gitman 09.06.03, 13:27 no i sprobuj to wyrozumiec ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 13:38 ...wolność daje w kość - to fakt - niestety ale za bycie sobą zwykle się obrywa od światka...;)ale we Francji to zaznałam sporo tolerancji..hihi..zwłaszcza wobec innych nacji bo mało tam rodowitych Francuzów - ot taka mieszanka..głównie w kolorze czarno - białym..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 13:50 akurat to bylo zwykle dada, wiesz takie prowokacyjne paplanie bez wiekszego sensu. to jedno mnie trzyma na gazetowym forum (no i jeszcze ktos o blond warkoczu, ktorego zreszta nie ma, ale to juz inna bajka). Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 13:54 mam nadzieję,że owa tęskota za bląd warkoczem zatrzyma Cię choć przez chwilę na tym forum..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:04 na twoim miejscu nie cieszylbym sie tak bardzo z mojej obecnosci, jak dodtad wszystkie fora prywatne, ktore nawiedzilem, padly lub przynajmniej cofnely sie jak slimak do muszli. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:10 A skąd masz takie wrażenie,że się cieszę?..;)Nic podobnego nie powiedziałam - poprostu się staram byc miła..haha..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:14 wiekszosc ludzi ktorzy sa mili dla mnie chce mi po prostu cos sprzedac. czy ty tez? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:17 Oświadczam wszem i wobec,że nie jestem akwizytorem,zwłaszcza własnych odczuć..podzielę się nimi z Tobą zupełnie gratis..nawet nie będziesz z promocji musiał korzystać..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:26 a dostane jakas gwarancje na nie, albo chociaz paragonik? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:28 reklamacje nie będą uwzględniane..;)..poza tym na myśl o fiskusie aż mnie ciarki..brrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:33 dobrze o tobie swiadczy, ze nie lubisz fiskusa (ja nawet nie lubie fikusa choc roznia sie az o cale s). :))) ps a wlasciwie na jakim forum pisujesz jeszcze, bo sobie nie przypominam bym cie gdzies widzial wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:35 Na astrologii - czytam przyszłość z gwiazd jak rasowa Wiedźma..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:39 zajrzalem tam niedawno, ale sie wkurzylem ostanio z powodu wyjatkowo wstretnego i niesprawiedliwie paskudnie oszczerczego postu, w ktorym obrazano jeden ze znakow zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:42 nic nie wiem na ten temat ale muszę zajrzeć..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:44 mozesz nawrzucac beli ode mnie za tego oto posta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=6306744 Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:50 Już Was broniłam przecie ze wszystkich sił i wstawiałam za Bliźniaczym Rodem..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:56 jak lwica bronilas ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:59 I do tego własną piersią tyle,że do niej tylko wybrańców utulam..haha..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:01 to jest ich wiecej niz jeden? ladnych sie rzeczy dowiaduje o tobie ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:04 Cóż ostatnio miewam problemy z asertywnością zwłaszcza w towarzystwie niekórych Bliźniaczków..haha..;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:05 ja tu o macierzyńsko-siostrzanych odczuciach a Ty mi tu takie..banialuki!!!..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:09 przepraszam, ale slowa 'piers' i 'utulanie' mnie zmylily . ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:12 jak jestem głodna też zwykle myśle o kęseczku..chlebka..;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:19 a może prztyczek w nosek....ałłłłł....boooooliiiiii!!!!!....;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:23 od tego, co myslimy o prztyczku w nos, zalezy czyj to nos byl i czyja reka prztykala ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:25 mój ci on jest mój!!!- uwielbiam samoumartwienie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:22 poza tym jak o tych piersiątkach wspomnę to mi w uszy cytat takowy brzmi:"kobiety są jak kurczaki...."..nie powiem,że nie obraźliwy przy tym!!!;P Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:53 tak piersi lubie bardzo, choc i nozkl ladne moj zachwyt budza (naturalnie mowie o kurczakach ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 16:00 jako lwica chętnie skonsumuję jakiegoś młodego kogucika..;)staruszkowie zbyt żylaści-ich będę przeżuwać na emeryturze miast gumy do żucia..;)oczywiście kontynuuję problem egzystencji kurczaków..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 16:08 podoba mi sie twoj tok myslenia. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 16:13 Jak tak będę toczyć to może i utoczę tę obiecywaną butelkę wina..;)a wtedy luz,blues i szaleństwo w krótkich bojowych kalesonkach sportowych <patrz KBKS- ki>..;) - TO OCZYWIŚCIE OPCJA DLA PANÓW! Panie obowiązują stroje wieczorowe..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 15:51 no i gdzie to wino, czekam na nie z dopraszajacym sie usmiechem ... ps postanowilem nie rozwalac ci innych watkow, ktore tworzysz z predkoscia gepardzicy (bo nawet lwica padlaby z wycienczenia przy takim galopie). a noz widelec ktos sie jeszcze pojawi na tym forum i nie zobaczywszy mnie nie ucieknie z krzykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:07 ale być może będzie to ryczek ekstazy i spełnienia..;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:09 poza tym czy życie musi być nieustannym pasmem prawienia mądrości? Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:33 nie - musza byc przerwy na reklame ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:47 hahaha..trafnie to ująłeś,ale jeśli zdążyłeś zauważyć to forum ma propagować wolność słowa także nie mów,że jakoby miałbyś tu rozbijać jakieś wątki..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:51 ja nie robijam watkow, sprowadzam je tylko na manowce ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:08 jak biec do końca potem odpoczniesz,potem odpoczniesz cudne manowce..;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:20 polecam Ci posta zabawne historyjki - poczujesz się tam jak....Bliźniak w wodzie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:27 dobrze lwiaczku, zaufam ci i skieruje sie w wyznaczone miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:30 najlepiej w krzaki pełne kowboi w granatowych mundurach..;)zaraz do proroka ciągnąć będą..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:31 ale kącik humor to jakby coś dla Ciebie..haha..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:32 zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:34 ten co mu aparat zębowy przestanie działać..haha..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:35 a wtedy to i biofromuła nie pomoże..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:50 o ja mam zeby z gornej polki i mi aparat niepotrzebny. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:08 raczej odrdzewiacz..hahaha..:P Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:11 zgadza sie. tez niepotrzebny. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:15 może woda brzozowa - ładnie pachnie..my kobietki to lubimy ładne zapachy..zwłaszcza podczas pocałunków..;) braterskich oczywiście..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:17 a jak odrozniamy pocalunki braterskie od niebratrskich, spytam z ciekawoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:19 problem penetracji jamy gębowej zostawmy raczej specjaliście..;) stomatolog - to jest dopiero mężczyzna - poruszy w kobiecie każdy nerw..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:28 heh i przy okazji ci powie gdzie masz ubytki ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:32 po ostatnim wypadku to już tylko one jedne mi pozostały..haha..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:36 jakies klopoty w czasie polowania (np. wierzgajaca antylopa)? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:38 to raczej emeryt laskę z ciupagą pomylić musiał..haha..;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 29.08.03, 17:09 a tak się z Gitmankiem poznaliśmy - przy francuskim i kurczakach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 29.08.03, 17:14 bo gitman wie co dobre. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 29.08.03, 17:39 taaaa? możesz mi to objaśnić na stronie?...;) Odpowiedz Link Zgłoś