24.11.04, 13:35
Dziś odebrałam wyniki badania testosteronu po 3 miesięcznej kuracji androcurem.A więc przed kuracją wynik był 6,7 teraz jest 2,4.Czyli testosteron został dosc ładnie zbity aczkolwiek nie jest to jeszcze norma.Dziwne ze mnie to jakoś nie cieszy bo włoski jak rosły tak rosną..z głowy wypadają, jedynie ze cera mi sie nie przetłuszcza i nie robią się wypryski...no coż, kuracja trwa nadal, zobaczymy jak będzie za następne 3 miesiace...
Obserwuj wątek
    • devika Re: Wyniki 24.11.04, 13:56
      Mikkus! bardzo sie ciesze i gratuluje sukcesu! :) Mysle ze jest to powod do
      radosci a jak dluzej pobierzesz androcur to sama zobaczysz efekty!
      Pozdrawiam :)
      • pauli23 Re: Wyniki 24.11.04, 16:59
        Z całego serca sie dołaczam do tych gratulacji:-)!!!!!!!!
    • mika261 Re: Wyniki 25.11.04, 08:57
      tak, testosteron przeklęty został zbity ale na twarzy dalej włoski(choc musze przyznac ze nie takie jak wcześniej-chyba wolniej rosną po depilacji)cera juz sie nie przetłuszcza ale wyglada jak krajobraz po bitwie-po tych krostkach ropnych.No nic bede oczywiście leczyc sie nadal moze za kolejne 3 miesiace bedzie lepiej?
      endo wykluczyła pco i nadnercza.Wszystko przez stres na to wygląda.
      Powiedziała ze owłosienie się redukuje po androcurze.pożyjemy zobaczymy.Boję sie nawet mieć nadzieję..

"..gdzieś za horyzontem jest ten brzeg
      choć na razie jeszcze go nie widać.."
      Cesaria Evora
    • tatiana8 Re: Wyniki 25.11.04, 13:41
      Mika, super wiadomość. Cieszę się. :)) Myślę, że jeszcze trochę i włoski też
      znikną. W końcu to dopiero 3 miesiące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka