Dodaj do ulubionych

tolerancja -- francja, wolnosc - kosc

09.06.03, 13:27
no i sprobuj to wyrozumiec ...
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 13:38
      ...wolność daje w kość - to fakt - niestety ale za bycie sobą zwykle się obrywa
      od światka...;)ale we Francji to zaznałam sporo tolerancji..hihi..zwłaszcza
      wobec innych nacji bo mało tam rodowitych Francuzów - ot taka
      mieszanka..głównie w kolorze czarno - białym..:)))
      • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 13:50
        akurat to bylo zwykle dada, wiesz takie prowokacyjne paplanie bez wiekszego
        sensu. to jedno mnie trzyma na gazetowym forum (no i jeszcze ktos o blond
        warkoczu, ktorego zreszta nie ma, ale to juz inna bajka).
        • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 13:54
          mam nadzieję,że owa tęskota za bląd warkoczem zatrzyma Cię choć przez chwilę na
          tym forum..;)
          • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:04
            na twoim miejscu nie cieszylbym sie tak bardzo z mojej obecnosci, jak dodtad
            wszystkie fora prywatne, ktore nawiedzilem, padly lub przynajmniej cofnely sie
            jak slimak do muszli.
            • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:10
              A skąd masz takie wrażenie,że się cieszę?..;)Nic podobnego nie powiedziałam -
              poprostu się staram byc miła..haha..;)
              • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:14
                wiekszosc ludzi ktorzy sa mili dla mnie chce mi po prostu cos sprzedac. czy ty
                tez?
                • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:17
                  Oświadczam wszem i wobec,że nie jestem akwizytorem,zwłaszcza własnych
                  odczuć..podzielę się nimi z Tobą zupełnie gratis..nawet nie będziesz z promocji
                  musiał korzystać..;)
                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:26
                    a dostane jakas gwarancje na nie, albo chociaz paragonik?
                    • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:28
                      reklamacje nie będą uwzględniane..;)..poza tym na myśl o fiskusie aż mnie
                      ciarki..brrr..
                      • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:33
                        dobrze o tobie swiadczy, ze nie lubisz fiskusa (ja nawet nie lubie fikusa choc
                        roznia sie az o cale s). :)))
                        ps a wlasciwie na jakim forum pisujesz jeszcze, bo sobie nie przypominam bym
                        cie gdzies widzial wczesniej?
                        • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:35
                          Na astrologii - czytam przyszłość z gwiazd jak rasowa Wiedźma..;)
                          • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:39
                            zajrzalem tam niedawno, ale sie wkurzylem ostanio z powodu wyjatkowo
                            wstretnego i niesprawiedliwie paskudnie oszczerczego postu, w ktorym obrazano
                            jeden ze znakow zodiaku.
                            • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:42
                              nic nie wiem na ten temat ale muszę zajrzeć..;)
                              • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:44
                                mozesz nawrzucac beli ode mnie za tego oto posta:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=6306744
                                • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:50
                                  Już Was broniłam przecie ze wszystkich sił i wstawiałam za Bliźniaczym Rodem..;)
                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:56
                                    jak lwica bronilas ... ;)))
                                    • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 14:59
                                      I do tego własną piersią tyle,że do niej tylko wybrańców utulam..haha..;)))
                                      • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:01
                                        to jest ich wiecej niz jeden? ladnych sie rzeczy dowiaduje o tobie ... ;)))
                                        • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:04
                                          Cóż ostatnio miewam problemy z asertywnością zwłaszcza w towarzystwie niekórych
                                          Bliźniaczków..haha..;)
                                          • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:05
                                            ja tu o macierzyńsko-siostrzanych odczuciach a Ty mi tu takie..banialuki!!!..;)
                                            • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:09
                                              przepraszam, ale slowa 'piers' i 'utulanie' mnie zmylily . ;)))
                                              • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:12
                                                jak jestem głodna też zwykle myśle o kęseczku..chlebka..;)
                                                • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:19
                                                  a może prztyczek w nosek....ałłłłł....boooooliiiiii!!!!!....;)
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:23
                                                    od tego, co myslimy o prztyczku w nos, zalezy czyj to nos byl i czyja reka
                                                    prztykala ...
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:25
                                                    mój ci on jest mój!!!- uwielbiam samoumartwienie..;)
                                              • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:22
                                                poza tym jak o tych piersiątkach wspomnę to mi w uszy cytat takowy
                                                brzmi:"kobiety są jak kurczaki...."..nie powiem,że nie obraźliwy przy tym!!!;P
                                                • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 15:53
                                                  tak piersi lubie bardzo, choc i nozkl ladne moj zachwyt budza (naturalnie
                                                  mowie o kurczakach ;))).
