aniczka_1 08.12.09, 08:41 Gdzie można iść z tamkim maluchem na basen?? Macie jakies doświadczenia?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelicity Re: basen 15.12.09, 10:01 Doświdczeń nie mam żadnych, ale słyszałam, że najbliżej to chyba w Gliwicach można popływać z Maluszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaada2 Re: basen 17.12.09, 08:58 my chodziliśmy na zajęcia na warszawską w gliwicach - były tam prowadzone zajęcia w niedziele rano... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: basen 17.12.09, 10:38 aniaada2 napisz proszę jak wyglądają tam zajęcia. Czy byłaś zadowolona z tych zajęć, no i ile to kosztuje? Link do zajęć dla Maluszków w Gliwicach www.arsport.com.pl/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaada2 Re: basen 17.12.09, 14:01 zajęcia odbywały sie w kazdą niedzielę rano, trwały może około 30-40 min, z dzieckiem w basenie była jedna lub dwie osoby..pan które je prowadził wszystko fajnie pokazywał...jezeli chodzi o cene to niestety juz nie pamiętam - jedne zajęcia chyba około 25 zeta. ja byłam zadowolona i małemu sie podobało... Odpowiedz Link Zgłoś
agasadowy Re: basen 10.02.10, 20:59 mosir.rsl.pl/index.php?s=basen_ruda Basen kryty w SP nr 30 w Rudzie Śląskiej, dokładnie na pograniczu Rudy Śląskiej z Zabrzem Zaborzem. Sprawdzony basen przeze mnie (mieszkam 15 min. od basenu). Zajęcia są interesujące, mojemu 2 letniemu synkowi się podobają. POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś