Gość: Kama IP: *.stk.vectranet.pl 30.12.09, 11:25 Jakiego mechanika samochodowego polecacie do vw? Muszę wymienić filtry, olej, być może pompę i rozrząd. Czy udać się może do salonu vw?- choć tam zapewne skasują strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzyq_74 Re: mechanik samochodowy 30.12.09, 13:10 Pawliczka 25B, ale nie "BAS". Wjeżdżasz między Promus (biały 4-piętrowy budynek), a Rolmax hurtownia łozysk) i po lewej stronie masz mechanika. Robią tanio i dobrze - mają duzo klienteli. Trzeba się zapisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: mechanik samochodowy 04.01.10, 20:21 Zawsze obawiam się fachowców, którzy robią tanio i dobrze. Bo zazwyczaj nie jest to robota profesjonalna, a często też przepłacona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heisenberg Re: mechanik samochodowy IP: *.panic.pl 04.01.10, 21:08 To jedź do autoryzowanego serwisu i nie zaśmiecaj forum swoją wiejską filoofią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: mechanik samochodowy IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.01.10, 21:14 Polecam warsztat na ul. Galla 16 276-15-39 Pytac o P.Andrzeja koles ma pojecie co mowi i widac ze zna sie na tym co robi a fachowcow maja tez bardzo dobrych wielu moich znajomych tam jazdzi i wszyscy sa zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: mechanik samochodowy IP: *.stk.vectranet.pl 05.01.10, 17:33 Pan Andrzej to raczej teoretyk,teoretycznie zna się na wszystkim i na niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolny Re: mechanik samochodowy IP: 83.230.3.* 05.01.10, 18:33 Jedź na Paderewskiego 46 do Wulkamach, przystępne ceny i fachowa robocizna, ja naprawiałam tam mojego Passata, i jestem z nich zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mechanik samochodowy IP: *.zabrze.net.pl 07.01.10, 21:39 ...będzie pan zadowolony i pańska żona też będzie zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: mechanik samochodowy IP: 83.230.3.* 08.01.10, 12:55 Nie rozumiem twojego posta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heisenberg Re: mechanik samochodowy IP: *.panic.pl 08.01.10, 14:02 boś ciemniak - milcz jak do mnie mówisz ! dzwonię do pana gdyż nie mogę z panem rozmawiać itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mechanik samochodowy IP: *.zabrze.net.pl 01.03.10, 11:13 brawo heisenberg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: mechanik samochodowy IP: *.stk.vectranet.pl 08.01.10, 19:29 Dzięki Wam Panowie za zainteresowanie i porady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo! Re: mechanik samochodowy IP: *.proxnet.pl 09.01.10, 01:49 Boże jedyny jakie tu są prymitywy, to szczena opada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: mechanik samochodowy IP: *.stk.vectranet.pl 31.01.10, 11:12 jedź gościu na padlewskiego - Fiacik. Tam ci zrobią ok. Nie kombinuj z jakimis pseudowarsztatami, Pan Andrzej, Miecio, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 19:26 Moj maz jest dobrym mechanikiem :-) Polecam jak co to pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś miś Re: mechanik samochodowy IP: *.jota.za.digi.pl 28.02.10, 19:44 Witam mam problem z "corsą b" od jakiegoś tygodnia ciężko zapalał gdy dłużej postał a teraz już wogóle niew zapala może mąż bedzie wiedział co to może być i gdzie szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: mechanik samochodowy IP: *.centrum.gliwice.pl 01.03.10, 17:47 Jeśli chodzi o Opla to gliwice Tarnogórska osobiscie maja tam sklep i warsztat kasa przeciętna ale wszystko na miejscu i w razie rekalmacji ŻADNYCH problemów . A Galla to lepiej sobie odpuścić zrobiłem kiedys dwa auta a płaciłem wiecej niz w serwisie i jeszcze fochy jak okazało sie że kiepskie zamianienniki włożyli. Nawet usłyszałem kiedys od jednego z "szefów" że takie cos to na złom powinienem oddać i nie wymagać cudów. ( zalłaciłem za "usługę ponad 2000zł )i takie teksty . A serwisy żadkomaja odpowiedni personel wiecej naiwnych tam jezdzi niz myślących przykład ?? conajmniej trzy z własnego doświadczenia . Dobry warsztat to ten w którym na pytanie ile bedzie kosztowac naprawa ,to mówi konkretnie a nie żadne ok + - jak cos wyjdzie jeszcze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syknięty Re: mechanik samochodowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.10, 20:20 A ja na Galla nie miałem żadnych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: mechanik samochodowy IP: 83.230.3.* 07.03.10, 21:18 Bo pewnie tam pracujesz... Ja tam instalacje zakładałem, koszmar... OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Ze świecą szukać!!! Przeczytajcie to. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 21:43 W Zabrzu ciezko o dobry warsztat, raz cos naprawia a innym razem d..a, płacz i płać frajerze... Sam juz kilka razy sie przekonalem o tym, Sienkiewicza, Staromiejska, Galla, Szczesc Boze, Paderewskiego- wszedzie tam porazki!!! Samochodow mialem juz kilka i tak naprawde sam juz naprawiam co moge bo warsztaty zdzieraja za robocizne i jeszcze wiecej za czesci. A o rachunku to juz absolutnie nie ma mowy, no chyba jak doplacisz sobie VAT to wtedy moze ktos wypisze choc pierwsza cena powinna juz go zawierac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzani Re: mechanik samochodowy IP: *.stk.vectranet.pl 08.03.10, 11:07 Co ze Staromiejską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: mechanik samochodowy IP: *.stk.vectranet.pl 09.03.10, 21:01 ja od kilku lat serwisuję samochody w dwóch warsztatach w Mikulczycach - na ul. Szczęście Ludwika i na ul. 11-go Listopada. Pierwszy nieco droższy - ale rzetelna i profesjonalna obsługa, drugi tańszy lecz nieco "mniej ekskluzywny". Ten wątek był już wielokrotnie poruszany na tym forum, więc radzę zajrzeć do archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenua Re: mechanik samochodowy IP: *.system2000.3s.pl 21.07.16, 19:16 Gosciu nie reklamuj tego badziewia z finskich domkow bo dobra to maja tylko reklame. Raz wymieniałem tam olej i po pierwsze zachlapali pół silnika a po drugie prawie zgubiłem osłone spod silnika-tacy z nich fachowcy. Wyjazd z tego przybytku tez jest zaj3bisty bo tylko tam wjezdza sie pod kątem! Wiec reklamuj sie jak musisz na wiejskich-rudzkich forach a nie zabrzanskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekBu Re: mechanik samochodowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.17, 18:28 Mogę poelcić auto serwis BAS Zabrze. Normalne ceny, szybki czas realizacji, więc nie da rady, aby auto nie było naprawione tak, jak powinno. Do tego spora ilość usług, więc potencjalny klient na pewno jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś