qqrq7 09.11.05, 11:20 Witam ! czy ktoś z WAS zna adres mailowy Wydawnictwa Rosner @ Wspólnicy ? A może coś WAM wiadomo na temat współpracy z w/w , debiutów itp ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaba Re: rosner@wspólnicy 09.11.05, 11:34 Kochanie :)) Wchodzisz na Google, wpisujesz: Wydawnictwo Rosner & Wspólnicy i już je masz: www.riw.pl/ Adres mailowy znajdziesz w kółeczku po lewej, z napisem: kontakt :)) Odpowiedz Link
czarnaba Re: rosner@wspólnicy 09.11.05, 11:52 Niestety, ale chyba nie zachęca ono do współpracy debiutantów. Chwalą się tylko, że współpracują z TVN. Spasione ryje! :)) Odpowiedz Link
qqrq7 Re: rosner@wspólnicy 09.11.05, 12:03 ha , ha , ha !!!!!!!( to z powodu "spasione ryje " ) No właśnie , przeczytałam już co nieco o nich . Dzięki za namiar. Odpowiedz Link
hajota Re: rosner@wspólnicy 09.11.05, 12:10 Ludzie sympatyczni, owszem, ale miałam kłopoty z wyciągnięciem należnego honorarium. Musiałam się uciec do pomocy adwokata. Zaznaczam, że mogło się zmienić na lepsze, bo to było na samym początku istnienia firmy. Odpowiedz Link