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 16:00
                                                    jako lwica chętnie skonsumuję jakiegoś młodego kogucika..;)staruszkowie zbyt
                                                    żylaści-ich będę przeżuwać na emeryturze miast gumy do żucia..;)oczywiście
                                                    kontynuuję problem egzystencji kurczaków..;)
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 16:08
                                                    podoba mi sie twoj tok myslenia. ;)))
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 09.06.03, 16:13
                                                    Jak tak będę toczyć to może i utoczę tę obiecywaną butelkę wina..;)a wtedy
                                                    luz,blues i szaleństwo w krótkich bojowych kalesonkach sportowych <patrz KBKS-
                                                    ki>..;) - TO OCZYWIŚCIE OPCJA DLA PANÓW! Panie obowiązują stroje wieczorowe..;)
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 15:51
                                                    no i gdzie to wino, czekam na nie z dopraszajacym sie usmiechem ...
                                                    ps postanowilem nie rozwalac ci innych watkow, ktore tworzysz z predkoscia
                                                    gepardzicy (bo nawet lwica padlaby z wycienczenia przy takim galopie). a noz
                                                    widelec ktos sie jeszcze pojawi na tym forum i nie zobaczywszy mnie nie
                                                    ucieknie z krzykiem?
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:07
                                                    ale być może będzie to ryczek ekstazy i spełnienia..;)
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:09
                                                    poza tym czy życie musi być nieustannym pasmem prawienia mądrości?
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:33
                                                    nie - musza byc przerwy na reklame ...
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:47
                                                    hahaha..trafnie to ująłeś,ale jeśli zdążyłeś zauważyć to forum ma propagować
                                                    wolność słowa także nie mów,że jakoby miałbyś tu rozbijać jakieś wątki..;)))
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 16:51
                                                    ja nie robijam watkow, sprowadzam je tylko na manowce ...
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:08
                                                    jak biec do końca potem odpoczniesz,potem odpoczniesz cudne manowce..;)
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:20
                                                    polecam Ci posta zabawne historyjki - poczujesz się tam jak....Bliźniak w
                                                    wodzie..;)
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:27
                                                    dobrze lwiaczku, zaufam ci i skieruje sie w wyznaczone miejsce.
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:30
                                                    najlepiej w krzaki pełne kowboi w granatowych mundurach..;)zaraz do proroka
                                                    ciągnąć będą..;)))
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:31
                                                    ale kącik humor to jakby coś dla Ciebie..haha..;)))
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:32
                                                    zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni ... ;)))
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:34
                                                    ten co mu aparat zębowy przestanie działać..haha..;)))
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:35
                                                    a wtedy to i biofromuła nie pomoże..;)))
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 17:50
                                                    o ja mam zeby z gornej polki i mi aparat niepotrzebny. ;)))
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:08
                                                    raczej odrdzewiacz..hahaha..:P
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:11
                                                    zgadza sie. tez niepotrzebny. ;)))
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:15
                                                    może woda brzozowa - ładnie pachnie..my kobietki to lubimy ładne
                                                    zapachy..zwłaszcza podczas pocałunków..;) braterskich oczywiście..;)
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:17
                                                    a jak odrozniamy pocalunki braterskie od niebratrskich, spytam z ciekawoscia?
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:19
                                                    problem penetracji jamy gębowej zostawmy raczej specjaliście..;) stomatolog -
                                                    to jest dopiero mężczyzna - poruszy w kobiecie każdy nerw..;)
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:28
                                                    heh i przy okazji ci powie gdzie masz ubytki ... ;)))
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:32
                                                    po ostatnim wypadku to już tylko one jedne mi pozostały..haha..;)
                                                  • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:36
                                                    jakies klopoty w czasie polowania (np. wierzgajaca antylopa)?
                                                  • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 10.06.03, 18:38
                                                    to raczej emeryt laskę z ciupagą pomylić musiał..haha..;)
    • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 29.08.03, 17:09
      a tak się z Gitmankiem poznaliśmy - przy francuskim i kurczakach...;)
      • gitman Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 29.08.03, 17:14
        bo gitman wie co dobre. ;))))
        • edzioszka Re: tolerancja -- francja, wolnosc - kosc 29.08.03, 17:39
          taaaa? możesz mi to objaśnić na stronie?...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka