Gość: (:~) IP: *.stk.vectranet.pl 01.10.09, 09:41 Czy ktos mial do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: Firma Oknomont IP: *.range62-7.btcentralplus.com 01.10.09, 10:30 Ja miałem -odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (:~) Re: Firma Oknomont IP: *.stk.vectranet.pl 01.10.09, 20:45 podbijam temat dla nas bardzo wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Firma Oknomont IP: 83.230.18.* 02.10.09, 06:19 uciekaj! co deszcz to okna ciekną! a serwis i gwarancja... to mit u nich :( traaageeeddddiaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (:~) Re: Firma Oknomont IP: *.stk.vectranet.pl 02.10.09, 08:15 Opisze taką sytuacje. Somsiadka zamówiła u nich okna 05.08.2009.Zapłaciła i czekała.Termin na umowie ok 2-3 tygodnie.Minęły i nic cisza.Telefon milczy nie można się dodzwonić.Poszła kilka razy na Krasińskiego ale tylko pocałowała klamke!Wkońcu za którymś razem zastała Panią.I tak przyszli montować wczoraj!Synuś(debil)był na pomiarach i tak wymierzył że okno okazało się o 10 cm za małe!!!Firma[b]NIE ŻETELNA!!!DO TEGO OSZUŚCI!!!Tracą pieniądze klijentów a potem czekają na następnego i za jego zamawiają towar dla wcześniejszego.Nikt nawet się nie pofatygował żeby przeprosić Nie dbaja o klijenta.Odpiepszają fuszere i nie ma nikogo kto byłby odpowiedzialny za to.Nie polecam.Robią nie dbale.Parapet źle obcięty! Okno wmurowane zaprawą grubo ziarnista wygląda jak ryż!!!A ten DAUN syn szefowej twierdzi że jest tylko człowiekiem i może się pomylić!!! I za każdym razem się myli ato nie umie zakupić materiału ,ato nie umie zrobić pomiarów!!!!TA FIRMA NIE POWINNA ISTNIEC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Firma Oknomont IP: *.stk.vectranet.pl 02.10.09, 08:30 Ja miałam montowane u nich okna kilka lat temu i byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś