kei.pl/9-portfele-damskie ten pierwszy od góry czerwony :) i bardzo się spodobał.
    • zazu100 Re: prezent dla mamy 07.09.16, 10:51
      Jak dla mamy to błyskotka, zdecydowanie! Nie kojarzę, żadnej mamy która nie lubiłaby biżuterii :P prezenty-zakupy.pl/bizuteria-murano-glass-prezent-pelna-oferta
    • zazu100 Re: prezent dla mamy 21.09.16, 16:44
      Wycieczka, jak najbardziej, każdy z nas chyba lubi sobie troche wypocząć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka